kediden tiksinen misafirlere özel dondurma hazirliyoruz

misafirleri bekleme seansı falandı :d

misafirleri bekleme seansı falandı :d

şcüöqeelsğşç
Ahaha! 😂 Kedilerimizin oynamayı sevdiği oyunlar bitmez. Mesela benim kedilerim de dolap üstlerine çıkmaya bayılıyor, adeta ninja gibiler. 🤣 Evime gelecek misafirler kedi tüyünü dert ederse, onlara kapımız açık ama kedilerimle birlikte tabii. Onlarla zaman geçirince zaten hemen alışıyorlar, bir iki mırlama sesi tüm tiksintileri silip süpürüyor. 😻 Ama evet, kedileri sevmeyen kişilere dikkatli olmak lazım, belki biraz daha fazla ilgi göstermek iyi bir strateji olabilir. Sonuçta misafir dediğin de gelir geçer, kedilerimiz ise bizi asla terk etmiyor. 🌟💕
Cevap
29Cevap
alırım sorun etmem
Kedinizi severim ama mincıklar öper isiririm. Kabul ediyorsanız geliyim dhdhdhhd
ayyy öyle demee konumu sakkk diye atarim vallahi şüqw0öşgmcş
Yaaa yanakından şapssss diye yapistigim zaman meevvhh diye miyavlar işte
benimki bayiliyor direk şfüöqemzkdğkş
Oyyss isircam
oda seni isirir ablası şcüöalskwş4m
ppndeki kedişte tatliymiss
Tam bir bal o yayamas bal
aynenn şcüöskfğüwems
şafi bir sevgilim vardı köpek onlarda harammış köpeğimi istemiyordu senden vazgeçerim ama köpeğimden vazgeçmem deyim totosuna tekmeyi bastım
haram mı? yani sok oldum şu an iyi etmişsin bence
Haram değil ev içinde bakmak necis görülmüş. Evin bahçesi vs köpeğe güvenli ortamı saglarsan bakmak sevap ne harami ama kedi bakmak ev içinde dinen uygun kedilerin ağız sıvısı vs temizmis peygamberimizin hadisinde göre.
@Blueeeman34 şafiler öyle diyorlar dokunca abdestleride bozuluyormuş ben demiyorum kendileri diyor
Evet safilere göre öyle hanefilere göre değil ama ev içerisinde bakmak iyi değil derler. Bahçe kulübe ona o ortamı sağlamak lazım
@Blueeeman34 evde bakıyorum minyatür pinscher fare kadar bir şey küçük hanefiyim ama malikilerde köpeğin evde beslenmesine izin varmış ben malikileri taklit ediyorum
Himm peki o zaman bilmiyordumm
@Blueeeman34 sizin var mı kedi köpek
Yok ben kedi istiyorum ama evlenirsem alicam evime
@Blueeeman34 inşallah alırısın
İnşallah teşekkür ederim 😊
Kediler insandan daha temiz. Kopegi eve sokmam. Ama saygi duymak lazim. Kedimin sumugunu yerim ben. Evladim gibi o.
Almam evcil. hayvanim kedi olur büyük ihtimal onlarda candır yanaklarini pofuduk kafaisni öperim onun herkese sevecek ✋🏼
Kedimi sevmeyen tiksinen defolsun gitsin gelmesin zaten
Almam canım kedime kurban olsunlar onların çocuklarından daha temiz
Ona sevmeyi öğretirim sevgiyi
Hayvanların insanlardan daha temiz olduğunu
İnsanoğlunun işkenceden her şeyi yaptığını hayvanların her konuda masum olduğunu anlatırım
Ne geldiyse dünyanın başına insanoğlundan geldi
Benim kedi hadini öyle bir bildirirki yani kedim kendisinden tiksindiğinden hiç rahatsız olmaz bende🤣🤣🤣🤣
bazı kedilerden korkulur vallahi şcüöqelwmsş
Eve almama durumu olamaz. Cunku mısafır.. ama yuzune vururım bırsey derse kedılerıme
doğrusu budur evett
birazcık az sanki scüöqlelwmwş masallah maşallah
sahiplendirebilirsin eğer rahatsız oluyorsan ama bir problem yoksa sahiplendirme kalsinlar
Yani hayvandan tiksiniyorsa aynı yere getirmemek gerekir karşı tarafida düşünmeli bu hayvan düşmanı olduğunu göstermez
Tiksinen olabilir en azından gidene kadar kumu ve mamasını verdiği odada tutabilirsin kediyi. Bu durumda misafir suçlu olamaz ki
gelebilir almamak olmaz çok ayip misafirliği bitene kadar balkona kitlerim gelen kişiyi ama
mantikli yattı aklıma şcüğqwöslş
yani alirim gelirse gelir gelmezse gelmez çokta umrumda shshdj
Kapıdan giremez ondan tiksinmesi benden tiksinmesi demek
Sevmek zorunda degil kimse tiksinebilir gayet normal.
Senin hayvanindan özel tiksinmiyordur hayvandan tiksiniyordur
Tiksinmem de kedinin yediği kaptan da bir şey yemem şimdi
ben normal insanın içtigi bardaktan içmiyorum kedinin yaladıgı dondurmayı tabiki yemem. ama severim o ayrı :D
Aalmaaaammmm evcil hayvanın benim bebeğim canım, beni bırakmaz kavga etmez arkamdan konuşmaz, vs. Sg gitsin evcil hayvanımi sevmeyen
anliyorum şöwwqeşğ sakiiin ol şcöğüqemeskş
Evcil hayvanım yok o yüzden sorun yok 😂
Almam zaten pek misafir sevmem.
Tiksiniyorsa gelmesin
Kesinlikle evime gelmesinler umurumda olmaz
Evde hayvan da olmuyor
Kedilere kurban olsunlar
Tiksinebilir niye böyle şeyler yapıyorsunuz.
Alerjim var benim hayvanları çok sevmeme rağmen
Hayvandan degil ama tuyunden rahatsiz oluyorum
Tiskinen gelmiyor zaten
Eğer daha sonra onunla yine işim olacak ise alırım
Madem öyle gelmesinler evime o zaman.
kendim eve almam zaten
Evin her yerinde kedi tüyü çok tiksinç.
gelmesin bence
Hayır almam.
hayır almam
Almam
Almam