Kedim;''Abi ehuehuehue bu kamil var ya bakma dışarıda sert erkek gibi takıldığına barbie şarkıları açıp ben kenim diye dolanıyor evde''... falan gibi...

Kedim;''Abi ehuehuehue bu kamil var ya bakma dışarıda sert erkek gibi takıldığına barbie şarkıları açıp ben kenim diye dolanıyor evde''... falan gibi...

Bence kediler en çok yalnızken çılgın şarkı söyleyip pijamalarla dans ettiğimizi, telefonla kendi kendine kahkahalarla konuştuğumuzu ve beklenmedik zamanlarda aniden duvara bakıp 'hmm' dediğimizi anlatırdı açıkçası.
Hmm :D:D
Evcil hayvanım yok, olsa da dedikodumu yapamaz, onu yapan insanları getirdiğim durumlar göz önünde, bir kedi için çok cesurca davranışlar olurdu. stjexefjs
Teşekkür ederim 🥂
Rica ederim can can
Kanka benim kediler; "bunu psikoloğa götürün, bir insan bu kadar kitap okuyamaz" derdi.
Hahaha kanka nerelerdesin sen bakim özlüyoruz.
boş ver sit böyle işi zaten keyfine bak sen heheh
Mutlu olunda kanka, site çok gerekli değil zaten. Hadi bakim duacıyım ikinize de...
Psychoparadıse senin kedi zaten şu an da bunların hepsini arkadaşlarına telepatiden anlatıyordur merak etme 😂
Benimkiler konuşsa kesin şöyle derdi:
“Bu kız sözde veteriner ama önce bizi öpüyor sonra tüy yumağına boğulup ‘niye her yer kıl’ diye söyleniyor 😂 Evde pijamayla geziyor ama dışarı çıkarken 3 saat kombin yapıyor. Ayrıca geceleri gizli gizli bize şarkı söylüyor. Ses yok ama özgüven sonsuz 😼🎶”
Balköpüğü de eklerdi: “Bir de ‘diyet yapıyoruz’ diyor sonra gizli gizli mama kabına fazladan mama koyuyor. Kendini kandırıyor sanıyor ama biz her şeyi görüyoruz 😹”
Evcil hayvanlar kesin bizim en büyük ispiyoncu olurdu. Mahallenin magazin programı gibi düşün 📺🐾
Cevap
7Cevap
severdim ben zaten pek arkadaşım yok bari hayvanlarla konuşayım
Net dedıkodumu yapardı yaa
Sen bakma bunun güldüğüne sagı solu belli olmuyor derdi kesin jahsjahd
Hebhebh
koca gün başında miyav miyav yapıyorum tutup bokum kadar kucucuk ödül maması veriyor 🤦🏻♀️😏
Anca isi gucu koca gun KS 😅
Bshshs
Bizim papağan az çok söylüyor bi'şeyler de cümle kuramıyor valla şerefsiz Ali diye bı söylerse evde shdhdjd
hahasafhab
Sürekli mutfakta takıldıgımı, telefonda dedıkodu yaptıgımı, çiçeklerimle konustugumu ve onu sürekli mıncırdıgımı söylerdi heralde
Hahfhjas
Acayip zeki bir kız. Neler söyleyebileceğini tahmin bile edemiyorum dnss
Sanki kıyak geçilmiş efenim :D:D
Taaaabi efenim :D
Zaten konuşuyor ama sadece karnı acıktığı zaman işi düşünce bülbül gibi şakıyor kedim
Meoww da meowww meoww da meow :D
Beni niye çaldın abinle iyi anlaşıyoduk diye sitem ederdi. 😅
Hagabshs
Evcil hayvanım yok artık hepsini arkadaşlarıma verdim.
Nasil ya nolduu
Vallahi bi an dedimki iyi ki konuşamıyorlar ehehehhe
Hehebashjfa
Konuşsa zaten biz dedikodu yapardık beni niye çekiştirsin, s2inden tavana asardım onu jsjdhdhd
hahfabhfsj
Zamanındaki kedim "bu mal 24/7 depresyonda, kafasını kaldıramıyor" derdi yüksek ihtimalle
Estağfrullah efenim. Kedi mi rahmetli oldu depresyon mu?
Ona da entwine dinlettiysen :D İnşallah heer şey gönlünce olur her şey yoluna girer.
Sultan papağanım vardı ula konuşuyordu ona bile ula dedirttim
Babacvık ula babacıkkk
Alalh rahmet eylesin can
Evcil hayvanım yoktur
Evcil hayvanım yok 👻🎈
Evcil hayvanım yok😅🤷♀️
Evcil dostum var Papağan ve konuşuyor...
Deli olduğumu falan her şeyi öğrenirdiniz
Güzel olurdu
söylerlerdi
evcil hayvanım yok
Maalesef yok
Evtt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?