Yaş 25, 2.5 senedir sigortalı çalışmıyorum diye ailemle sürekli kavga ediyorum. Ne önerirsiniz?

aileme yüküm yok para istemem üstüne eve gelen elektrik doğalgaz su gibi faturaları ben öderim babama harçlıkda veririm arada ama beni bıktıran buna rağmen hala işe gir düzenlibir işin olsun şöyle böyle denmesi ya arkadaşım ben belki burdan yüürücem belki 65 yasına kadar kazanamıyacagım parayı kazanıcam hangi insan 65e kadar yasayabiliyor benim çevremde taş catlasın maksmum 10 tane vardır 65 i geçipte yasıyan emeklilik cok uzakda eee size yemin ederim işde calıstıgım zaman babam canım oğlum cicim oğlum aksi şekilde örnek o ekmeği niye yanlıs koydun deyip bana mobbing psikolojimi dağıtıyor bizde saf değiliz bunun bir patronu var adam acık acık dediki bana biz senin babana burada telkin veriyoruz oğlu calısmıyor evde yatıyor sen calısıyorsun diye bu patronun öbür tarafta iki elim yakamda olcak onların gazıyla babam böyle düşüncelere kapılıyor illimünati gibi ya patronu bide arkadaslar babam emekli patronu eski ama arkadaşlarr ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler
Yaş 25, 2.5 senedir sigortalı çalışmıyorum diye ailemle sürekli kavga ediyorum. Ne önerirsiniz?