Artık çalışmak istemiyorum, hem sağlık sorunlarım hem maddi çıkmazım için ne yapmalıyım?

Hem gece âlemde çalışıyorum normal işe gitsem 30.000 TL maaş veriyorlar yol ücreti yok aldığı para bir şeye yaramıyor normal işte zaten ayakta da çok fazla duramıyorum menisküs var iki bacağımda sağ bacağım daha kötü gene bu şekilde oturarak kazanmaya çalışıyorum işler durdu eve geçsek ne olacak orada gene çalışmak zorunda kalacağım bu dizle mal paylaşılmıyor kaynım diyor ev planlansın ondan sonra diyor satarız diyor ev de ne zaman pahalanır Allah bilir eşim iş konusunda sıkıntı yaşıyor elinden bir iş gelmiyor birkaç yerden öyle 2 yer baktı ama onun çalışma ihtimali de çok zor ben pek inanmıyorum iş bulma konusunda zor yani o da ne olacak benim bu halim bilmiyorum boşansam elime ne geçecek aile doğru düzgün sahip çıkmayacak onu biliyorum zaten çıksalar da bu durumda olmazdık boşansam ne yapacağım yaş oldu 36 doğru düzgün bir insan yok hayatta tekrardan güvenip evleneceği
Artık çalışmak istemiyorum, hem sağlık sorunlarım hem maddi çıkmazım için ne yapmalıyım?