ülkede barınma sorunu var mı? Bence var hem de çok var. Eğer bu sığınmacı ve kaçaklar gönderilmezse kiralar her geçen gün artacak. kiracı ev sahibi davaları 2 kat daha artacak. Türkler çıkartılıp yabancılar alınacak.
kimse evlenemeyecek iş bulamayacak. ve çatışmalar başlayacak bence.
kimse evlenemeyecek iş bulamayacak. ve çatışmalar başlayacak bence.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yabancıya vermesinler evi açgözlüler
vicdansızlar işte. para için kendi vatandaşını kapı dışarı ediyorlar
Onları kapı dışarı etmek lazim
Valla Türklerin çoğuda hak ediyor hala onlar bizim din kardeşimiz diyen var benlik bir sıkıntı yok çok şükür durumumuz iyi Allah olmayanlarin yardımcısı olsun.
benim durumum iyi deyip kenara çekilmek olmaz. zor durumda olanlara destek olmamız lazım. bir gün bu musibet ekonomik olmasa da sana başka bir şekilde dokunur.
Zaten ben elimden geldiğince etrafıma yardım ediyorum ailecek ama bunlar gitmedikce düzelmez tabi onlara da kolay değil ülkelerinde savaş var ama Yeter bence bu kadar gitmemliler
onlara destek olarak ayrıca tepki olarak da ilgili yerlere tepkini göstermen lazım.
İlgili yer derken bu sefer de başım belaya girmesin tepki göstereyim derken korkuyorum ben öyle şeylerden
tepkinizi cimer e içişleri bakanlığına , valiliklere kaymakamlığa milletvekillerine ve belediye başkanlarına bir mail bir mesaj olarak da olsa yaptınız mı? eğer yapmadıysanız yapın. zira sadece burada veya dışarda söylenip durmak çare değil. sosyal medyada, twitter da tepkinizi ortaya koyun. her gün paylaşım yapın. Anca vatandaşlık görevinizi yerine getirirsiniz. Ben bu söylediklerimin hepsini yaptım, her ay da tekrarlayarak yapmaya devam ediyorum. hem de bir memur olarak. Ama bazen sahte hesaplar kullanıyorum
Aynen haklısınız hiç yapmadım ben bazen Twitter de yapıyorum tepki gösteriyorum o kadar
eğer vatanını seviyorsan bunu yapmalısın. tepki göstermedikçe tepemize çıktı iktidar. hangi şehirdesin
Ben Kahramanmaraşdayim
Cok var
bu soruna karşı bir tepkiniz oldu mu? bir yerlere sesinizi duyurdunuz mu?
Etsende birsey degismez bu ulkede
asıl tepkini göstermezsen bişey olmaz. bu şartlanmışlıktan kurtulun artık. bak tepki başlayınca bir milyonu göndericez dediler. tepkini göstermezsen ülkedeki sığınmacı sayısı 30 milyonu bulur. zaten şu an 10 milyon var
Sen verdin mi ne degistirdin peki
tepkinizi cimer e içişleri bakanlığına , valiliklere kaymakamlığa milletvekillerine ve belediye başkanlarına bir mail bir mesaj olarak da olsa yaptınız mı? eğer yapmadıysanız yapın. zira sadece burada veya dışarda söylenip durmak çare değil. sosyal medyada, twitter da tepkinizi ortaya koyun. her gün paylaşım yapın. Anca vatandaşlık görevinizi yerine getirirsiniz. Ben bu söylediklerimin hepsini yaptım, her ay da tekrarlayarak yapmaya devam ediyorum. hem de bir memur olarak. Ama bazen sahte hesaplar kullanıyorum
adamlar her seferinde bana cevap yazıyorlar. resmi kurumların hepsi geri dönüş yaptı. en azından durumun farkındalar. bir kartopu deyip geçme. o çığ olur üstlerine yıkılır
Neden sahte hesaplar kullaniyorsun korkuyormusun
her zaman değil. bazen. bazen ağır ifadeler kullanıyorum.
Neden kendi kimliginle agir konusamiyorsun onu diyorum madem birseylerin degisicegine inaniyorsun kendi kimliginle agir konus
sence neden olabilir bir düşünsene.
Ee o zaman dediklerinle celisiyorsun
mesajla cevap vermek istedim. ama kapalısın mesajlara
Evet ne yazicaksan buradan yaz