Güncellemeler
+1 yıl
4 Günde 104 Milyon Twitter Görüntülemesi Aldı Alevi Videosu Ve Twitter'ın En Çok Görüntülenen Videosu Oldu Ki Bu Bile Demek Ki Maalesef Ülkemizde Alevilere Karşı Ayrımcılık Var
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abi yıl olmuş 2023 halan Kemal Kılıçdaroğlu için alevi diye ona oy vermem diyecekler var. . Cidden bu tarz şeylere takılıyoruz diye biz bu haldeyiz ve elin Amerikalısı uzaya falan çıkıyor. Atam iyi etmişti din ve devlet işlerini ayırarak ama maalesef işte halan geldiğimiz nokta burası. Gerekirse ateist gelsin bana kalırsa ama en azından adil olsun insanımıza karşı ben buna okeyimdir. Şimdi dersiniz ateist biri zaten adil olamaz falan ama bana göre bu vicdani bir duygudur ve neden olmasın diye düşünüyorum.
bizim insanımız herkesin inancının kednisne olduğu kavramını anlamıyor isterse baştaki cehennemin bayrak sallayanı olsun veya dört dörtlük imanlı bi insan olsun ona giren çıkan yok sadece nasıl yönettikleri ilgilendirir ama ne yazıkki bundan çok uzaklar
Heh çok doğru. İşte bunu anlayamadığımız için biz zaten bu haldeyiz
Cevap
3Cevap
Ben bi alevi olarak Türkiyenin farklı yerlerinde yaşadım hiçbiryerde ayrımcılık yaşamadım bence Alevilere karşı bi önyargı yok şu an
Yani eskisi kadar yok ama yine de var
Dünyanın bütün primat kalıntıları bizim ülkede toplanmış
Bu da ayrı bir bakış açısı
Bu ülke bu ayrımcılıktan beslenenlerle dolu.
Maalesef öyle ve ben iğreniyorum bundan
Hayır Alevi sorunu yok.
Alevilerde insan
Kesinlikle öyle