Maddi durumumuz olmadığı için ailem sürekli bize gülüyor sizce ne yapmalıyız?

Merhaba hepinize aranızda yeniyim şimdi bizim maddi durumumuz yok mesela benim elbiselerim de hep eski elbiseler giyiyorum hatta bazıları Dayımın eski elbiseleri 3 yıl önce bana gönderdi hala onları giyiyorum sonra benim annemin de elbiseleri hep eski sonra hiç giyecek çorabı da yok sadece 1 tane siyah müjde çorabı var ama oda altları delik hep onları giyiyor evde dışarıya da ya da bir yere gidince de annem o çorapların altına aynı renk başka bir çorap giyiyor delik gözükmesin diye öyle misafirliklere ya da bir yerlere gidiyor ayakkabılarım da eski 3 yıllık ayakkabılarım hala onları giyiyorum param olmadığı için alamadım şimdi bizim maddi durumumuz olmadığı için Ailem yani bana tarafım sürekli bize gülüyor acıkıcı veriyorlar hatta bize fakir de diyorlar bunları amcalarım ve kuzenlerim diyor hep hatta babamın da yanında hep ona gülüp acıkıcı veriyorlar ama babam da hep üzülüyor bu duruma şimdi bizim maddi durumumuz 6 yıldır yok ondan önce normaldi ama şu an hiç yok birde benim o bize gülen kuzenlerim de çok zengin babaları da zengin altlarında 2 tane Mercedes arabaları var bizim de hiç arabamız yok 5 yıldır. Sizce Ne yapmalıyız?
Maddi durumumuz olmadığı için ailem sürekli bize gülüyor sizce ne yapmalıyız?