Kayınvalidem altınlarımı ve ev eşyalarımı aldı vermiyor. Tazminat davası açabilir miyim?

Merhaba yaklaşık 5 ay önce evlendim şu an 6 haftaşık hamileyim evlendiğimizde eşim askere gitti o sırada evimiz falan düzüldü evdeki mobilyalarımın hepsini kayınpederim aldı kaynanam ve kayınpederim ayrı kendi ailem pek bişey yapmadı eşya olarak annem tencerelerimi aldı ve 10 bin lira nakit para bide 2500 dolar para verdi kaynanam sadece saklama kabı çar çaput aldı çoğunu zaten kendim almıştım ayrıca düğün falan yapılmadı kayınvalidem eşimi benden kıskandığı için sürekli bizi kavga ettiriyordu bende kendi ailemin evine 4 5 defa geri geldim en son kayınvalidem ile kavga ettik eşimle beraber kendi ailemin evine geldik askerden izine gelmişti o da kayınvalidem ile yaşarken bana çok baskı kuruyorlardı ailemi falan sürekli kötülüyorlardı ailem bişey almadı etmedi diye ama annem para vermişti git kızım istediğini kendin al diye biz annemlerin evine geldikten sonra bize düzülen evin kapı göbeklerini falan değiştirdi onun evinde olan eşyalarımızı falan verdi defalarca telefonla aramamıza rağmen vermiycem sizin eşyalarınız yok burada gibilerinden konuştu bizde artık en sonunda karokola şikayet ettik eşyaların faturalarını elektrik doğalgaz su faturalarının üzerimize olduğuna dair makbuzları karakola sunduk bu arada eve girmeden önce kayınvalidem ile kiracı sözleşmesi yaptık şikayette bulunduktan sonra polisler eşyalarınızı alabilirsiniz sonuşta evde kiracı olarak gözüküyosunu dediler bizde çilingir marifetiyle gittik kapıyı açtırdık eşyaları taşıdığımız sıra site yönetici kayınvalidemi aradı oğlunuz evden eşyaları çıkartıyor diye kayınvalidem evin önüne gelip arabadan eşyaları indirmeye çalıştı bende engel olmak için arabanın önüne geçtim sonrada bana saldırmaya başladı bacım alamazsın eşyalarımı karnıma faln vurmaya kalktı eşimde hamile yapma demesine rağmen devam etti eşimde ona saldırdı baya hırpaladı kayınçom falanla onunla birlikte oda saldırdı evden sadece çamaşır makinesi televizyon bulaşık makinesini bikaç perde ve halıları alabildik arabadan indirdiği eşyalarıda kayınçonun evine göndermiş darp raporu alıp tekrar şikayette bulundum oda nasıl aldı bilmiyorum ama o da darp raporu almış ben bacım demedim o saldırdı o dövdü beni gibilerinden kayınçomla ikisi şikayet etmişler ben çocuğumu ve kendimi korumak için vurdum falan dedim uzaklaştırma istedim hala eşyaları alamadık eşyaları alırsak tazminat davası falan açabilir miyiz peki?
Kayınvalidem altınlarımı ve ev eşyalarımı aldı vermiyor. Tazminat davası açabilir miyim?