Kayınpederim bana ait olan 10 tane bilezige el koymus durumda vermiyor nasıl alabilirm mahkemeye versem alirmym :(( ?

1 yıl önce evlendik ve eşimin ailesiyle ayni evde yasiyorduk evlendikten 1 hafta sonra eşim babasinin cok borclari oldugunu söyledi ve benim 10 tane bilezigim vardi 3 tanesini borç verebilir miyiz dedi 3 veya 4 ay sonra babasinin geri ödeyeceğini soyledi kabul ettim eve sürekli misafirler geldiği için eşimin annesi de bilezikleri bir yere kaldiralim calinir falan dedi bende ona evde güzel bir yere saklasin diye verdim ve 1 hafta sonra öğrendim ki bileziklerimi kayinpederim almis kuyumcuya verdigini soylediler saklamak için neyse 4 ay geçtikten sonra bana olan borclariyla birlikte tüm bileziklerimi istedim bahanelerle vermedi kayinpederim. esimle zaten sorunlar yasiyorduk sürekli kavga ediyorduk sonunda ailem gelip beni aldilar daha sonra eşim geldi ailemle konuştu özür diledi ayri eve cikmaya karar verdik kayinpederim ev tutmamizda yardimci olmayacagini ev tutarsa esimi evlatliktan reddedecegini soyledi bileziklerimi istedigim halde yine vermedi. ayri eve cikmaktan Vazgeçtim çok sinirlendim boşanma davası actim esimle çok büyük sorunlarim yok ama babasinin sözünü çok dinliyor ve babasi 260 gram altinima el koymuş durumda mahkemeye 2 ay var eşim boşanmak istemiyor babasından bilezikleri istiyor alamiyor nerde hangi kuyumcuda olduğu belli değil bozdurdugunu düşünüyorum bende simdi bosanmak istemiyorum ama babasindan nefret ediyorum mahkemede de esimle sorunum olmadigini kayinpederimle bu sorunları yasadigimi anlaticam. benim ailemde babasina gıcık olmus durumda ve inat ettiler kayinpeder bu bilezikleri vermezse esimin ev falan tutmasina gerek olmadigini soyluyorlar bosanmamizi istiyorlar ve vermezse barisirsam bir daha benimle görüşmeyeceklerini soyluyorlar. 6 aylikta hamileyim napicagimi sasirmis durumdayim mahkemede babasi hakkimi aldigi icin ondan hakkimi istiyorum aslinda esimle cok buyuk sorunlarim yok desem babasindan bilezikler alinirmi ya da nasil alabilirim boşanmadan sizce?:(
Kayınpederim bana ait olan 10 tane bilezige el koymus durumda vermiyor nasıl alabilirm mahkemeye versem alirmym :(( ?