Komşunun çocuğu beni 40 binlik zarara uğrattı ve “çocuktur yapar “diye zararımı ödemeyi red ediyorlar. Dava açsam kazanır mıyım?

Komşum bana “çocuğuma bakar mısın? “diye sorma zahmetine bulunmadan çocuğu bana yollayıp gezmeye gitmiş çocuk kapıda kalmasın diye içeri aldım oyun oynadık sonra uyuya kaldı bende ihtiyaçlar için 20 dakika kadar dışarı çıkmıştım. Meslek olarak kuaförlük, makyözlük, jel tırnak manikür vb şeyler yaptığım için onların malzemelerine ayırdığım odaya girmiş ben yokken ve bile isteye elektronik eşyalarımın kablolarını kesmiş, ürünleri dökmüş dökemediğini ise vura vura kırmış delmiş geçmiş rafı camı çerçeveyi indirmiş resmen. Gelip orasını gördüğümde yüreğime iniyordu yeminle komşum geldiğinde gösterdim çocuğunun ne yaptığını “çocuktur yapar göz kulak olsaydın hem sanki yapma desem yapmayacaktı adı üstünde çocuk” diyip geçiştirdi olayı çocuğunu da aldı gitti. Onun yaptığına dair kanıtım var maddi zarardan dava açsam kazanır mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada eklemeyi unutmuşum çocuk 10 yaşında kendine zarar vermeyecek ama başkalarının eşyalarına saygısı olmayan her istediğini özgürce yapabileceğini sanan bir çocuk.
Komşunun çocuğu beni 40 binlik zarara uğrattı ve “çocuktur yapar “diye zararımı ödemeyi red ediyorlar. Dava açsam kazanır mıyım?