1 trilyon ile araba alıcam geri kalanına ne yapmamı önerirsiniz?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
8 trilyon mu Dünyanın en zengin insanı Elon Musk'ta bile 1 trilyon para yok.
Anla işte aw sanki kaç para olduğunu anlamadın
Güncellen artık kanka 1990larda yaşamıyoruz.
Bide milyon değil trilyon diyor Allahin cahili geç ya
Tm
Afrikadan zenci ithal edip yalancıları s*kme ekibi kurarsın. İlk müşterileri de sen olursun. Türkiye'de hiç müşteri sıkıntın olmaz.
İlk müşteri ananı yaparız onu düt olur mu
8 trilyonun olduğunu kanıtlayamazsan, ananı afrikada 1 tl den pazarlayıp, 8 trilyon biriktirmeye çalışabilirsin. kardeşim. seni. senin gibi * yalanlarıyla mı uğraşıcaz burada.
Sana kanıtlamak zorundamıyım aw ama anana o kadar laf ettim eğer azıcık yüreğin varsa bana numaranı verirsin gelirim yanına yiyor mu
son kısmı sistem değiştirmiş: orijinali şu: senin gibi orr. ço. p ç lerin yalanlarıyla mı uğraşıcaz burada.
Senin ananın a.. ından tekrar çıkartıp sokarım numaranı ver bana yoksa ben yine seni bulurum
ben seni ananın a... na sokarım, korkudan çıkamazsın şerefsiz p ç. adam olsan profilini gizlemezsin zaten.
Ya tamam hadi ver numaranı gelicem korkut beni hadi bekliyorum
kanıtlamak zorunda değilsin, millet senin yalanlarına inanmak zorunda mı. sende gelecek popo olsa zaten profilini gizlemezsin. sen yaz numaranı yiyorsa.
@burak_kundur azıcık şerefin varsa instagram hesabım bu ordan bana yaz bekliyorum
Çabuk ol bekliyorum
benim instagram hesabım yok. tlf yaz.
Yav aç bir tane hesap hadi bekliyorum
Bak o kadar anana küfür ettim azıcık delikanlı ol çık karşıma
ben de senin anana küfür ettim. açıyorum. bekle.
Bekliyorum
işyerinde inst. bloklu. buraya yaz: mecino4955@svcache. com
Yav bahane bulma aw hadi bak ananı g. tunden sıkeyım bak hala anana küfür ediyorum yaz bana instagramdan
ben senin ananı düt orr. ço. verdim işte emaili. inst de açarım sonra.
Sen aç instagram bekliyorum seni
işyerinde inst. bloklamışlar. al buyur numaram +1 360 637 6807
1 saat önce yazdım numaramı yukarıya hala bekliyorum aramadın.
Ulan ananı g. tunden s. ktiğiminin çocuğu neden dolandırıcı maili numarası veriyorsun g. t lalesi korkma ver kendi numaranı
ben senin ananı g.. tunden * p. ç. kendi numaram. ne dolandırıcısı. ara da gör.
herkesi kendin gibi yalancı mı zannettin itt
O. rospu çocuğu instagram hesabımı verdim yaz ordan konuşalım p. ç evladı
Or.. pu evladı. senin amerika numarasını arayacak paran yok. gelmiş buralarda 8 trilyon atıp tutuyorsun. ananla beraber çalışıp biriktirirsiniz.
Senin ananı düt delikanlı değilsin instagram hesabıma yazamıyorsun bu g’t korkusu sana yeter
lan orr. ç. numara istedin işte üstte yazıyor. inst. hesap açıp yazacaktım, bekleyemedin acele ettin yazdım numaramı. o yüzden profili gizlemek zorunda kaldım. ben sen gibi korkak mıyım şerefsiz. adam olsan gizli profilden soru sormazsın zaten. numaram yukarıda sıkıyorsa numaranı gizlemeden ara bakalım ne kadar delikanlıymışsın görelim. muhtemelen daha anasından babasından harçlık alan bir p.. çsin. telefon edecek paran bile yok. gelmiş buralarda gizli profilden 8 trilyon lafı ediyorsun.
Lan p. ç yalan yanlış numara verme ben bekliyorum seni instagramdan yaz konuşalım buluşalım bekliyorum seni
yanlış numara değil orr. ç. herkesi kendin gibi yalancı velet mi zannettin.
Lan o kadar anana küfür ettim gelsene instaya ne korkuyorsun
orr. enigi ne korkacam. tlf numarası veren instadan yazmaktan mı korkacak. ben sen miyim. verdim işte telefon ara. ben eve gidip Instagram hesabı açana kadar tr de saat sabaha karşı olacak. hani çok acele ediyordun p.. ç. arasana.
Sana inat uyumuyacam aw bekliyorum seni
hani çok acele ediyordun. ara işte numaram yukarıda.
Sen instaya gel ordan konuşucaz söz veriyorum bekliyorum
instaya da gelirim sorun değil. niye aramıyorsun hani acele ediyordun. numara istedin yazdım. faturasız hattında kredi mi yok? sen yaz numaranı ben arayayım.
Normal numara ver bana p. ç evladı
orr. enigi verdiğim numara normal numara zaten. yanlış numara versem nerden bilecem aramadığını.
kardeşim söyledim ya sana aramadığımı zaten hadi bak o kadar anana küfür ettim instaya gel gelmezsen kızkardeşine ablana gelicek sıra
Kardeşim değil o kardeşim olacaktı
kardeşim
Ananı g. tunden s.. eyım ço
ben orr. ç. yazmıştım sistem kardeşim diye düzeltmiş. instanı da seni de * merak etme. daha saat 4:30 burada. p.. ç bekliycem dedin bekle. beklemezsen ara. aramazsan da ananın a. k.
Ben bekliyorum seni merak etme instagramdan yaz bana gelip çıktığın yere geri sokucam merak etme
açtım Instagram hesabı. konfirmasyon için 24 saate kadar beklemem gerekiyormuş. an. a. na girmeye hazır ol.
Bekliyorummmm
ben de bekliyorum. daha onaylanmadı.
Sabırsızlıkla bekliyorum
Ee bekliyorum
ben de bekliyorum. hala onaylanmadı. bankada hesap açarken bile bu kadar beklenmiyor ya. nasıl bişey bu Instagram anlamadım.
Instagram onayını beklemeye gerek yok. numaram yukarıda. ya ara, ya da SMS at ben seni ararım.
Konu arayıp aramamak değil birader yabancı numara aw aramam ben o numarayı instagramdan yaz hem ne onayı aw yok öyle bir şey
O zaman numaranı ver ben arayayım. benim instagram tecrübem yok. email onayladım, SMS kodu gönderdi girdim. şu mesaj çıktı "We'll review your info and if we can confirm it, you'll be able to access your account within approximately 24 hours." hala da aynı mesaj çıkıyor. başka bir şey göremiyorum. baktım internete, tek başına gelen ben değilim.
1 ev al gerisini at bankaya
Hepsine ev alıp kiraya versem nasıl olur peki
Banka kadar getirisi olmaz belki faizi yuksek bankalar var
Faiz haram diye korkuyorum 🥲
arabanin vergisini odersin
Özele gel güzel taktikler vereyim
Burdan da verebilirsin
Yanlış anlamayın yahu. Parayı katlamak için kripto para vb. Taktiğinden bahsetmistim.
Ev al
Hepsine mi
5 trilyona falan ne güzek evler var ya
Bir bugatti veyron etmiyor o para
Ev al
cok şey yapılır
Zurna durum yenir
Afrikaya yardım :/
1 ini bana ver 😅