eğer bir gün şu gümüş yüzüğümden başka bir mal varlığı görürseniz bende bilin ki ben devleti sömürüyorum demişti. şimdi anladım tayipcim. emine hanımda sizden daha çok birşeyler gördük 128 milyardan da çok kadının bir çantası 10.000 dolar şaka işi resmen
İşte onu diyorum alışmayın alıştırdı bunlar her şeye kendileri neler neler alıyor yiyor ama halka gelince ekmek alacak parası kalmıyor bu duruma alışmayın bi son verin artık niye böyle yaşamaya devam edeceksiniz? Sizde lüx içinde yaşayın artık buna son otoyol köprü tünellere bir sürü para aktarılıyor halka gelince bunla yetinin oldu siz de alışmışsınız alışmayın alışmayın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
eğer bir gün şu gümüş yüzüğümden başka bir mal varlığı görürseniz bende bilin ki ben devleti sömürüyorum demişti.
şimdi anladım tayipcim.
emine hanımda sizden daha çok birşeyler gördük 128 milyardan da çok
kadının bir çantası 10.000 dolar şaka işi resmen
Akıl yok bunlarda cık uzay projesine harcadım de kurtul
30 k kaldı
Ona da bana hayır et iban atayım 😂
yemek almamışım laaaa
Kanks gel mbappelerle maç atıcaz al 20 k yemek al.
Ne dedin anlamadım 😂 ne yemeği
30 K kaldı geriye ona da yemek mi aldın tüh be
Umursamıyorum nerede olduğunu 😄
Ama anlayamıyorsun ki senin cebinden çıkıyor o para
Senin evinde kullandığım elektrik su evine aldığın ekmek simit ayran araba vergileri derken o para senden Çıkmış oluyor
Uyan uyan
@burhandeja15 biliyorum ve araştırdığın zaman Türkiye de ki herkesin bunu yaptığını görüyorsun zaten
İyi o zaman böyle olmaz devam et sen
@burhandeja15 doğuda kilerin elektriğini de ödüyoruz zaten alıştık
İşte onu diyorum alışmayın alıştırdı bunlar her şeye kendileri neler neler alıyor yiyor ama halka gelince ekmek alacak parası kalmıyor bu duruma alışmayın bi son verin artık niye böyle yaşamaya devam edeceksiniz? Sizde lüx içinde yaşayın artık buna son otoyol köprü tünellere bir sürü para aktarılıyor halka gelince bunla yetinin oldu siz de alışmışsınız alışmayın alışmayın
@burhandeja15 ben oy vermiyorum ki