Annelerimiz bizi dünyaya getirdi diye bize herşeyi yapma hakkına sahipmi?

Annemle çocukluğumdan beri hiç anlaşamıyoruz asla iyi bir anne olduğunu düşünmüyorum daha 4-5 yaşlarındayken oyuncaklarımı toplamadım diye sokağa meydan ateşi yakıp oyuncaklarımı yakmıştı hep şiddetle büyüttü salatalık yemesini seviyorum diye komşunun yanında bu öküz gibi salatalık yer demişti birgün dayımdan eve geldim akşam evde yemek yok yumurta kırdım yedim sabah oldu kahvaltı hazırlanmış herkese yumurta var bana yok sebebini sordum sebebi benim akşam yumurta yemiş olmammış görüştüğüm biri vardı kendiside biliyordu başka bir görücü daha geldi bende çıkmak istedim diye 19 yaşımda sehpalar üstümde kırıldı eşim vefat etti annem morgda hastanede yanımda yoktu eşim daha morgdayken annem ev kaldı araba kaldı maaş kaldı üzülme dedi eşimi gömerken annemi arıyoruz annem yok mamografi çektirmeye gitmiş tekrar evlendim evime bir toplu iğne dahi almadı herşeyimi kendim aldım yaptım ameliyat oldum annem yine yanımda yoktu Mülk Allah ındır şüphesiz ben kirada oturuyorum kendisi benim taksitlerini ödediğim evde aidatlarını ısınmasını karşılıyorum kendi evleri kirada babamın emekli maaşıda var bekarken çarşısını pazarını da yapardım dikiş makinesi dedi singerin en ala makinesini aldım eşim desen herşeylerine koşturur ama yaranamıyoruz bizden kötüsü şimdi anne hakkı falan dersiniz bizi doğurdular diye bize herşeyi yapma hakkına sahiplermi? hep anne hakkımı hiç evlat hakkı yokmu?(Evladınıza ikram edin, ana-babanın sizde hakkı olduğu gibi, evladınızın da sizde hakkı vardır.) [Taberani] Hadisi şeif
Annelerimiz bizi dünyaya getirdi diye bize herşeyi yapma hakkına sahipmi?