Hiçbir zaman bebeklerle oynamadım, gelinlik giydiğim günü, bebeğimi kucağıma aldığım günü hayal etmedim. Hamile kalma düşüncesi bile tüylerimi ürpertiyor. Tek istediğim bölümümden mezun olup unicef veya greenpeace gibi kuruluşlar için çalışmak. Neden bu isteğim anormal karşılanıyor? Kadınların bile uzaylıymışım gibi tepki vermesinden bıktım. Bir erkek olarak bunları hedefleseydim herkes destekleyecekti. İnsanlar artık içgüdülerine göre yaşamama seçeneğine sahip, aşın şu hastalıklı düşüncelerinizi.
Cevabın nedir?
+1 yılSeni kimse zorla evlendiremez. Seni kimse zorla hamile bırakamaz. Sen ne istersen onu yaşarsın. Ama anormal olan yine sensin kusura bakma. Bugün anne olmak ya da çocuk sahibi olmak istemiyor olabilirsin ama ilerleyen zaman diliminde bu yadırgadığın her şeyi yapmak istiyor olacaksın. Bu mevsimsel bunalımlarından da kurtulacaksın ;-) Bundan şüphen olmasın. Tabi bunun olması için seni tetikleyecek olay ne zaman olur bilmiyoruz ancak zamanı gelince o tetiğin çekildiğini sen de fark edeceksin.
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşlı ve mükemmel kariyer sahibi bütün kadınlar bu moronca kelimeleri işitti zamanında.
- +1 yıl
Aferin sen bu kafayla devam et. Az önce dedim ya zamanı gelince olur diye. Sen bu kafayı değiştirmeden sana yaklaşan erkeğin beynine tüküreyim.
Soran+1 yılBana yaklaşan erkekler kadınları bebek fabrikası olarak görmüyor. Yıllardır birlikte olduğum biri var ve kendisi çocuk falan istemiyor zaten, senin gibilerin en büyük sorunu herkesin dünya görüşünün sizinkine uymak zorunda olduğu yanılgısına kapılmanız. Bu egodan arınmadıkça hiçbir halt olamazsınız.
- +1 yıl
Kusura bakmada benim hiçbir dünya görüşüm hakkında fikrin yokken beni yargılamışsın. Kimseyi bebek fabrikası olarak görmüyoruz fakat sen olayın özünü göremiyorsun o ayrı konu bunu sana iki saat anlatmaya çalışmayacağım. Zira sana laf anlatmayı hiç ama hiç istemiyorum. Ön yargılarından sıyrılmadıkça da sana bir şeyler anlatmak isteyeceğimi sanmıyorum. Kimsenin dünya görüşünü sorgulamıyorum ancak daha yaşın çok küçük daha göreceğin çok şey olduğunu ve bu düşünlerin değişme ihtimalinin %70 üzerinde olduğunu hatırlatmaya çalışıyorum. Algılamak istemiyorsan o da senin sorunun. Hadi kib.
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkes anne olacak diye bir kural yok anneligin babaligin yukunu tasiyacagina inanmayan kimse evlenmemeli de cocukta yapmamali bundan normal bisey yok baskici toplumu kafana takma diledigini yap hayat senin
01 Yorumla
Soran+1 yılAnne olmayan herkesin bahanesi "Ben bu yükü taşıyamam" değil yalnız. Büyük bir yük değil benim için, sadece istemiyorum.
Canımm kaç yaşındasın sen? 😊Ben de daha aylar öncesine kadar böyle düşünüyordum ama inan 24 üne basar basmaz şu anki düşüncelerin 180 derece dönecek ve tam tersini düşüneceksin inan bana. o anı bekle haklılığımı gör. nasıl değiştiğine kendin bile inanamayacaksın tabi beni en çok etkileyen durum yaşım değil çalışma ortamım. herkes evli çocuklu ya da nişanlı. insan bu sefer kendi de istiyor öyle olmayı
013 Yorumla
Soran+1 yılİğreniyorum senin gibi insanlardan. Saygıyı falan da haketmiyorsunuz gerçekten bıktım.
Soran+1 yıl45-59 yaşında evlenmemiş, çocuk yapmamış kadınları nasıl yorumluyorsun merak ediyorum? Hiçbir erkek onları istememiş diye mi? Neden bütün kadınlar bebek fabrikası olmak zorunda. Neden çocuk doğurmaktan daha önemli şeyler beceremiyorsunuz?
Soran+1 yılBen ortalama bir kariyer hedeflemiyor farkındaysan. Hayatımı toplumun belirlediği görevlere göre sürdürecek kadar boş biri de değilim.
Soran+1 yılBenim gibi olabildiğinizi sanmıyorum.
Soran+1 yılBu kadar acınası bir hayatın mı oldu gerçekten? Yazık.
Soran+1 yılBen de benim gibileri gördüm, ceo falan oluyorlar genelde. Senin gibilerde kucağında bebekle eve kapanıyor.
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirebir sözü duymadım ama kim olursa olsun böyle birşey anne olamayan kadınları çok etkilemiştir. İnsanlar çocuk sahibi olabilmek için neler vermiyorlar. Kimsenin çocuğu olamayan kadınları üzmek zorunda değil. Peki adam çocuk istemiyorsa veya adamdan kaynaklı çocuk olmuyorsa o zaman erkeklerde erkek olmuyor mu? O yüzden kim olursa olsun kadınları bu kadar üzmeye hakları yok diye düşünüyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
27Cevap
Bende aynı görüşteyim amaçlarımız farklı ama olsun. Bende hiç hayal etmedim arada bir evlilik bir ihtimal diyip hemen vaz geçiyorum ve tepkilerden sıkıldım. Özellikle evlenmem diyenler hemen evlenip çocuk yapar diyenlere sinir olmaya başladım. Saçma düşünen insanşar çok nasıl mutlu isen onu yap. En azından pişman olmazsın
10 Yorumla
+1 yılBen anne olmak istemiyorum inş Allah bana çocuk vermez:)? Bir kadın iyi bir kariyer yapmak istiyorsa zaten çocuğu unutmali:) Özellikle öğretmenlere sinir oluyorum derste bizimle ilgilenmek yerine çocuğum çocuğum diye ölüyorlar ya evinde otur coxuk bak ya da düzgünce mesleğini yap:)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah askina sacmalamayin. Erkekler dogurabilseydi ztn bizden böyle bir beklentileri olmazdi ama eger bir hayat kuruyorsan, hayat arkadasinin istekleri de senin kisisel isteklerin kadar önemli. O cocuk istiyorsa onun bu hayalini elinden alamazsin. Bastan konusun böyle seyleri sonra sacmalamayin.
03 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk isteyen biriyle neden evleneyim ya?
Soran+1 yılSoruda evlenmek istemediğime de değişmiştim oysa
Cevap sahibi+1 yılInsallah
+1 yılhayrı herkes anne olmak zorundada evlenmek zorundada değil ne iş yapmak istiyor isen ne seni mutlu edecekse ona yönel kimin ne dediği umrunda olmasın..
10 Yorumla
+1 yılHer kadın anne olamaz zaten şeref namus gerektiren bir iştir bir mani dert olmadıkça. dogrudur şu an istemezsin anne olmayi hazır degilsindir falan ancak kadinda dogurganlık özelliği vardır bu yüzden abes karşılanıyor olabilirsin.
08 Yorumla
Soran+1 yılBu mu yani? Erkeklerde de sperm var ama baba olmak istememeleri abes karşılanmıyor?
- +1 yıl
kime göre neye göre? hayır ben abes karşılıyorum her seyden önce sorumluluktan korkuyordur işte siz kendi yorumlarınızı veya kendi çevrenizdeki birkac düşünceyi anlatıp yine kendinize göre kendiniz cevap veriyorsunuz. bir millet çokluğuyla övünür bunun içinde çiftleşme gerek evet sperm gerek hamilelik gerek istemeyen de genelde abes anlaşılıyor tabi. sen doğurma ben de öyle sonra bu tutum yayılsin kimse doğurmasın ne anlamı var insan mi varr?
Soran+1 yılÇoklukla değil nitelikle övünseniz keşke. 20 milyon nüfuslu Avrupa ülkeleri Türkiye'den kat kat üstünse sebebi senin bu zihniyetin.
- +1 yıl
hadi ya Avrupa nın hakkında neyi ne kadar biliyorsun her sey senin o ucuz kanallarında anlatildığı gibi mi? komiksin. Benim rehberim Muhammed " ümmetimin çokluğuyla övünürum " demiş ben bunu savunurum ümmet dediginde mesela senin düşüncende olmuyor ya yoksa inan biz de nitelikle övünmek niyetindeyiz.. ama bu mesela anne olmam diye bir düşünceyi savunarak değil olmazsan olma be derdin bizi mi gerecek senin bu sorun Tayyip Bey in konuşmasindan kasıt tabi konuşması tartışılır da sen avrupa mavrupa diyerek kendini ne anlatma peşindesin ki? avrupaymis git orada yaşa hadi niye buradasin
Soran+1 yılVe Ortadoğulunun aşağılık kompleksi su üstüne çıkar.
- +1 yıl
cevap mı bulamadın tırı vırı :) hadi git burdan kapışamazsin zaten kendini bilgili bil sen sadece.
Soran+1 yılÇokluğu nitelikten daha önemli gören kişiye kıyasla daha fazla şey bildiğim kesin. Tavşan gibi üreyen müslümanlar birbiriyle savaşırken onlar sizi yönetiyor farkında değilsiniz. Bu yüzden eğitim önemli işte, senin gibilerin yaşadığı ülke nasıl gelişsin?
- +1 yıl
bak bir kadin bakanlara neredenmiş kimlermiş senin gibilermiymiş? araştır sen zihni gelişmiş aydin insan çiftleşmeye carta curta karşı degilsin ama cocuk falan Allahin emri olasın sen gerçek muslümanlara kurban ol be biz hasta düşünceliyiz durum tespiti yapanlara bakin hele
+1 yılHedefin gerçekten çok güzel. Böyle tepki verilmesine üzülüyorum. Daha önce aklıma hiç gelmemişti bu tür şeyler ben de yönelebilirim. Böyle insanlara destek olucağına köstek olanları hiç anlamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle cok dogru diyosun canım .. cahil ve geri kafali bir topluma sahibiz malesefki. Bu dusuncelerini ulu orta soyleme bencede. Cunku cidden yadirgiyorlar.. Bu hayatta mutlu oldugun seyi yapmalisin..
10 Yorumla
+1 yılNormal tabiki sen neden insanlara hedefini hayalini anlatıyosunki? Ben anneyim ama anne olmak istemeyenleri anlamaya çalışmıyorum bile çünkü beni ilgilendiren bişey yok ortada. Millet doğurup doğurup kenara köşeye atanlara keşke böyle tepki verse
00 Yorumla
+1 yılHayır degil.
Kadınları sadece anne olduklari için sevmek, sadece anne sıfatını yerleştirmek kadını asagilamak diye düşünüyorum.
Anne olabilecegimiz icin değil, ınsan olduğumuz için degerliyiz.10 Yorumla
+1 yılSen kimin ne dusundegiyle neden ilgileniyorsun. Klasik aile modelini herkesin yasamasi zorunluymus gibi algilamislar. Gelenek gorenek diyerekte kafayi yiyiyorlar
00 YorumlaZorunluluk yok, başkalarının istemesiyle olacak bir durum da değil, istemeyen kişiler anne baba olmasın zaten...
11 Yorumla
Soran+1 yılİsteyen kişiler de olmamalı bazen.
+1 yılKesinlikle değil !
Hatta mumkunse cocuk istemeyen dugunu gozunde cok buyutmeyen birine aşık olmayi dusunuyorum.
Toplumun dayatmalarindan cikmamiz lazim artik00 Yorumla
+1 yılHerkes anne olmak zorunda degilsin ama esini bu konuda nasil ikna edeceksin o onemli
02 Yorumla
Soran+1 yılİkna etmek için çaba harcamam gerekiyorsa öyle biriyle birlikte olmam zaten
- +1 yıl
Esinde baba olmak istemiyosa sorun yok olmak zorunda degilsiniz tabikide
Ya cok mantikli dogurup sokaga cope Stan vucdansizkar Anne olmasin kadin herkese degil..
12 Yorumla
Soran+1 yılKonuyla alakasız.
Zorunda değil ama her cinse yakışan yaşantılar vardır... Kadına en yakışan şey anneliktir... Bu dediğimi anlamanı beklemiyorum, anlayamazsın çünkü belki 35-40 yasında kafanda kıvılcım oluşur...
05 Yorumla
Soran+1 yılKadına annelik yakışıyorsa erkeğe de babalık yakışmalı? Neden kariyer yapan erkekler gözünüze bu kadar batmıyor? Veya neden çocuğunu annesine bırakıp hiç ilgilenmeyen babaları eleştirmiyorsunuz?
Soran+1 yılUlam bana aile duygusu haz falan vermiyor işte neresini anlamıyorsun bunun? Nasıl kadınlığı kadınlardan daha iyi bildiğini sanacak kadar hadsiz olabilirsin?
Tabikide öyle bir zorunluk yok bu anormal karışlanıcak bir durum da değil. Bazılarını da görüyoruz doğurup doğurup bırakıyorlar öyle olmaktansa hiç olmasın daha iyi 😁
00 YorumlaHerkes kendi yolunu çizer ve bunada kimsenin karışmasına hakkı yoktur.
00 YorumlaÇocuk yapmak zorunda değilsin eğer eşinle anlaşırsanız yani :D İlla yapacak diye bir şey yok :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de doğurmak istemem bakamam da. o sorumluluk agir bişey insan bu sonuçta. Ama bazıları bunu anlamıyor. Bir sürü masrafı da var zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen için sorun bakamak değil, eğer çocuk istiyor olsam bana annelik dersi veren çoğu insandan daha iyi yetiştireceğimi düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılbir kere annelik sandiğın kadar kolay değil. Senin dediğini de anladım. Sahsen bende su sebepten dolayı doğurmak istemem dedim
+1 yılİstediğini yapmakta özgürsün sen boşver onları benim içinde önemli olanı kariyer
00 Yorumla
+1 yılTabiki öyle bir zorunlulugun yok senin tercihin kimsede buna karışamaz
00 Yorumla
+1 yılBende düğün istemiyorum olursa normal sade bir nikah olsun diyorum hatta hiç olmasın uzaylı görmüş gibi bakıyorlar ya.
00 YorumlaZorunda değil nasil ve nerede mutluysan orada ol hayata bir kere geliniyor
00 YorumlaDeğil tabiki. Kadın çocuk doğurmaya programlanmış bir makina değil. İsteyen anne olur isteyen olmaz.
00 YorumlaÇocuk sahibi olmak zorunda değilsin. Bu senin kendi hayatın, kendi kararın. İnsanlar da buna saydı duymak zorunda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayattaki tek meziyeti çocuk doğurmak olanlar seni nasıl anlasınki canım nasıl. onlar basit dünyalarında oyalanmakla meşgul.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılzorunluluk yok mutluluk var.
sen nasıl mutlu oluyorsan o00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinen evlenip çocuk sahibi olmak zorundasın kuranda yazıyor çünkü
04 Yorumla
Soran+1 yılKadınları damızlık olarak gören dine inanmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılÇarpılırsın Allaha şirk koşma onunla fikir dalaşına giriyorsun şu an
Soran+1 yılBu korku sizi köleleştiriyor işte.
Cevap sahibi+1 yılBen Rabbim inanırım ondan korkarım onun yazdıklarına uyarım ateistlik özentilik oldu sende o yoldan gidiyorsun hesabını veremeyeceğin birşey yapıyorsun sonun cehennem kurtuluşun yok ozaman nasıl yalvaricaksin görürüz
+1 yılçirkinsin galiba... kendini erkeklerden soyutladığına göre
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi erkeklerden soyutlamadım?
Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kişi özgür iradesiyle kendi yaşamına karar verebilmeli. anne olmak ister veya istemem buna saygı duyulmalı.
00 Yorumla
+1 yılOlmak zorunda değildir tabii. Ama evleneceğim kadın böyle bişe derse hadi yoluna derim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnne olmak istemeyen kadınlar da çocuk isteyen erkeklere hadi yoluna der zaten, saçma tepki.
- +1 yıl
Ne diyon sen ya? ben kendi yorumumu yaptım, onlarda öyle der evet?
Kariyer düşünen biriysen bu söylentilerin umrun dışı olması gerek , neyle mutluysan onu yap.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılYoo isteyen amcada oluyo isteyen dede oluyo var yani gümümüzde örnekleri
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZorunda değilsin fakat annelik içgüdüsel bişey senin bunu istememen çok tuhaf.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil. İnsanların eylemlerini içgüdü ile sınırlamak psikoloji bilimini anlamsız kılıyor zira hayvanların aksine büyük kararlar alabilme yeteneğimiz var. Hayvanlar yaşamak için çabalarken insanlar intihar edebilir, hayvanlar pinpon topunu bile yumurta sanıp sahiplenirken insanlar çocuğunu başkasına verebilir. Çoğunuz bu farkı idrak etmekte zorlanıyor 21. Yüzyılda insan içgüdüsü diye bir şey kalmadı.
Cevap sahibi+1 yılTuhaf gercekten belkide ben anne oldugum icin bu kadar anormal geldi bilemiyorum. Ama sana nacizane tavsiyem bence kendini boyle sartlandirma anne olmak dunyanin en guzel duygusu. Kariyerini cope at demiyodum elbette bende ic mimarim. ama kariyer yapacagim diye tarifi bile mumkun olmayan bu duygudan mahrum etme kendini😊
Soran+1 yılBenim hedeflediğim kariyeri çocuğu olan bir kadının yapması mümkün değil. Ayrıca kendimi şartlandırmoyoru, küçükken herhangi bir kariyer hedefim bile nefret ediyordum anne olma fikrinden, beni kısıtlayacağını düşünüyorum. İnsanlığın devamını sağlayan milyonlarca kadın var zaten bırakında ben de başka önemli şeyler yapayım.
Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı. Den istemediğin sürece anne mi yapıyolar seni "Hayır
00 Yorumla
+1 yıldeğil , ama bazı toplumlar o kadar cahil ki anne olmayan kadına ; kadın değilmiş gibi bakıyorlar 😒
00 Yorumla
+1 yılİnsanların düşüncelerine laf atıorsun ama bir kendin olup soru bile soramıyorsun. Ne yaman çelişki
00 Yorumlameyvesiz ağacı neyleyim ben. süs köpeği bakarım daha iyi.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir egodur bu. İstesen de bu meyvesiz ağaçların hiçbir şeyi olamazsın zaten.
Soran+1 yılZaten uzaklar diyorum neresini anlamıyorsun? Senin zihniyetindeki insanları hiçbir zaman yanıma yaklaştırmadım.
Gizli Üye(25-29)+1 yıldeğil, tabi ki bilinçsizce yapıyorlar zati artık yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkes anne olmak zorunda değil bende evlenince pek çocuk istiyeceğimi zannetmiyorum böyle bir dünyaya çocuk getirmemek lazım
00 Yorumla
+1 yılGreenpeace kötü niyetli bir çevre örgütüdür.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüldürdün
- +1 yıl
Sen gülmeye devam et. Dünya o kadar masum değil.
Gayet normal yahuuu abartmayın şunu...
00 YorumlaHerkesin kendi istegi
10 Yorumla
+1 yılSenin hayatin karar senin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılhayir olmak zorunda degil istemiyorsan olmazsij
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Olabilir kendi seçimin
00 YorumlaAlkışlık...
Muazzamm00 Yorumla
+1 yılHerkesin hayatina kimse karisamaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılZorunda olmayanla evlenmm
00 Yorumla Sen hele bir Anne ol icgudu anlarsin
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlama kıtlığın mı var?
Soran+1 yılBen gayet düzgünüm zaten, dünyaya senden daha fazla fayda sağladığım kesin. Git robot gibi itaat et topluma, beni rahat bırak.
Herkes kendinden sorumludur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnne olmak guzeldır isteyen olsun :)
00 Yorumlaelbette değil...
00 YorumlaDeğil ama ben olacağım ilerde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaygı duyarız, hayat senin, nefes senin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen anne olmak istemiyorsun acayip
00 Yorumladeğil.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Tayyip zorunda diyor
02 Yorumla
Soran+1 yılonun dedikleri kimin umrunda
Hayır zorunda değil
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında