Annem beni sevmiyor, çok çirkinim, intşhar edecektim hocalarım öğrenmiş ben napıcam?

LÜTFEN OKUYUN ÜŞENMEYİN NOLUR Ben küçükken çok yaramazdım herkesi döverdim. Bakıcılarımı kaçırdım kardeşimin hayatını mahvettim annem benden nefret etti babam işi başka şehirde olduğu için haftada iki gün evdeydi onunla bir sorunum yoktu. Ama o da gelince olanlar la ilgili konuşurdu. Ben annemle hiç iyi anlaşamadım. Arkadaşlarımın çoğu hiç dayak yememiş beni garipsediler bende iki defa falan DİYE geçiştirdim. Babamla tartışırken ölüyüm de kurtulun dedim annem iyi olur dedi. Bir gün yine kavga ettik. Annem ölsen de kurtulsak dedi... Ah onu duyacağıma sağır olsaydım. Ah o nefret dolu bakışlarını göreceğime kör olsaydım. O anı gözümün önünden hala ayıramıyorum. Bu annemin eski telefonu şu an benim. Geçen bir ses kaydı buldum. Ben bir bakıcıyı kaçırmışım annem BeniMLE konuşurken kayıt almış neden bilmiyorum.. Allah içimdeki sevgiyi almasın bıktım senden dedi. Hep geberesice diyor zaten. Kardeşim tam onun istediği gibi bir çocuk onu çok seviyor. Bugün sordum telefonda anne sen küçükken beni sevmiyor muydun diye seviyordum şimdi de seviyorum falan dedi. Ben mutfakta yardım ederken şarkı dinliyordum deli kızlar gibi bir çıkar şunu dedi. Sonra soruyorsun beni seviyor Mus’un diye dedi. Ben de biliyordum böyle olacağını dedim. Ne yaşadın da sen ne gördün de ne anneler var dedi. Biz de mi seni çöpe atalım falan dedi. Geberesice dedi. Ben de keşke istediğin gibi bir kızın olsaydım dedim. Ne dese iyi KEŞKE HİÇ KIZIM OLMASAYDI. kalbimi daha nasıl parçalar acaba. Sen ne yaşadın dediği kızı kaç kere platonik olmuş sevilmemiş, anne sevgisi görmemiş, babasıyla büyüyememiş, çirkin olduğu için kendinden nefret etmiş ve intihar etmek istiyor. O kadar habersizsin ki benden. yardım çığlıklarıma kulak tıkıyorsun anne... benim bir özelliğim. Var. Sevmediğim insanlar vardır ama kimseden nefret etmem. Ama ben kendimden nefret ediyorum. İnsanlar Doğum günlerini sever. Abi nefret ediyorum o günden iğreeeenç. Keşke doğmasaydım da anneme her baktığımda gözlerinde o kini görmeseydim. Bir gün... ki bu bir gün uzak bir gelecek değil. Kendimi öyle bir öldüreceğim ki o görüntüyü asla aklından çıkaramayacak. Çok mutsuzum şu an bile ağlıyorum ben napıcam?
Annem beni sevmiyor, çok çirkinim, intşhar edecektim hocalarım öğrenmiş ben napıcam?