Bak sana saçma sapan laf söyleyenlere aldırma. Herkesin kendi tercihi, istersen çıplak gidersin oraya.
Bu olayın olmasının sebebi artık amcanın dini kişiliğinden midir yoksa ataerkil toplum yapısı gereği mi saçmalamıştır bilemem.
Fakat sana şunu söyliyeyim. Dünyadaki tüm kadınlar giyiminde kuşamında özgür olmalı. Ama amcan gibi adamların yanına da gitme böyle kıyafetlerle. Canını sıkma boşu boşuna sonra görüyorsun saçma sapan olaylar oluyor.
Zaten almış bulunuyorum. Bu onaylama tepkisi. Basittir, giriş seviyesindedir ama etkilidir. Başlangıcın klişe olmayan kısmıdır. Devamı ise çoğu zaman klişedir. Bunun için devamının gelmemesi benim için önemli değil.
Ya da belki de sadece düşmüş gibi yapıyorsundur, hah? Gizli planların için ufak bir taklittir bu. Çünkü henüz yalnızca 23 saat olmuş sen "beni düşüremezsin" diyeli.
yaa bi sg xper kasmak için çevirmediğiniz dolap kalmadı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Manyak mısın bu sevgilinin yanına giderken ya da eşin için giyilir ya da arkadaşlarla vakit geciricekken amcanlara falan gidilmez böyle ben bir şey deneseler bile utanırım gitmem öyle.