Bayramlaşmaya bu şekilde gittim. Ne var yani giyemez miyim? Sizce babam haklı mı?

Madem aileniz muhafazakar neden öyle giyinip sorun çıkarıyorsunuz. Evet istediğinizi gitmekte özgürsünüz ama onun bile gerçekleşmesi için ailenizin saygı duymayı bilmesi gerekiyor. Bu durumda bizim ülkede zor o yüzden ortama göre tavır alacaksınız
Giyim tarzını eleştirmek kimsenin Haddine değil. Aile tavırları nasıl ise uygun giyinmen daha iyi olur yani yanlış anlama şunu demek istiyorum eğer açık giyinmeye pek iyi bakmıyorlar ise oraya giderken daha uygun giyinmelisin bunu demeye çalışıyorum.
Ah şu yılan amcalar ahhhhh sizinde var kızlarınız herkesten önce bi kendinize bakın sonra yiyenlerinize karışın kıyafet olmamış ama herkesin kendi isteği istediğini giyer
yegendir o yiyen olsa duramazsin
Baban bişey dmeeidyse sorun etmemeliler içten yadirgayabilirLer
Cevap
44Cevap
Dünden beridir amcamın ysnina böyle gideyim mi , gittim diye kizdilar. Ne amcaymis arkadaş
Aynı fotoyla 50 soru soruldu. Benzer şekildeyi kastediyorsanda boşver kimse karışamaz.
https://images.app.goo.gl/RVE64eHXEyx5y41r8
Altın eyvallah ta üstünle gitmen biraz ayıp olmuş tabiki ama sen rahatsız oluyorsan mesele yok sonuçta yakışanı giyiyorsun
Sen tc de yaşayan özgür bir birey isin tabi ki giyersin
Eğer bunu normal görüyorsan zaten ben sana bir şey diyemem
Sen haklı olan tarafsın ama babadır işte onun düşündüğü gibi düşünemeyiz
Tek gitseydin baban olmadan sorun olmazdı belki ama babanla gitmen pek uygun olmamış
adam haklı awk amcanlar yabancı mı anadan üryan gideydin bayram bayram akraba sevindirmek sevaptır
bebeğim ne desem gereksiz bence kişiler istemiyorsa onlara gitmemek en mantıklısı veya hassasiyetlerine dikkat etmeli
Ulan her gün aynı salak soruları sorup durma, çarşaflı mısın nesin, reelde yapamadıklarını burada yapmış gibi anlatınca tatmin mi oluyorsun müptezel..
Düğünlere de sirf string tanga giyip gidiyorsun sanirim
Üstüne ince ceket tarzı bişey giysen çok daha güzel olurdu. Ama kimse kimseye karışamaz. Çok şıksın 🙂
Aynı fotoyu elli kere atıp farklı sorular mi soruyon napıyon..😂😂
istediğini giyersen sokakta bulursun kendini bunu istiyorsun galiba
Hiç gitmeseydin keşke millete bu üstünle küfür etmeyemi gittin bayram islam bayramıya ondan diyorum
Nerde sende o cesareti bırak. Giyilecek yerin vardır. Resim sana ait değil.
Yeni yıl kutlamaya gitsen neyse de, müslüman bayramına bu şekilde gitmek sadece vurdumduymazlık
Her yerin kıyafeti farklıdır ona göre giyinilir gidilir zekan buna yetmiyorsa her yere böyle gidebilirsin
Atma recep din kardesiyiz
Mmk git artık. KS halkı olarak kurtulalalim
bana gelseydin olurdu da bu ne
sorunun trollüğünemi yanayım:) bunu gerçek sanıp yorum da aaa şöyle böyle bu kadar cahil olmayın :()
aşkm ya yaşın küçük ya da azxgın bir amcasın buralar seni aşar aşkom
Bu şekilde benimle bayramlaşabilirsin yanlış yere gitmişsin 🤣🤣
bence fazla tepki vermiş
Bu ne yaa o... gibisin kb da
Bana misafirlik için abartılı geldi
Şimdi bu bayramlık mı 😃😃
Trolune sokayim haspa...
Olm çok salksnz insanların aklıyla dalga geçmeyin 2gram beyninizle komik oluyorsunuz
Taam Taaam inandık :D
Kızım giyinmeden. Çıkılır mı evden?
Amcanız Karaköy de mi ikamet ediyor
Çok seksi bir kıyafet
Hayır tatlım gayet iyisin salla gitsin
Kötü troll cankuş
Çok iyi bence
Yapmayın şu trolleri artık ya
Amcanlar banyoda oturuyor galiba...
ne alaka
Konum arıyorum kanka 😂 bayramlasalim
yapma böyle şeyler sende