Ölmek istiyorum artık?

Üni 2. sınıfım. Sınıfta herkes geçen sene pandemi de online dan tanışmış. Bu sene yüz yüze olunca ben yalnız kaldığımı fark ettim. Bide zaten utangaç biriyim. İlk dönem ful yalnız gittim geldim okula. Bu dönemin başında 6 kişilik bir gruptn bi kız yanıma geldi. Grup Ödevi için bizimle grup olur musun dedi. Ben de tamam dedim. Sonra yalnız kalma gel yanımıza dedi. O öyle diyince ben de o günden sonra hep sınıfta gidip yanlarına oturdum. Ama hiçbiri benimle tanışmaya bile çalışmadı. Sadece o çağıran kız bide başka bir kızla sohbet ettik. O ilk yanlarına gitmeye başladığım hafta plan yapmışlar sahile gidiceklermiş beni de çağırdılar. Gittik o gün beraber. Ama ben sessiz kalıyorum utandığım için. Onlar da hiç konuşmaya çalışmıyor. Sonra yine okulda yanlarına gitmeye devam ettim. Bazen hiç yüzüme bile bakmıyorlar. Bazen günaydın diyorlar yanlarına oturunca. Ders bitiyor çıkıyoruz. Ben de onlarla yürüyorum ama kendimi kuyruk gibi hissediyorum. Çünkü benim varlığımı bile fark etmiyorlar sanırım. Ayrılırken ben gidiyorum görüşürüz diyorum. Görüşürüz diyorlar. Bugün yine yanlarına gittim oturdum. Sadece 1i vardı. Sınıfa gittim yanına oturmaya yüzüme bile bakmıyor. Günaydın dedim ağzının kenarıyla günaydın dedi. Hastaymış günahını da almayım ama çok kötü hissettim. Sonra diğerleri de geldi. Sonra hoca nerde kaldı falan diye konuşuyorlardı. Ben de sohbete katılmaya cesaret ettim ilk defa. Dedim ki geçen hafta söylemişti artık 8.30 Da değil 9 da başlıycakmış öyle dedi dedim. Sonra o günaydın dediğim kız birden bağırmaya başladı abi niye gruba yazmıyosunuz Bi Allahın kulu yazmaz mı dedi iki saat söylendi bütün sınıf duydu beni rezil etti gibi hissettim. Ben de otobüste aklıma geldi yoksa ben de geç gelirdim dedim. Yani kısaca böyle durum. Sizce yanlarına gitmemeli miyim. Yalnız kaldım diye gidiyorum artık çok psikolojim bozuldu gerçekten. İstemiyrlr mı beni anlamadım. Ama bugün mesela diğer bir kız eve mi gidiyorsun büyük çantayla gelmişsin heyecanlı mısın falan diye sohbet etti. Sonra iftara gidiceklermiş 6 kişilik randevu yaptırdılar yanımda. Bana hiç sormadılar. şu an yazdıkça kendime iyice acımaya başladım. Sizce napıyım beni istemiyorlar mı gitmeyim mi bidaha yanlarına
Ölmek istiyorum artık?