Neden bilmem benim oluyor. Babamın kabrine başka bir şehirde yaşadığımdan uzun zamandır gidemedim. Bakımını yapacak birileri de kalmadı maalesef. İçim çok huzursuz.
Allah sevdiklerimize uzun ömürler versin. 1. Dereceden yakınıma kesinlikle giderim. Çünkü onların sayesinde ben bu yaşamı bu hayatı yaşıyorum. Sonuçta anne ve babamızın kabrine her ne sebepten olursa olsun gitmemeye ne annemiz ne babamız razı olur. Onlar bizleri hemen her zaman kabirlerinin başında bekler. Sıklıkla gidemesek bile bayramlarda kesinlikle gitmemiz gerekiyor. Biz şimdi gidersek ileride bizim çocuklarımız da biz ölünce aynı şekilde bize gelirler.
En son dayım vefat etti. Kabrinde sanki orada değil gibi bir his kapladı içimi ve bundan rahatsız oldum. Bayram sonrası yine ziyaret ederim. Babanın da mekânı cennet olsun.
Benim aile büyüklerim memlekette ve sık sık memlekete gidiyorum ve o zamanlarda ziyaret ediyorum. Diğer türlü duamı ve gereken her şeyi zaten yapıyorum. Önemli olan dualar. Eşimin aile büyükleri İstanbul da olduğu için sık sık çocuklarla kabristanlarini ziyaret ediyoruz.
Oluyor ama yapabilecek bir şey yok çünkü şu anda istesem bile ziyaret edemem imkanı yok Ama Türkiye gidersem ilk işim yani direk sabah kalkıp erkenden mezarlıklara gitmek