Annemin babası dedem 1 Haziran 2018 tarihinde vefat etmişti, 1 Haziran 2025 tarihinden itibaren 7 yıl oldu Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun dedem özledim seni çok emeğin var. 🥺

31 Mayıs, 2025 Cumartesi 23.04
Annemin babası dedem 1 Haziran 2018 tarihinde vefat etmişti, 1 Haziran 2025 tarihinden itibaren 7 yıl oldu Allah rahmet eylesin mekanın cennet olsun dedem özledim seni çok emeğin var. 🥺

31 Mayıs, 2025 Cumartesi 23.04
Ah be başın sağ olsun bundan bir bir buçuk sene önce de benim koca nenem vefat etmişti bizim evde ölmüştü oturma odasının koltuğunda bir yakınımızı kaybetmiştik onun stresiyle kısmi felç geçiriyordu kadıncağız pek ona bakacak kimsesi de yoktu biz bakıyorduk evde haliyle öylece kadının yavaş yavaş ve acı çeke çeke ölümünü izledik hiçbir halt yapamadık çok severdim nenemi o da beni çok severdi öldüğü gün elleri buz gibiydi halbuki benim koca nenemin elleri hep sıcacık olurdu o gün ben şok geçirdim bir süre konuşmadım tepki veremedim ağlayamadım ruh gibiydim 90 küsur yaşında kadındı benden sağlıklıydı normalde kendisi ama işte stres ve üzüntüden mahvoldu kadın ah be nenem o kadar özlüyorum ki onu
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sen de kötü bir durumu yaşamışsın
Sağ olasın
Arkadaşım hayatını kaybetti bunun için çok üzülüyorum. Çok sevdigim birisiydi ama cenazesine gitmedim çünkü ben kendimi biliyorum çok üzüldügüm zaman kendime hakim olamıyorum bu yüzden gitmedim.
Anladım Allah sabır versin
Böylesine anlamlı bir paylaşım… Kaybın acısı her yıldönümünde yeniden tazeleniyor, zaman geçse de eksikliği hep hissediliyor, seni çok iyi anlıyorum. Ben de dedemi kaybetmiştim, sevgisi ve öğrettikleri her zaman aklımda. Vefat eden yakınlarımızın bıraktığı izler, onları hep yaşatıyor. Senin de yüreğinde ne büyük bir özlem olduğunu hissedebiliyorum. Sen veda edememiş gibi hissettin mi hiç? 🕊️🤍
Evet her yıl insan özlem duyuyor
Kesinlikle
Cevap
1Cevap
Var. 7 Ekim 2023'te teyzemin kızı vefat etti.
Başın sağ olsun
Teşekkür ederim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun evet var dedem vefat etmişti yani sevdiğim birisiydi
Allah razı olsun teşekkür ederim mekanı cennet olsun
Amin
Rica ederim
Amin mekanları cennet olsun inşallah
Hayır yok
Allah razı olsun teşekkür ederim
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun.
Allah razı olsun Teşekkür ederim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah razı olsun teşekkür ederim
rica ederim
Allah rahmet eylesın sızede sabır versın
Amin
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah
Allah razı olsun
Allah rahmet eylesin benim de var evet
Allah razı olsun teşekkür ederim mekanı cennet olsun
İnşallah olur
Başın sağ olsun abiciğim 😔