Kayınvalidem ilkokul mezunu ama kendisini profesör sanıyor. Bu kadın neden beni dinlemiyor?

Kayınvalidem ilkokul mezunu ama kendisini prof dr sanıyor. İki ayrı hastalığı var ikisi birbirinden çok farklı biri rahim biri karaciğer ama onları aynı sanıyor aradaki farkı anlatmaya çalışınca da beni tersliyor. Ben sağlık personeliyim anlıyorum yani laf olsun diye konuşmuyorum ya da ona sen cahilsin demek için ben sadece yardım etmeye çalışıyorum. Ben de yumurtalık kanseri atlattım ve doktorum çok iyi bir doktor. Rahmiyle ilgili sorunun patoloji raporunu istiyorum karaciğerle ilgili kan tahlilini söylüyor bak işte bu diye. Kendim uğraştım hastaneye gittim aldım patoloji raporunu doktoruma yolladım doktorum fikrini söyledi yapılacak işlemi söyledi randevu aldım onun randevusu için işimden izin aldım ama bana inanmadı. Kendi gittiği asistan doktorun sözüne inanıyor doçent doktorun sözüne inanmıyor muayene olmaya bile gitmiyor. Para falan da değil mesele ben vereceğim her şeyini de masrafını vs ama yok. Ben bu kadar ilgilendikten sonra bana bile değil oğluna mesaj atıyor ben başka doktora sordum öyle olmazmış benim dediğim gibi olurmuş ben halletcem diyo Allah aşkına patoloji raporu görmeden o doktor ne diyebilir hangi doktor bilebilir? bir tane işe yaramaz arkadaşının kızı var o götürürmüş onu doktora. Allah aşkına bu kadın benden ne istiyo?
Kayınvalidem ilkokul mezunu ama kendisini profesör sanıyor. Bu kadın neden beni dinlemiyor?