Bu akademisyene karşı ne yapabilirim?

Arkadaşlar ben her şeyi yazdığıma emin olduğum sınavdan beklediğimden bir hayli düşük aldım, odasına gidince de akademisyen kovdu beni ben de usulüne uygun dilekçe verdim bugün sınıfa geldi dilekçe yazmak hakkınız ama gelmiş yok kanununu yazmış (kanun maddesi yazmadan nasıl hakkımı arayacağım) komisyon kurulsun demiş hop arkadaş orada bir dur bakalım ben dilekçe yazılırsa iki cümle yazılır ben taraflı mıyım dedi. Avukata yazdırdım diyince o avukat gelsin de kurtarabilirse kurtarsın seni 4 sene benimlesin benden vicdan bekleme dersimde bundan böyle sessiz kalacaksın ben senin yaptığında art niyet ararım dedi bu durumda napmalıyım fazlasıyla sinirliyim bana karşı böyle davranabilir mi akademisyen? Sırf yasal hakkımı kullandığım için. Bir de diyor ki oraya yazmış 2547 sayılı kanunun maddesi ben bunda art niyet ararım daha kendi disiplin kanununu bilmiyor gelmiş öğrenmiş yazmış diyor ne dersiniz bu duruma sinirim tepemde herkesin önünde rezil etti beni ve dersinden de zaten benle birlikte iki kişi 60 ın üstünde alabildi
Bu akademisyene karşı ne yapabilirim?