Bu hoca neden beni tınlamıyor?

  • 24 yaşındayım üniversiteyi geç kazandım rahatsızlıklarımdan ötürü. Siniftaki herkes 18-19 yaşlarında filan neyse sadede geleyim. Dersleri dinlerim, ödevlerimi yaparım, kampuste mola verdiğimizde bir soru sorsam hocaya yüzume bakarak cevaplamaz ya da isteksiz cevaplar ama başka öğrenciler sorsa güler eğlenir rahatlıkla cevaplar filan. Adam 54 yaşında filan yani. Birde şöyle durum var sinifta da kimse beni tınlamıyor öğle aralarında kantinde grup bir şekilde oturuyorlar masada bende yanlarına geliyorum sohbet etmeye çalışıyor cevap vermiyorlar hemcinslerim falan.
  • Bende yanlarından ayrılıyorum tabi... Birtane arkadaşım var oda temiz kalpli bir insan iyi bir dost bana yetiyor ama. Diger insanlarda, hoca da falanmi gariplik var bendemi var anlamadım. Diger hocamizada bir soru sormuştum (çizgi film animasyon bölümü okuyorum güzel Sanatlar fakültesi)
  • Bu siteden ne zaman satış yapabiliriz diye sordum oda dedi ki sen bir dersi gecte ondan sonra falan dedi.
  • Halbuki ödevlerimi aksatmadan yaptım çok mükemmel bir şekilde olmasada hocalarda zaten önemli olan çalışmanız diyor çok çalışmanız önemli diyor. Hep dislaniyorum neden böyle?
Güncellemeler
+1 yıl
Düzeltme :sohbet etmeye çalışıyorum
Bu hoca neden beni tınlamıyor?
Cevapla