Ablam ve kötü niyeti yalvarırım yardım edin?

Merhaba arkadaşlar, ablamın (kuzeniz ama abla diyorum) eşi bundan 6-7 ay önce bi ameliyat geçirdi varikosel (erkekler bilir belki) bize fıtık ameliyatı olduğunu söylediler. Ablam ameliyattan 2 hafta sonra bana aslında fıtık değilde varikosel ameliyatı olduğunu söyledi ve kimseye söylememem için beni tembihledi. Ben de haliyle kimseye söylemedim. Neyse. Bundan 1 ay önce aynı ameliyatı benim eşim de oldu. Biz aile arasında tutmak istedik eşim çekindi söylemedik kimseye. Babam ağzından kaçırmış ablamın eşine. Duyar duymaz bizi arayıp imalı imalı geçmiş olsun bize neden söylemediniz dedi. Ben de, fırsat olmadı aslında söylicektik vs vs bişeyler söyledim. ( Halbuki neden açıklama yapıyorsam ) Sen git annesine babasına kardeşine kardeşinin eşine benim kardeşime kardeşimin eşine herşeyi anlat ve beni yalancı ilan et. Ben onun eşinin ameliyatını herkesten saklarken onun bu yaptığı saygısızlıktan başka bir şey değil. Üstelik yalanı biz değil onlar söylüyor fıtık diye. Kaç gündür ne yapacağımı bilemiyorum sinirden hayal kırıklığından doldum taştım. Ağlıycam ağlayamıyorum her yerim sivilce atıyor. Kendisi hamile korkuyorum dolup bi gün suratına ne var ne yok herşeyi söylicem diye. Dün çaya gittik amcamlara, ablamlar selam veriyolar ama küfür eder gibi. O akşam bizimle tek kelime konuşmadılar. Zaten 1 aydır tek kelime konuşmuyoruz. Normalde 2 günde bir konuşurduk. Küsler bizimle o kadar haltı yiyip bide trip atıyorlar. Arkadaşlar çok doluyum ne olur yalvarırım bana yardımcı olun. Kimseye tek kelime edemiyorum. İçim çok dolu nolursunuz bi akıl verin yardımcı olan herkesten Allah razı olsun.
Ablam ve kötü niyeti yalvarırım yardım edin?