Toksik anne ile iletişim. siz ne yaparsınız?

Selam şiödi benim tek ilişkim ve iletişimim olan akrabam annem. Diğerleri çocukluğumdan beri zAten zorla iletişim kurardı. İletişim kurunca da canımı sıkardı. Hiçbir maddi manevi destekleri de yok. Neyse işte baba desem iğrenç bi herif zaten. Baba filan değiş. Annem denen ezikle anlaşma yapmış para karşılığı evli olup yemek ve bedava temizlik yaptırıyor. Neyse işte bu kadın zaten hayat boyu bu herife beni maruz bıraktı. Asla boşanmadı ve evi terk etmedi. Üstüne bi de bu kadın inanılmaz toksik kıskançce ruh emicü. Hiçbir başarıma sevinip tebrik etmez. Mutluluğum varsa hep baltalayacak şeyler söyler. Ama işte anne veya aile düye de arayıp konuşuyoruz. Zaten aynı evde bir gün dayanamıyorum kadına. Başka ev ve şehirdeyiö. Daha önce de hatta başka ülkedeydim. Kadını ayda yılda bir görsem ya da telefonla konuşsam bişe canımı sıkıyor ama normalde tüm toksik insanları tek kalemde silerim asla aramam etmem ama bu anne ya. Hani bi bir yıl konuşmadığım dönem olmuştu mesela ama sonra bu koronadan sonra olmadı. Bi de baya hasta. Hergün de sağlığı daha kötüye gidiyor ondan küsmeye silmeye korkuyorum. Ölür diye de korkuyorum. Anne sonuçta. Ne kadar anlaşamasak ya da bir ortak noktamız bile olmasa da. Mesela baba ya da diğer akraba üyeleri ölse bir gram üzülmem. Akrabalar tamamen çöp baba hayatımın düşmanı. O zaten bebekliğimden beri ölsün istiyorum. Bi geçen sene korona olmuştu oley demiştim inşallah ölür. Ama ölmüyor da herif kaç canlıysa.
Toksik anne ile iletişim. siz ne yaparsınız?