Nasıl bı berbat aileye sahip olduğuma bakın?

Nasıl berbat bı aileye sahip olduğuma bakın şimdi 🤦😑😔 ben geçen sene eşimden bosanmak istedim iki cocgum var bide işim olmadığı için başka evede çıkamadım boşanmadim da eşime katlanmak zorunda kaldım annem ile kardeşlerim var babam yok vefat etti kardeşim önce bana sahip çıkacakmış gibi yaptı evi bulduk eşyayı alalım başka eve cikalim dedik tamm dedi ama çocuklarımı istemedi babasına ver ben ses şamata dinlemm kendin gel geliyorsan dedi annemde. yanima gelmişti memleketten geçen yıl aramız bozuk diye oda bişey yapamadı ama erkek kardeşim istese yapardı ikiside benim yanimda iki üç kalıp tekrar memlekete gittiler bende mecbur geri baristim eşim çok kıskanç baskıcı giydiğim ayakkabının elbisenin rengine kadar karışıp hakaretler küfürler eder ama bende o bitti barissamda sevmiyorum soğudum aynı evdeyiz ama içim almıyor ayrı yatıyoruz ben odada çocuklarla o salonda hala daha anlaşmazlıklar yaşıyoruz işin kötü yanı beş altı ay önce annem ve kardeşlerim de İstanbul'a yanımıza geldiler ayrı ev tutamiyinca beraber büyük bibdublex evde oturuyoruz şu an ikide küçük kardeşim var benim çocuklarla anlasamiyolar kavga şamata aylardır erkek kardeşim çalışmaktan kaçıyor askere gitti yenilerde gidip gelince memlekete gonucez diyor anneme kız kardeşim de var 19 yaşında onla annem istemiyor köyde yaşamak artık başka evede cikamiyolar kız kardeşim benim çocuklarda bakıyor hep söyleniyor ben geceli gündüzlü çalışıyorum isim bu annemde çalışıyor eşimde calisiyor fakat annem arkamdan laf çıkarıyor kardesimj dolduruşa getiriyor git kocasına şöyle seni aldatiyor de başka hesapları var de oda söylemiş kavga ettik yok yere sürekli benim hakkimda arkamdan konuşan bı. Kötü anneye kardeşe sahibim benim yanımda kaldıkları halde laf yapiyolar annemle kardeşimle de kavga ediyoruz çıkın ev bulun dedim bende zaten bunu istemiyorum işimi yoluna koyup evimi ayiricam boşanma davası acicam diyorum annem ne boşanması rahat dur diyor kendi rahatı bozulucak biliyor kusura bakmayın amauzun yazdım bide diyormuş annem bu bosanirsa ben bunu istemm benim yanıma gelmesin çocukları var sanki şu an biarada değiliz gibi onun çocukları yokmuş gibi konuşuyor evin her ihtiyacını ben alıyorum nerdeyse böyle anne olmaz olsun diyorum sokağa atasim var merhametim izin vermiyor iste cokk uzun oldu biliyorum kusura bakmayın ama daha nelr varda neyse ben napim böyle aileyi soylermisiniz
Nasıl bı berbat aileye sahip olduğuma bakın?