Üniversite için başka şehir yazarsın en iyi çözümü Ama şu an şöyle düşün eğer çok takılıp psikolojini bozarsan ileride kötü ruh halinde olabilirsin, psikolojik rahatsızlıklarin vs çıkabilir o yüzden olabildigince bunu düşünüp öyle hareketli etmelisin
Psikolojim zaten kötü yakın ya da uzak yere kendim gidemiyorum annem sürekli başka bir şeyler düşünüyor dışarıda benim farklı şeyler yapacağımı düşünüyor şaka gibi ya
Benim ailem de daha önceden baskiciydi biraz yaşın ilerledikçe daha düzeliyorlar Sen yine de kendini düşün , biraz da net şekilde kendini ifade et , buluşmak istiyorsan söyle vs dövüp sevmezler diye düşünüyorum
Hayır diyorlar sürekli sevgilim le buluşmak istiyorsam kiminle diyorlar bütün arkadaşlarinla tanistir diyorlar kız arkadaş edin erkek arkadaş dost yasak diyorlar
Kız kardeşim var ailem de aynı şekil o henüz 16 yaşında ama çok darlıyolar Ailenin güven problemi var büyük ihtimalle Güven vermelisin, gerisi onların tamamen düşünce yapısı
Önemseniyor oluşun seni mutlu etsin, psikolojik baskıyı yönetmekte senin elinde. Sonuç olarak yanlış bir şey yapmadığın halde baskı yapıldığını düşünüyorsun. Bu baskıyı azaltmak için kendini yumuşak bir dille ifade edip tavırlarınla güven vermelisin. Ailene olgun biri olduğunu göstermek bu baskıyı azaltır. Şımarık bir kız gibi davranırsan baskı mütehaktır. :d
Sakin, dürüst ve ılımlı davranarak. Sürekli bazı şeyleri üsteleme, bazen uysal bir kız ve söz dinle, ikiletme. Yeri gelince rahatça izin alabilmek için bunları yap.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Olabildiğince kendi ruh halini dusunerek onları takmayarak
Keşke takmasam ama sanki ben baska bir şey yapacağım dışarı çıktığım zaman annem hep bunu düşünüyor
Üniversite için başka şehir yazarsın en iyi çözümü
Ama şu an şöyle düşün eğer çok takılıp psikolojini bozarsan ileride kötü ruh halinde olabilirsin, psikolojik rahatsızlıklarin vs çıkabilir o yüzden olabildigince bunu düşünüp öyle hareketli etmelisin
Hareket*
Psikolojim zaten kötü yakın ya da uzak yere kendim gidemiyorum annem sürekli başka bir şeyler düşünüyor dışarıda benim farklı şeyler yapacağımı düşünüyor şaka gibi ya
Benim ailem de daha önceden baskiciydi biraz yaşın ilerledikçe daha düzeliyorlar
Sen yine de kendini düşün , biraz da net şekilde kendini ifade et , buluşmak istiyorsan söyle vs dövüp sevmezler diye düşünüyorum
Sövmez *
Hayır diyorlar sürekli sevgilim le buluşmak istiyorsam kiminle diyorlar bütün arkadaşlarinla tanistir diyorlar kız arkadaş edin erkek arkadaş dost yasak diyorlar
Kız kardeşim var ailem de aynı şekil o henüz 16 yaşında ama çok darlıyolar
Ailenin güven problemi var büyük ihtimalle
Güven vermelisin, gerisi onların tamamen düşünce yapısı
Ama nasıl yapacağım bilmiyorum güvenmiyorlar
Tamamen zamana bağlı bişiy senlik sorun yok ama eski kafaya sahip oldukları yaşa da bağlayabiliyolar o yüzden yaşına ilgili de olabilir
Doğru diyorsun eski kafalar
Akışına bırak sıkma canını
Akışına bırakamıyorum sevgilimle bile buluşamıyorum sürekli görüntülü arıyorlar uzak ya da yakın yerlere tek başıma göndermiyorlar
sen de görüntülü aradıklarında açma o zaman
Açmayınca çok kötü şeyler yapıyorlar
Universite okumama peki
Ona karşı değiller tabiki
Hm iyi ozamn tuttura bilirsen baska bir sehir tuttur
edilmez baska sehir yazcan uni icin
Bu yaşta bu düşünce vaow
Başka şehir e izin yok
@qudubed nalaka mal
gercekten mi
Evet maalesef
Ayrı eve çıkarak
👏👏 üniversite uzak bir yer miss
Ayrı eve asla izin vermezler zaten
İleride onlar gibi biri olacaksın
Gereğinden fazla sıkıyorlar güncellediğim şeyi oku
Devir kötü haklılar.
Evet ama dışarı bile çıkmama izin vermiyorlar sürekli arıyorlar arkadaşlarımın yanında rezil ediyorlar
Ahaha küçüğüm, arkadaş dediğin nedir ki.. Kimse ailen seni düşünüyor diye yargılayamaz. Arkadaş çevreni ailenden çok önemseme 🙏💚
Tabikide önemsemiyorum fakat gereğinden fazla sıkmak psikolojime zarar vermezmi
Önemseniyor oluşun seni mutlu etsin, psikolojik baskıyı yönetmekte senin elinde. Sonuç olarak yanlış bir şey yapmadığın halde baskı yapıldığını düşünüyorsun. Bu baskıyı azaltmak için kendini yumuşak bir dille ifade edip tavırlarınla güven vermelisin. Ailene olgun biri olduğunu göstermek bu baskıyı azaltır. Şımarık bir kız gibi davranırsan baskı mütehaktır. :d
Tam aksine şımarık biri asla değilim yürüyüş yapmak bile yasak siz düşünün ama nasıl güven verebilirim sizce
Sakin, dürüst ve ılımlı davranarak. Sürekli bazı şeyleri üsteleme, bazen uysal bir kız ve söz dinle, ikiletme.
Yeri gelince rahatça izin alabilmek için bunları yap.
Teşekkür ederim gerçekten yaşınız kaç bu arada
23 yaşındayım
Gayet olgunsunuz cevaplarınız için teşekkürler
Rica ederim, iyi geceler.
İyi geceler
Edilemez 😔
Sen çok can yakarsın
Neden
Yaz bna
Neden her yorumda karşı cinse böyle diyip mesaj atın gibi istekler de bulunyosun abi ben rahatsız oldum şu platformu bile pislettiniz =\
@zurnadürümbitirdim bizide rezil ediyorlar aw
He wollah
@zurnadürümbitirdim iyiki dünyada sizin gibiler var
Edilmez