Kötü bir fıkra içinde yaşıyoruz gibi. Ağlanacak halimize gülüyoruz...

En neşeli fakirleşen ülkeyiz, kendi devletimizin bile bizi ciddiye almadığı bir ülkede yaşıyoruz. Büyük bir tamahkârlıkla derine kazıyorlar ve bunun karşılığını yıllar sonra alacaklar ama hala farkında değiller
hayali olarak her gece geziyorum
ekonomi çok ggüzelcikar telefonunu göster diyem dayılar gelir şimdi yoruma 😂😂😂🤣
😂😂😂😂😂
eskiden tüp kurulu yağ kuyruğu vardı bak adam yol yaptı hastahane yaptı 🤣😂🤣😂🤣🤣🤣
Daha düzgün kuyruk oluyoruz Allah razı olsun 😂
🤣😂🤣😂🤣😂🤣 aynen vallaha
yanliz saka maka bi yana biz bunları diyoruz ya sabah bizi şafak operasyonu ile almasınlar 🤣😂🤣😂🤣
şu an gündemde başa mevzular var 😂
aynen doğru diyorsun ama burası Türkiye heran hersey olabilir o yüzden tedbiri elden bırakmayalım 🤣😂🤣 abi adam çalışıyor ya o olmasa bu ülke batar 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Oha bu nasıl bir R dir
🤣😂🤣😂🤣 sen buna r diyorsan 65 yaş üstü dayılarin dedikleri ne acaba 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Onların kafa gidik 😂
kafa gidik mi kafa var mı yok mi şüpheliyim ben ama gene de sen bilirsin 🤣😂🤣😂😂🤣
Gülüyorum emojisini paylaştım diye KS kabul etmedi 😂
ahahah 🤣😂🤣😂🤣😂🤣 geldi şimdi bunu amcalara dayılar anlat 🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Aman ne anlatcaö ya
susarsan da bu sefer bak haklıyım o yüzden cevap veremedin diyip onsani tahrik ediyorl😂🤣😂🤣
Edepli edebinden susar edepsiz kendi susturdu sanır :)
sakın ol kral bu lafı dayılar duyarsa direk vatan haini fetocusun net bak benden söylemesi 🤣😂🤣😂🤣🤣
Başımı kesseler haklıysam alttan almam
ya bırak ugrasma cahile laf anlatılmaz kendine eziyet edersin
O da var tabii 😂
🤣😂🤣🤣 ha şöyle ya he he de geç vallaha bak uğraşılmaz deymez kendine yazık edersin yeminle aksine gül gülerek cevap ver nasil sinir oluyor tansiyonu şekeri çıkıyor bizzat denedim bunu bak 😂🤣
Ben genel olarak polemiğe girmeyi tercih ediyorum içimden sayıyorum sonra devam
siyaset ekonomi borsa genel olarak bu tarz konulardan nefret ettiğim kadar hiç birseyden nefret etmiyorum vallaha abi sohbet muhabbet etmek varken bi insan neden siyaset yapar ki 😊😊😊
Bizde altın kural çünkü
Askerlik
Futbol
Siyaset
En son da devlet kurarlar mis
🤣😂🤣😂🤣😂🤣 askerlik anısı hiç dinledin 🤣😂🤣🤣
Ben mi
evet tabiki de sen 😊
Askerliğini bedelli yapmış biri bile askerlik anısı anlattı cidden bir hastalık bu bence
Hadi babalarımızı anlıyorum da 😂
🤣😂🤣😂🤣 adam 15 gün bedelli yapmış 20 günlük askerlik anlattı 🤣😂🤣😂🤣
şu an 6 ay eskiden 1bucuk 2 sene falanmis sabirli insanlarmış vallaha 😊😊
Katılıyorum 😂
🤣😂🤣😂 ben 3gun yaptım sorduklarında asla agizimi açmam çünkü bisey yoktu vallaha yoktu billahi yoktu anlamadım ki hiç birsey 😂🤣😂🤣😂
Ne denir bilemedim 😂
😂🤣😂🤣😂 bilmedigin birseyi bilmiyorum ya da bilgim yok demek kötü birsey değil ki ama bizim insanlarımız öyle değil bilmese bile illa bisey söyleyecek bilecek 😂🤣😂🤣😂
Evet bu doğru :)
😂🤣😂🤣😂 sohbet muhabbet etmek böyle bisey işte bak konu nerden nereye geldi 😂🤣😂 dayılar olsa hala kuyruk var diye direniyor olacakti 😂🤣😂🤣😂
😂😂 sanırım
hayatında kaç defa dayilarla tartistin acaba 🤭🤣🤣
Saymadım ki 😂😂😂😂
bu konuda profesyonel oldum artık bu sıradan dayılar sarmıyor mu diyorsun 🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Evet 😂😂
birisi konuşmaya basladigi zaman aha gene başladı Allahın cahili konuşmaya 🤣😂🤣 dediğin oluyor mu 😂🤣
Hayır çünkü insanlarla muhattap olmuyorum
🤣😂🤣😂🤣 işte tek istediğim bu gerçekten ama olmuyor işte sıkıntı oluyor bazen iyi sandığın kişiler seni çok güzel kandırıyor biliyor musun
Çevrende insan olmazsa kimse kandıramaz düz mantık
çevrende kimse olmazsa peki bu hayattab zevk alabilir misin peki illaki bi gezmek dolaşmak derdini anlatmak istediğin olacak dimi o zaman ne yapacaksın
Tek başına da gezip eğlenebilir insan
gezip eglendin peki ya da derdin sıkıntın olunca ne olacak
Eşim var
olmayan ne yapsın peki
Bencilce olmasın ama herkesin kendi çözümü:)
🤣😂🤣😂🤣 bencilce değil de beyin fırtınası yapman gerekiyor şu an sen bekar olsan derdin sıkıntın ya da problemin olsa ne yaparsın peki bude böyle düşünelim 🤣😂🤣
O zamanda birini aramıyordum ki
Kendi kendime hallediyordum
🤣😂🤣 kendi kendine na oluyor peki kendin konuş kendin dinle kendin çözüm bul oyle mi
Evet süper oluyor tavsiye ederim 😂😂😂😂😂
aslında mantık ha biliyor musun her zaman sen haklısın sözünü kesen yok yanlış anlaşılma derdi yok ama deli olma ihtimalin yüksek 🤣😂🤣😂🤣
Derdimi öğrenip vurmaya çalışan yok 😂
sen psikoloğsun dimi 🤣😂🤣😂🤣
Hayır alakası bile yok :)
şuna bak hayattan nasıl tat alınır çok iyi biliyorsun sohbetin muhabbetin ayrı zaten saymıyorum bilene buna rağmen psikoloğ değil misin 😳🤯😳🤯
Hayır o kadar çalışkan değilim :)
allasen böyle birisinin mesleğini merak ettim cidden eşininiz ve senin mesleğini merak ettim 🤭🤭😊😊
Ben muhasebe o mühendis
ne mühendisi pekin
Makine
eşini bilemem ama sende bence tam psikolog havası enerjisi var benden söylemesi
Teşekkür ederim 😂
😂🤣 nickinin anlami be acaba 😊😊
Tutamayanlar karakteri
ilk defa duydum böyle birsey açıkçası 😊😊 araştırmak yerine senden öğrenmek istedim ama gene olmadı 🤣😂😊
Kitabın adı Tutunamayanlar olric ye ordan biri
yok arık daha neler ya bu saatte uyuman gerek miyor mu senin neden hala uyanıksın hadi onu geçtim burada ne işin vsr 🤣😂😊🤣😂😂
Dışardan yeni geldik sahura hazırlık var :)
hayat size güzel vallaha bu saatlere kadar gez dolaş eğlen bide bize bak nöbetlere devam yarın aksama kadar durmak yok biz çalışıyoruz sen geziyorsun buna adalet deniyor 😂🤣
Gezmek mi eğlenceli mi 😂😂😂😂😂
bu saatte işten gelmediğine göre eglenece gezme olacak tabiki #
Cevap
9Cevap
Benim sınırım sokağın başına kadar gidip geri gelmez
Adam hastaneler yollar köprüler yaptı sırf bizi düdükleyebilmek için utanın utanın 😄
:D şakamatik yaa
Minibüs bile 5.25 oldu indi bindi
burada 7.50
Burdur
Evet bu doğru 😂
:) 100 Milyar maaş alan o olduğu için çok zorlanıyor tabi.
Gezmek isteyej her turlu gezer ve herseyi dikayet edenden zaten bisey beklenmez
Su z kusagı özellikle.
Biz dünyayı Google earth ile geziyoruz
Olsun bizim Allahımız var çok şükür
Cocuk hapse girmez inş
O kadar da yapmazlar herhalde
komedı harnıden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar