Sizce hayat kadınları mesleğinden memnun mudur?

Şimdi gelip saçma sapan "hyt kadını mı olucam" v. b şeyler falan demeyin ciddi soruyorum merak ettim kimse de karışamaz.
Bizim etütte bir tane kız vardı şu an tıp okuyor annesi babası ayrı ortaokuldan beri erkeklere n"de falan atıyor ve öyle videoları var tüm şehir kızın gxğüslerini biliyor şu an adını da değiştirmiş.
Tamamen hayt kdını değil ama yarı yarıya diyebiliriz XD sonuçta bu işi yapmış mı evet ve fen lisesinde okuyordu. Kendisi gibi "rahat" insanların sevgililerine yürüyordu kısaca.
Acaba o böyle bir iş yaptığı için üzülmüş müdür ya da neden kötü yola düşmüştür sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Ve gene bir kaç embesil beklediğim gibi gelmiş. Arkadaşlar harçlık çıkarmak için yapabileceği tek şey bu mu gerçekten? Düşünün, akıllı olun biraz. Sanane diyenler için de benim sorundan sizene. Yazmayın yorum falan verecek adam akıllı bir cevabınız yoksa. Kafelerde çalışmak falan zor değil. Her para kazanmak isteyen kişi orxsluğa mı başlasın? Benim değil ama milletin sevgililerine de yürüyor aynı şey sizin başınıza gelse bakalım ne tür bir savunmaya geçeceksiniz. kesin sesinizi
Sizce hayat kadınları mesleğinden memnun mudur?