Merak ettim de niye eskiden eski usul sünnetler herkesin gözü önünde yapılıyor du?

anlamadım gitti, ben hastanede olduğum için öyle sorunla karşılaşmadım ama kim anlatsa eski usul sünneti herkesin gözü önünde canlı canlı yapıldığını söylüyor hadi canlıyı geçtim niye çocuğu herkesin gözü önünde sünnet ederler niye anne baba bunun önlemini almaz çocuklarını utanıcağını bilmiyorlar mı bana yapılsaydı eski usul sünnet istemezdim üstelik eski usul olsam bile anne babam dahil kimseyi sünnet olurken görmek istemezdim bir de sünnetçiyi kız isterdim çünkü bir erkeğin cinsel organımı tutmasını istemezdim iyice utanırdım kız karşı cins olduğu için kız sünnetçi isterdim, cinsel organımı erkeklere tutturmak istemezdim sapıkça değil tabi sonuçta sünnetçiler de bizim organımıza bayılmıyor işi gereği organımızı tutuyorlar ama ben utanırdım yinede en azından kız sünnetçi olsa az utanırdım ama genede utanırdım bir de merak ettim niye 90 ve 2000 lerin başlarında da eski usul sünnet yapılıyordu 40 50 70 80 li yıllar neyse ama 90 ve 2000 lerin başlarında hastanede sünnet olayı yok muydu yoksa vardı da eski usul sünnet daha mı ucuz du, ben 90 lı yıllarda baba olup sünnet çağında çocuğum olsaydı onu erkek ve kızların önünde sünnet ettirmezdim çocuğumu hastanede sünnet ettirirdim ve çocuğum sünnet istemezse yaptırmazdım tabi karımada sorardım önce
Merak ettim de niye eskiden eski usul sünnetler herkesin gözü önünde yapılıyor du?