anlamadım gitti, ben hastanede olduğum için öyle sorunla karşılaşmadım ama kim anlatsa eski usul sünneti herkesin gözü önünde canlı canlı yapıldığını söylüyor hadi canlıyı geçtim niye çocuğu herkesin gözü önünde sünnet ederler niye anne baba bunun önlemini almaz çocuklarını utanıcağını bilmiyorlar mı bana yapılsaydı eski usul sünnet istemezdim üstelik eski usul olsam bile anne babam dahil kimseyi sünnet olurken görmek istemezdim bir de sünnetçiyi kız isterdim çünkü bir erkeğin cinsel organımı tutmasını istemezdim iyice utanırdım kız karşı cins olduğu için kız sünnetçi isterdim, cinsel organımı erkeklere tutturmak istemezdim sapıkça değil tabi sonuçta sünnetçiler de bizim organımıza bayılmıyor işi gereği organımızı tutuyorlar ama ben utanırdım yinede en azından kız sünnetçi olsa az utanırdım ama genede utanırdım bir de merak ettim niye 90 ve 2000 lerin başlarında da eski usul sünnet yapılıyordu 40 50 70 80 li yıllar neyse ama 90 ve 2000 lerin başlarında hastanede sünnet olayı yok muydu yoksa vardı da eski usul sünnet daha mı ucuz du, ben 90 lı yıllarda baba olup sünnet çağında çocuğum olsaydı onu erkek ve kızların önünde sünnet ettirmezdim çocuğumu hastanede sünnet ettirirdim ve çocuğum sünnet istemezse yaptırmazdım tabi karımada sorardım önce
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şahsen kesinlikle istemem sünnet olmamış biri olarak o şekilde sünnet olmayı
Sebebini bilmiyorum ama ben de anlattığın şekilde oldum. O zamanlarda bile sünnet yapan hemşireler falan vardı. Heralde şimdi de yapan kadınlar doktorlar vardır hastanelerde.
Bende 14 yaşında sünnet oldum eski usül sünnet. Herkes gördü beni! Çırılçıplak içlerinde 3 yaşından başlayıp on iki yaşına kadar bir sürü kız! 10 yaş altı çoğuda. Sünnetçi erkekti.
@Pestil Ben 12 ydim
Seni kim gördü ben evde sünnet oldum bahçede.
@Pestil evde salona kesildi, komşular akrabalar, kim geldiyse çoğu gördü
Çok utandınmı ben olurken çırılçıplaktım.
@Pestil ben çıplak değildim sünnet elbisesi vardı ama altı çıkarıdılar tabi
Sünnet önce annem banyo yaptırdı bana kızlar banyo girdi beni izledi. Sonra sünnet 10 yaş altı çoğunlukta bir sürü kız çocuğu. Gerisi benle yaşıt olanlar. Çok utandım sen utandınmı
@Pestil çok utandığımı hatırlamıyorum
Ben utandım kızlar dalga geçtı benle. Çırılçıplak diyorlar. Annemin arkadaşın kızı 7 yaşında pipimi elledi. Sünnet sonra düğün oldu orada leğende yılandım. Tabî kızlar beni gördü. Fotoğrafımı dahi çektiler. Hâlâ duruyor fotoğraflar.
https://www.kizlarsoruyor.com/img/26722569
https://www.kizlarsoruyor.com/img/26722572
Yukurda iki fotoğraf.
Seninde fotoğraflarını çektilermi hâlâ duruyor mu albümde falan
@Pestil evet çektiler kesilirken
Gördüm mü fotoğrafları çok utanç vericiydi benim için.
Mahremiyet sıfır
Niye başkalarının önünde yapıldığını bilmiyorum ama çok saçma bir şey kız sünnetçi mevzusuna bende katılıyorum hem kızların eli daha hafif hemde dalga geçmez bide daha estetik bir şekilde keser
Bende 14 yaşında sünnet oldum eski usül sünnet. Herkes gördü beni! Çırılçıplak içlerinde 3 yaşından başlayıp on iki yaşına kadar bir sürü kız! 10 yaş altı çoğuda. Sünnetçi erkekti.
Ben de öyle oldum.. Harika bir heyecandır...
Bende 14 yaşında sünnet oldum eski usül sünnet. Herkes gördü beni! Çırılçıplak içlerinde 3 yaşından başlayıp on iki yaşına kadar bir sürü kız! 10 yaş altı çoğuda. Sünnetçi erkekti
@Pestil Hatıra oldu fena mı?
Bizde neredeyse o yaşlar yüzerken ve yıkanırken çıplak olmak zorunluydu.
Aynen benim fotoğraf ve video filmde var
Leğende yıkanırken 14 ve 15 yaşında.
https://www.kizlarsoruyor.com/img/26683470
https://www.kizlarsoruyor.com/img/26683476
https://www.kizlarsoruyor.com/img/26683456
Benim fotoğraflar.
@Pestil Benim yaylada olurdu bu durum 16 yaşına kadar... Fotoğraf çekme imkanı kimsede yoktu. Keşke çekilseydi ve önden... O şekilde yüzerken, güneşlenirken.
https://www.kizlarsoruyor.com/img/26722572
https://www.kizlarsoruyor.com/img/26722563 ben köyde hemde kapı önünde oluyordum. Tüm köyün kız çocukları beni gördü. Annemin kuzenin 6 yaşında ki kızı çekti bu fotoğrafı. Tüm yaşı 10 altı üstü 15 yaş en fazla olanı. Geri kalanı hep 10 yaş altı! En çok onlar gülüp beni izledi.
Yukarda iki fotoğraf daha utancımdan kızlara bakamıyordum. Hep bana gülüyorlardı. Yıkanırken dil çıkırıp parmak arasından bakmalar falan. Evde yine kapı önünde mahalledeki herkes görürdü beni.
Annem fotoğraf albüme koymuş hala duruyor herkes görürdü hele en çok utandığım 10 yaş altı kızlar görünce kıp kırmızı olurdum
Bi boş yapma mq
ne boşu yaptım bi soru soruyorum ve sorum da açık
Kardeşimde evde oldu
Kaç yaşında oldu?
Modern olduk