Kk oyveren dindar ve kaplılar eski olayların yasanmayacağın garantişi varmıydı neye güvenerek oy verdiniz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya aradan 2 ay geçmiş varsayimlar üstünde düşünüyorsun. Siyasiler bile unuttu geçti. Sen bu kafayla çok yaşarsin. Sonra da diyorlar ülke gelişmiyor. Valla iktidara zerre suç bulmuyorum. Şu kapasitedeki insanlar olunca normal ilerleyememek
Ülkede hayata bu sorunlar var insanları kümümse Huyunuz yüzünden Erdoğan kazanıyor
Diyorum ki seçim geçti bitti. Aptalca geçmişe takılmak mı? Yoksa bugünü ve yarınları daha güzel etmek için cabalamak mi? Bu kafa kaybetmeye mahkum bir kafa. Umarım çocukların sana çekmez. Dayilarina halalarina çeksinler
Gecmis gelecek olacaksa geçmişte kalmamız iyidir ayrıca insanlar böyle kelimeler kullanman kendi zekanıda beli ediyor ülkenin gelişmesini isterken kendi geriliğini yansıtan sözler söylüyorsun
Şeriattan iyidir o yaşananlar kaldı ki CHP o zamanki davranışlarının cezasını 20 yıl muhalefette kalarak ödedi.
20 yıldır gelmeyen şerihat simdi gelecek
Evet her şey adım adım olur
Ona bakarsan kk sadeet partisi vardı
Saadet tek başına karar alacak kadar güçlü değil
Deva gelecek ve diğer partiler masada tek sol CHP hersey adım adım olur diyen sensin Erdoğan şerihat gelmesini isteseydi getirdi
Şerihat gelecek korkusun arkasına saklanıp sağa sola saldırmak için kullanılıyor secimden önce kk kazanırsa Erdoğan darbe yapar olay cıkarılar diyenler simdi darbe olsun anarşi olsun istiyor sence bu mantıklımı
En komik olanda karsı oldukları hertürlü sey özendikkeri ülkelerde olması veya bizim ülkemizde bir cesedin olması
Deva gelecek ve saadetin toplam oyu %5 bile değil. Kaldı ki Erdoğan getirmek istiyor zaten ancak anayasanın ilk 4 maddesini değiştirmek öyle kolay değil. Hem müslüman hem laik olunmaz diyen şahıs da Erdoğan'dır.
Yavaş yavaş oy oranı yükselirdi Anayasasında lâikliği deklare eden devletler 5 tane bir cok ülkede laiklik değil esitlik kelimesi gecer ana yasında laik belirtmeyen ama laiklik düzenle yönetilen bir cok ülkede İslam beyenilmeyen seyleri yapıyorlar
Oy oranı yükselmez bu varsayımın ihtimali düşük Erdoğan'ın şeriat getirme ihtimali katlarca daha yüksek. Kaldı ki çoğu Avrupa ülkesinde sekülerizm anayasada geçiyor. Kilisenin tekrardan gücü eline almaması için tüm sınırlar kesin olarak çizilmiştir.
Ayrıca şeriatı içten içe istediğinizi inkar etmemenizi tavsiye ederim.
Bizde aynısını yapalım ama laiklik ibaresi kalksın isteyen istediği liseden mezun olup istediği işi yapsın
İmamhatip okuyan imam olur fen lisesi okuyan bilim insanı olur basit mantık.
Basit mantık kagos Baska birsey değil
İsteyen istediği liseden mezun olup gerekli üniversite eğitimini aldıktan sonra istedi işi yapa bilmeli
Sizi ne ilgilendiriyor milletin okuduğu lise yaptığı meslek siz kendinizi işinize bakın
İmahatip eksitira din dersi görünmesi dışında bir farkı yok normal liselerden
Ağaç yaşken eğilir. İmamhatip eğitimi alan tıptaki evrimsel bilgileri kabullenemez.
İmamhatip cıkıp ateizde olan var insanların gittiği lise veya yaptığı meslek seni ne ilgilendiriyor herkes aynı düşüncede olsaydı bukdar aynı ideolojileri olan ama farklı partiler olmazdı senin dediğin fen lisesine giden dinsiz imahatip giden dindar veya acık giyinen bacım kaplı giyinen namuslu mantığından lideri gitmiyor insanların okuduğu lise yaptığı meslek değil senkendi yapa bildiğine bak imahatip normal liselerdeki dersler var onalrıda görüyorlar azıcık gecmise bakarsan feto bukadar fazla okulu olmasın sebebini anlarsın imahatip gitmez gidip özel lisede alır ülkenin başını belaya sokarlar
Siz serihat gelmesin isterken kucağına atıyorsunuz ülkeyi tekarlıyo si
Lise temel eğitimin olduğu yerdir. Ateist olarak çıkan biri demek ki boşuna gitmiş. Meslek lisesi okuyan işçi olur imam hatip okuyan imam olur fen lisesi okuyan da doktor mühendis olur. Avrupa ve Amerika ülkeleri bu tarz eğitim sistemini benimserler. Laik sistem bu sayede muhafaza edilir.
Aynen kanka ezanlar susturulacak camiler ahır olcaktı 😔
İmamlar da seyis mi olacak o zaman
Komik
Yahu hepsi aynı sevmiyorum şu mevzuda konuşmayı ama şu an çok mu iyi yerde islam
Değil
Evet yasanmayacaktivsiz bu kadar kaçak sığınmacı ne olacak onu düşünün
Nedi
Dindar birisi kkye oy atmaz atan olduysa da nadiren olmuştur