Bana birinin Günaydın demesi bile itici geliyor... son zamanlarda neden her şeyden midem bulandı ki🙄

Bizi bunaltan aslında İnsanca bir hayat yaşayamamız. Bir Avrupa' ya bak bir de bize bak. şu an sadece hayatta kalabilme mücadelesi için çalışıyoruz. Mecburuz. O yüzden hayat sermayemiz de yıpranıyor. Borcum olmasa sessiz bir kasaba tarazı yere gidip orada stresten uzak yaşamak istiyorum.
Sevdiğin birisi veya samimi olduğun birisinden gelicek bir günaydın mesajı yeterli oluyor o adapte için. Son zamanlarda yaşadığın farklı bir durumun etkisidir belki de mide bulantın.
Cevap
14Cevap
"Sana sarı laleler aldım çiçek pazarından" dinlerim güne başlarken 🌝
Genelde uykumu alarak güne başlayamıyorum ama günaydını da esirgemem. Sabah sabah benim modumla karşı tarafın bir ilgisi yok çünkü. :)
Hayır zor olmuyor hiç. İnsanlara da günaydın kolay gelsin demeyi seviyorum
Ramazan’da biraz zorlandım
Ama normal şartlarda erken kalkmak ve hayata karışmak zor olmuyor benim için 😃 yeterki kahve olsun
Lânet olası telefon çalmasa hala mışıl mışıl uyuyordum şimdi mücadele veriyorum yataktan kalkıp hayata karışıp karışmamak ile alakalı
Sabah günaydın derim güzel uyanırım hergunum güzeldir sabahları musmutlu kalkarım🤗akşama doğru beni sinirlendirirler😔
Haftanın ilk günü çok zorlu oluyor sonrasında o zorluk seviyesi cuma gününe yaklaştıkça kademeli bir şekilde azalıyor ve bugün cuma ☺️
Kahve ve balkonumda manzayı izleyip kendime geliyorum ama metrobüsteki zargnaları görünce midem bulanıyor
Hayata karışmak kolay oluyor daa yataktan kalkmak çok zor oluyor 🙄
Hayat’a sormak lazım bunu. Bana alısık mı acaba
Küs benımle 🥺
Her sabah Şafak operasyonuyla baskın yemiş gibi söverek uyanıyorum. Ondan galıba
Çalışırken kolay oluyor ama evdeyken ve izinliyken çok zor.
Evet, kolaydır. Her sabah uyandığımda yapacak yeni bir şeyler vardır hayatımda.
etrafıma ışıklar bile saçıyorum ((:
günaydın
Sabahı hiç sevmiyorum, o ne öyle güneşli güneşli 😦
Eğer yorgunluktan vücudum acımıyorsa çok kolay
İllaki adapte olurken sorun yaşıyorum ama gecici
Afyon patlamsı diyelim öğleye kadar zor oluyo bide akşamdan kalma olursam zor oluyo
Hayir sinirli oluyorum kimseyle muhattap olasim gelmiyor
kalabalıktaki yalnız çocuk
Yataktan çıkmayı başarırsam fazla zorlanmıyorum 😅
Öğleden önce hayata karışmam pek
Çok kolay ve çok severim ☺️
Sakinliğe sessizliğe karışıyorum ben
Neyi attınız pardon?
Olmuyor tabii ki Allah aşkına nasıl olsun ya
Ben hayatın dışındayım
cok zor. amma maalesef erken düurmak gerekli...
Şu an bunu düşünme aşamasındayım 😄
Evet çok kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?