Güzellik & Bakım Sabahları tipiniz kayıyor mu? Dropgun Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Sabah maymun gibiyim. Saat ilerledikçe tipim düzeliyor :dd Sabahları tipiniz kayıyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Tatii_Likoo Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Gece nasıl uyursam sabah öyle uyanırım sacım bile bozulmaz 1 26 Yorumla Dropgun +1 yıl Ooo superwoman djsjjdj Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Ölü gibi yatıyor demiyo da Yorumla Dropgun +1 yıl Yok canım Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Kim canim Yorumla Dropgun +1 yıl Kim kim canım Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Sana benzemeden gidim ben Yorumla Dropgun +1 yıl Ahhahahs nereye gidiyorsun Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Senden uzaklara Yorumla Dropgun +1 yıl Niye ki Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Oyle Yorumla Dropgun +1 yıl Ne demek öyle Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Ne is yapiyorsun drop Yorumla Dropgun +1 yıl Çevik kuvvet Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl İnanmis gibi yapim Yorumla Dropgun +1 yıl İnanmadın mı :)) Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Yokk Yorumla Dropgun +1 yıl Ama öyleyim :)) Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Oyun yaoma bana hadi dogruyu soyle Yorumla Dropgun +1 yıl Doğruydu bu Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Valla de Yorumla Dropgun +1 yıl Vaala Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Ekmek kuran da carpsin miii Yorumla Dropgun +1 yıl Yok ya o kadar çarpmasın bence :d Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Tati dropa kiyar mii carpmasn Yorumla Dropgun +1 yıl Teşekkürler tati Yorumla Tatii_Likoo +1 yıl Ricalar drop Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 393 cevap paylaştı. Evet ya gece uyurken kendimi çok beğeniyorum ama sabah öyle olmuyor jdnxkxbz 0 37 Yorumla Dropgun +1 yıl Ben de ya Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Gel ağlayalım. d Yorumla Dropgun +1 yıl Birlikte mi Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Yok ben ağlicam sen izle kfnclxbx e herhalde 😂 Yorumla Dropgun +1 yıl Bu seçenek daha güzelmiş Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Yok ya başka jdjxhx Yorumla Dropgun +1 yıl Sen ağla ben izlerim bu kadar yeterli teşekkürler dujshjd Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Ağlamıyorum ulan fjhx Yorumla Dropgun +1 yıl Hadi ağla Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Sen ağla Yorumla Dropgun +1 yıl Ben ağlarııım sen de ağlaa yaptıkların yanına kar kalır sanma Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Söz vermiştiiinn 🥺 Yorumla Dropgun +1 yıl Şimdi yoksun 🥺🥺🥺🥺 Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Ayrılığın günahı boynunaa.🥺🥺 Yorumla Dropgun +1 yıl Bir tek senin boynuna 🥺🥺🥺🥺 Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Hayır ya niye benim boynuma jdncjdh Yorumla Dropgun +1 yıl Günahkarsın çünkü kflakd Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Sensin o 🥺 Yorumla Dropgun +1 yıl Yooo :)) Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Evet Yorumla Dropgun +1 yıl Ben günahkar mıyım? Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Çoook Yorumla Dropgun +1 yıl Gerçekten mi Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Çok çok gerçek Yorumla Dropgun +1 yıl Ben ölüyorum Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Neyin var?🥺 Yorumla Dropgun +1 yıl Üzüntüden Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Ne derdin var? Yorumla Dropgun +1 yıl Senin yüzünden Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Ben sne ne yaptım? Hdhxj Yorumla Dropgun +1 yıl Çok üzdün be Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Naptım?🥺 Yorumla Dropgun +1 yıl Neler yapmadın ki :dd Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl İyi mi yapmışım? Yorumla Dropgun +1 yıl Yooo Yorumla DenizinKızı0 +1 yıl Bence iyi yapmışım. Yorumla Mıgowheey +1 yıl Yuppi yalnız değilimm Yorumla
07barbie Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Herkes oyle japon balıgı gıbı uyanıp beta balıgına dönusuyoruz 😄😄 0 0 Yorumla
Mıgowheey Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Sabahları tipi kaymayan tek kişi barbara falandır. Sizin hiç dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama gece yarısı insanlar çok daha beyaz tenli ve parlak bir cilde sahip oluyorlar bu çok gider benim wc için falan kalkarsam hep aynada bakarım kendime 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Prenses gibi kalkıyorum fkfkf 0 0 Yorumla
bilmesendeolurbe Takip Et Xper 3 Yaş: 102 +1 yıl Sabahları kim maymun değilki, yatağımızdan prenses diana gibi kalkmıyoruz hiçbirimiz 1 0 Yorumla
bir_leydi Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bir dönem yüz göz şiş kalkıyordum 😄 şimdi iyii 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sulak bir alanda olursam kayıyor. 0 0 Yorumla
ɢᴏɴᴇᴡɪᴛʜᴛʜᴇᴡɪɴᴅ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Kayıyor evet 0 14 Yorumla Dropgun +1 yıl Neden Yorumla ɢᴏɴᴇᴡɪᴛʜᴛʜᴇᴡɪɴᴅ +1 yıl Tipim hala çocuksu demek kaydırakta kaymayı seviyor hala Yorumla Dropgun +1 yıl Üzdü Yorumla ɢᴏɴᴇᴡɪᴛʜᴛʜᴇᴡɪɴᴅ +1 yıl Hahaha neden Yorumla Dropgun +1 yıl Espri üzdü Yorumla ɢᴏɴᴇᴡɪᴛʜᴛʜᴇᴡɪɴᴅ +1 yıl Çok mu soğuk espiriydi Yorumla Dropgun +1 yıl Çok Yorumla ɢᴏɴᴇᴡɪᴛʜᴛʜᴇᴡɪɴᴅ +1 yıl Bunalmışsındır sıcaktan iyiliğim dokunmuştur işte Yorumla ɢᴏɴᴇᴡɪᴛʜᴛʜᴇᴡɪɴᴅ +1 yıl Suratını sallandırma derken o ne demek oluyor suratımı salıncağa koymuyorum ki? 🥲😂 Yorumla Dropgun +1 yıl Anlamadım Yorumla ɢᴏɴᴇᴡɪᴛʜᴛʜᴇᴡɪɴᴅ +1 yıl boş ver anlamaman daha iyi yine kötü espiri yaptım Yorumla Dropgun +1 yıl İyi ki anlamadım o zaman Yorumla ɢᴏɴᴇᴡɪᴛʜᴛʜᴇᴡɪɴᴅ +1 yıl Evet 😂 Yorumla Dropgun +1 yıl :)) Yorumla
Damrancomran Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 4 ay Güzellik & Bakım konusunda 619 cevap paylaştı. Daimi kayık 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gece nasıl uyursam sabah öyle uyanırım sacım bile bozulmaz
Ooo superwoman djsjjdj
Ölü gibi yatıyor demiyo da
Yok canım
Kim canim
Kim kim canım
Sana benzemeden gidim ben
Ahhahahs nereye gidiyorsun
Senden uzaklara
Niye ki
Oyle
Ne demek öyle
Ne is yapiyorsun drop
Çevik kuvvet
İnanmis gibi yapim
İnanmadın mı :))
Yokk
Ama öyleyim :))
Oyun yaoma bana hadi dogruyu soyle
Doğruydu bu
Valla de
Vaala
Ekmek kuran da carpsin miii
Yok ya o kadar çarpmasın bence :d
Tati dropa kiyar mii carpmasn
Teşekkürler tati
Ricalar drop
Evet ya gece uyurken kendimi çok beğeniyorum ama sabah öyle olmuyor jdnxkxbz
Ben de ya
Gel ağlayalım. d
Birlikte mi
Yok ben ağlicam sen izle kfnclxbx e herhalde 😂
Bu seçenek daha güzelmiş
Yok ya başka jdjxhx
Sen ağla ben izlerim bu kadar yeterli teşekkürler dujshjd
Ağlamıyorum ulan fjhx
Hadi ağla
Sen ağla
Ben ağlarııım sen de ağlaa yaptıkların yanına kar kalır sanma
Söz vermiştiiinn 🥺
Şimdi yoksun 🥺🥺🥺🥺
Ayrılığın günahı boynunaa.🥺🥺
Bir tek senin boynuna 🥺🥺🥺🥺
Hayır ya niye benim boynuma jdncjdh
Günahkarsın çünkü kflakd
Sensin o 🥺
Yooo :))
Evet
Ben günahkar mıyım?
Çoook
Gerçekten mi
Çok çok gerçek
Ben ölüyorum
Neyin var?🥺
Üzüntüden
Ne derdin var?
Senin yüzünden
Ben sne ne yaptım? Hdhxj
Çok üzdün be
Naptım?🥺
Neler yapmadın ki :dd
İyi mi yapmışım?
Yooo
Bence iyi yapmışım.
Yuppi yalnız değilimm
Herkes oyle japon balıgı gıbı uyanıp beta balıgına dönusuyoruz 😄😄
Sabahları tipi kaymayan tek kişi barbara falandır. Sizin hiç dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama gece yarısı insanlar çok daha beyaz tenli ve parlak bir cilde sahip oluyorlar bu çok gider benim wc için falan kalkarsam hep aynada bakarım kendime
Prenses gibi kalkıyorum fkfkf
Yani evet biraz kayıyor:)
Sabahları kim maymun değilki, yatağımızdan prenses diana gibi kalkmıyoruz hiçbirimiz
Kendimi tanıyamıyorum🙄
Bir dönem yüz göz şiş kalkıyordum 😄 şimdi iyii
Hayır. Sabah akşam aynıyım.
Sulak bir alanda olursam kayıyor.
Erken yatıyorum olmuyor
Kayıyor evet
Neden
Tipim hala çocuksu demek kaydırakta kaymayı seviyor hala
Üzdü
Hahaha neden
Espri üzdü
Çok mu soğuk espiriydi
Çok
Bunalmışsındır sıcaktan iyiliğim dokunmuştur işte
Suratını sallandırma derken o ne demek oluyor suratımı salıncağa koymuyorum ki? 🥲😂
Anlamadım
boş ver anlamaman daha iyi yine kötü espiri yaptım
İyi ki anlamadım o zaman
Evet 😂
:))
Daimi kayık
Yok ya tatliyim ben
Yio öhömm
Yoo ben hep güzelim
Yani evet biraz 😄
evet
Kayik