Evet tek önemsediğim özel gün doğum günleri zaten. O gün geliyorsun dünyaya sonuçta. Bende dahil insan bir sözle dahi olsa kutlansın istiyor, yakınlarımınkini de aklımda tutamasam da takvim sayesinde kutlarım muhakkak. Tarih hafızam çok yoktur, tamamen ondan kaynaklı.😬
Doğum günlerini severdim başkalarınında kutlamaya çalışırdım. Fakat 14 mü 15 mi ne bir doğum günümde acayip ekilmiştim. Ve daha önce hiç arkadaşlarımla böyle aham şaham bir doğum günü kutlamamıştım. O yüzden annemle doğum günü malzemeleri süsleri alıp süslemiştik pizzalar cipsler onlar bunlar baya baya güzeldi. Sadece kız kıza olucaktık o yüzden annem falan dışarı gitmişti fakat saatler geçmesine rağmen kimse gelmemişti. Mesaj atıyorum yoklar falan böyle acayip kötü olmuştum ağlayıp godzilla açıp yemekleri yemiştim. O zamandan beri doğum günlerinden nefret ederim. Kutlamamda
Kendi doğum günümü kutlamıyorum ve kutlanmasına izin vermiyorum. Ama Annem , kız kardeşlerim, erkek arkadaşım ve sevdiğim arkadaşlarımın doğum günlerini unutmuyorum. Mutlaka kutluyorum.
6 yıldır hiç kendi doğum günümü kutlamadım da kutlattırmadım da. Arkadaşlarım ve ailem doğum günü kutlamayı seviyorlar onlarınkini kutluyorum seve seve ama kendim asla istemem bana saçma gelse de sevdiğim insanların görüşlerine ve isteklerine saygı duyarak en içten dileklerimle kutluyorum
Hayir hic sevmedigim bisey bana cok gereksiz geliyor icinden geldigi gün hediyede alirsin iyi ki varsinda dersin bunun icin zorlama gibi dogum günlerine gerek yok.