Bugün benim doğum günüm. KS sayesinde hatırladım. Hastanede olunca insan unutuyor 😕

Bugün benim doğum günüm. KS sayesinde hatırladım. Hastanede olunca insan unutuyor 😕
Doğum günün kutlu olsun abla, sevdiklerinle birlikte mutlu sağlıklı huzurlu ve başarı dolu bir yıl diliyorum sana, umarım şu an da da çok iyisindir. İyi ki doğdun tekrar. ve geçmiş olsun diliyorum en kısa sürede iyileşirsin umarım iyi dileklerim seninle her zaman 🥳🙏🤗🤗🤗🎈🌷
Ömrünüz saçlarınız kadar uzun, hayattan beklentileriniz metro istasyonları kadar birbirine yakın olsun doğum gününüz kutlu olsun da!
Ben kutlamıyorum artık tersten baksan 35 düzden baksan 53 neyini kutlayayım :D?
Bi an önce iyileşip hayata sağ salim dön dilerim. Geçmiş olsun. Doğum günün kutlu olsun 🌟🦋🎉💝
Bana sorarsak, doğum günümü kutlamayı severim ama sadece enn çok sevdiğim bir kaç kişiyle. Parti verecek kadar değil 😄
Cevap
13Cevap
Hastanede görevlimisin yoksa sağlık probleminden dolayımı gecmiş olsun Rabbım sifa versin inşallah doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere inşallah 🎂👏🙏
Hayır pek kutlamam ama bu sene kutladım marketden kek alıp birde mum buldum kendi doğum günümü kendim kutladım ilk defa da bir dilek tuttum
Doğum günü kutlamayı pek sevmiyorum.
Doğum gününüz kutlu olsun. Umarım bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olursunuz. Nice mutlu senelere...
İyi ki doğdun nice senelere 🥳🥳🥳 benim de doğum günüm yaklaştı her zaman olduğu gibi yine kutlanmayacak
Doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu senelere 🥳🥳 En kısa sürede de iyileşmen dileğiyle 🍀
yok kutlamam hdhd dileklerimiz gerçekleşmiyor doğum günü sahtrkarlıktır 😦
Doğum günün kutlu olsun Pınar İnşallah hayatım boyunca her zaman mutlu huzurlu ve sağlıklı olursun
1 ocakta toplu mesaj atıyorum herkesin şimdiden doğum günü kutlu olsun diye yetiyo o kadar :)
Nice mutlu güzel günlere iyi ki doğdun,
Derdi verenin dermanıda vermesi dileğimle...
birisi hatırlarsa.
Genelde pek kutlamam
doğum günüm en önemsediğim tek gün diyebilirim
Mutlu yıllar balım 😘🎂
iyi ki doğdun hayır kutlamam
Hayır kutlamam nice mutlu sağlıklı yıllara.
Nooooo
dogum gunun kutlu olsunnn🩷
Mutlu yıllar. 🍰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?