Şimdi çin ve tayvani Türkiye ve Kıbrıs gibi düşünün
Tayvan'da yaşıyan insanalr Çin'den kaçan insanlar
Tayvan'da yaşıyan insanalr Çin'den kaçan insanlar
İnsan doğada yaşayan ve yaşamış olan en tehlikeli hayvandır. Birbirini avlayarak hayatını sürdürür. Dönem dönem her toplumda çıkıyor bir m. anyaklaşma... Biz hiçbir sorunumuz yokken Çarlık Rusyasına saldırmışız.(Groben ve Breslav) sonra Almanlar Yahudileri katledip Avrupayı yerle bir etmiş. Sonra Amerikalılar önce Vietnam da kadınları ve çocukları Napalm bombalarıyla yakmış ve sonra Irakta yaptığı ve yapmakta olduğu katliam başlamış. Şimdi de Rusya Ukrayna da katliam yapmaya başladı. Yarın Çin Tayvan da aynısını yapacak.
Peki ben...
Ben kimseden taraf değilim.
Lakin bilirim ki...
Kimse de benden taraf değil.
Umrunda olan tek şey karım ve iki çocuğum. Ötesini pek sallamıyorum. Herhangi bir siyasi ideoloji taşımıyorum.
Bence sen de öyle yap...
cunku amerika ukraynayı rusyaya kiskirttigi gibi tayvanı da cin e karsı kiskirtiyor :)
daha oncede kuveyti ıraga karsı kiskirtti libyadaki muhalifleri kıskirtti suriyede arap bahari savsatasiyla karistirdi :) sömürecegi ya da sistemde rakibi olucak her noktaya parmagini sokuyor yani :)
Ama çin dedi biz Tayvan ile farklıyız çünkü Çin'dekiler Çinli dedi gerçi putinde Ukrayna'ya Rus dedi
yani :)
Cevap
2Cevap
Orta Asya halklari kan dökmeyi severler tıpkı Ortadoğu'lular gibi
Tayvan bağımsız olmak istiyor ondan
Birleştirmek için
Ama ordakiler zaten Çinli ve Çin'den kaçtı😂
Zaten Tayvan googlde çin cumhuriyeti Çin'de Çin Halk Cumhuriyeti olarak geçiyor yani Çin'de haklı ikiside çin benim diyor 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?