9 Yıldır Bir Araya Gelmediğim Eşimden Boşanamıyorum Sizce Bu Normal mi?

Herkese Selamlar , Bir konu hakkında düşüncelerinizi , fikirlerinizi , önerilerinizi bekliyorum. Sorunum şu arkadaşlar , Bundan 9 yıl önce eşim evi küçük bir tartışmadan dolayı evi terk etti küçük tartışma derken " Annesine gitmek istedi ve bende o gün iş nedeniyle canım sıkkın gitmek istemiyorum yarın gidelim " < konunun ana teması bu her neyse 9 yıl önce evi terk etti bunu kendide ve şahitler'de vurguladı mahkemede ve herkes tarafından kabul edildi. " 9 yıldır nafaka ödüyorum , 9 yıldır Çocuklarımın tüm ihtiyaçlarını karşılıyorum hiç bir şeyin eksik etmedim çok şükür. " 2 Kere Mahkeme görüldü eşimin avukatı olmamasına rağmen hep davam red edildi eşim dahi mahkemede 9 yıldır bir araya gelmediğimizi kabul etti ne hikmetse eşim ben eşimi boşamak istemiyorum diyerek davalar hep red edildi.9 yıldır ne düzen kurabildim ne işime gücüme bakabildim nede yeni bir hayat kurabildim. Hayatım mahvoldu ve hiç bir şey yolunda değil şu an Yaşım 35 ve yuva ve düzenim yok " Ha şimdi cevap verecek arkadaşlara şimdiden bende onlara cevap vereyim " BİR ARAYA GELME ŞANSIMIZ YOK " Şimdi sizden bu konuda bana bilgi vermenizi tecrübelerinizi paylaşmanızı istiyorum. Not : Yaş önemli değil lakin " ben evlendiğimde 20 yaşındaydım eşim 28 " sadece burada anlatmak istediğim " cahilken yapılan yanlış hayata maal olur. " Saygılarımla by " BOŞANAMAYAN ADAM " :(
9 Yıldır Bir Araya Gelmediğim Eşimden Boşanamıyorum Sizce Bu Normal mi?