Bekarken de konuştum yıllardır tanırım abim babam gibi görürüm candan öte benim için
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eşiniz var ne diye evlendiniz eş demek eve ekmek getirmek cinsel ihtiyacı karşılamak çocuk sahibi olmak için evlenilen bir birey değil ki eş demek her şey demek eşinize anlatmadiginiz şeyleri başka birine ve karşı cins birine anlatmanız sohbet etmeniz doğru değil isterse melek olsun DOĞRU DEĞİL
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Konuştuğun kişi sonuçta bir yabancı. Kendi akrabam bile değil. Kaldı ki akrabana bile güvenemezsin. Eşim bunu duysa yanlış anlamakta haklıdır. Kaldı ki Karşındaki insan senin helalin değil. Helal olmayan da haramdır. Niyetin ne kadar iyi olsa da bu durumu değiştirmez.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 312 cevap paylaştı. Sen abin olarak görüyorsun da o seni kardeşi olarak görüyor mu bu önemli. Maalesef iki karşı cins bir süreden sonra duygu karmaşası yaşıyor bunun sende ya da onda da olmayacağı garantisi yok.
022 Yorumla
Soran+1 yılEvet samimi olduk gün geçtikçe ben geçmişte yaşadıklarım travma istismar vs babamın arkadaşı aramda birşeyler geçti yaptığım yanlışları anlattım oda yanımda oldu o yüzden onu hayatımdan atmak istemem benim için cok değerli
Soran+1 yılBen onu kendimi çok yakın hissettim tabi kendisi evli çocuğu var kotu bir şey yok Sadece benimle ilgili oldu hoşuma gitti ilgisi beni kızı kardeşi gibi görür
Soran+1 yılOlmaz beni mutlu olmm için çabalıyor
Soran+1 yılKendi boşanma aşamasından geçtiğini söyledi oda kendi derdini anlattığı oldu
Soran+1 yılYok sorun olmaz
Soran+1 yılBabam arkadaşı ile olanları söyledim biraz kusurlarimi bilir gibi oldu ama beni asla yargılamadi yaptığım yanlis ona söylemekle aslında doğru değil
Soran+1 yılYok kendisi beni yargılamaz asla
Soran+1 yılSebep ne bilim öyle düşündüm bana sen küçüksun yargılamak demişti babamın arkadaşı konusunnda
Soran+1 yılEvet orası öyle
Soran+1 yılAbim dediğim kişi hayranlığım var onun gibi eş baba herkes olamıyor
Soran+1 yılSığınacak dal arıyorsun yanlis kişi dedi babamın arkadaşı mevzusunda ben her zaman senin yanında olmaya çalışacağım dedi bende onun herşeyi bilirim beni asla yargılaması buluşur konuşuruz
Yanlış bir şey yok ama birde diğer yönden düşünmek lazım. Eşin sizinle derdini paylaşmak yerine o da ablası olarak gördüğü biri ile dertleşse, siz üzülürsünüz. Ben dururken neden başkası diye. Mesafeli olmanız gerekiyor.
012 Yorumla
Soran+1 yılGeçmişte yaşadığım travma istismar vs babamın arkadaşı aramda birşeyler geçti yaptığım yanlışları anlattım oda yanımda oldu o yüzden onu hayatımdan atmak istemem benim için cok değerli
- +1 yıl
Sonunu hepimiz biliyoruz
Soran+1 yılEş bilmemesi daha iyi
Soran+1 yılBen geçmişte yaşadıklarım travma istismar vs babamın arkadaşı olanlar yaptığım hata abim neyse eş niye bilsin
- +1 yıl
Nevha çok haklı
Soran+1 yılAbim dediğim ailem tanımıyor sadce ben tanıyorum çevre kimse bilmez hem öğretmen hem beni kızı hem kardeşi gibi görür
- +1 yıl
Daha ne diyebilirim ki... siz şu an ki durumun farkında değilsiniz. Kimse kimseye güvenmezken, kimse kimseye bir şey emanet etmezken siz sırrınızı başka biri ile paylaşıyorsunuz. Evet her şey eşe anlatılmaz, eşe anlatılmayan şey kimseye anlatılmaz. Anlatıp içinizi dökmek rahatlamak istiyorsanız alın bir defter yazın, içinizi dökün, dua edin. En iyi çözüm bu. Bir söz var "Gönlün sırlarının mezarı olsun". Yol yakınken yavaşça uzaklaşmak.
Selametle.
Soran+1 yılYargılamadan dinlediği için sıkıntı yok ama bir şey olursa anlatmamak daha iyi herseyimi ona anlattım bunalimfan naptigimi bilemedim sığınacak dal arıyorsun ben her zaman senin yanında olmaya çalışacağım dedi bense onun herseyini bilirim
- +1 yıl
Esinden gizli sirlarin varsa esine ihanet edip aldatacagina ayril dost hayati yasa. Orada bir insani a. ptal konumuna sokmaya hakkin yok. Aldatilmayi hic kimse haketmez. Aldatmak sadece yiyismekle olmuyor.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
45Cevap
+1 yılEvlilik sadece erotizm degil. Kocanla dertlesemiyor icini dokemiyorsan niye evlendin? Zengin diyemi tipi icinmi makami icinmi? Yok iyi insan ise niye onunla dertlesmiyorsun? Yok dertten anliyacak biri degilse neden evlisin. Yok dertten anliyan dertlesebildigin bir kocan varsa neden kocani aldatiyorsun? Ne istedigini ya da ne yaptigini bilmiyorsun bence...
014 Yorumla
Soran+1 yılTravma atlattıktan sonra ne anlatcam o benim kötü gününde yanımda oldu
Soran+1 yılAbim babam oldu eşten öte benim için dertlesmek herseyimi bilme konusunda
- +1 yıl
Esine anlaticaksin. Esine anlatamiyorsan onunla evlenmen abes. Es sadece seni yataga atan kisi degil. Es seninle herseyi yasayan paylasan sana dert ortagi olan kisi demektir. Yaptigin asiri yanlis.
- +1 yıl
Es abiden babadan herkesten ote kisidir. Es deyince sadecs seni yataga atan nufusunda koca yazan kisi olaran algiliyorsunuz.
Soran+1 yılBilmemesi daha iyi biz onun gecmisini bilmicemiz için açık vermem
Soran+1 yılAbim ben herşeyi bilirim
Soran+1 yılEvleneceğim kişiye babamın arkadaşıyla aramda birşeyler geçti yaptığım yanlışları anlatim hadi benim neyse
Soran+1 yılHadi abim neyse
Soran+1 yılİstismar travma sonra babamın arkadaşı boşluğa gelip aramda birşeyler geçti yaptığım yanlışları anlatacak değilim geçmişi karıştırmak geçmişi açmak anlamı yok zor gününde kötü gününde dertlesmek önemli olan
- +1 yıl
Acmak kotuyse ozaman arkadasinada acip onunla konusmaman da gerekir
Soran+1 yılTravma atlatmadigim için anlattım babamin arkadaşına o anda sağlıklı düşünmedim ilgili oldu benimle bende sürekli biei benimle ilgili olsun travma atlatana kadar tani babamın arkadasi gozu bendeymis dertlestim bana abi deme dedi sonra aramızda birşeyler geçti abim gibi gördüm kişi ise beni yargılamadan dinledi tek o beni anlıyor başkasına anlatma arkadaş falan adın çıkar dedi zor şeyler yasadim hep sığınacak dal aradim oldu abim çok iyi biri ama babamın arkadaşı hayranlığım oldu maalesef benimle ilgili olup iltifat etmesi hoşuma gitti zaten evli değilim ama evlensem bile abim gibi gördüm biri hayatımdan çıkarmak istemiyorum öyle sordum
Soran+1 yılBabamın arkadaşı hayatımdan çıkarırım zaten babamın arkadaşı samimi olmm daha hataydı geçici olsa onun yanında olmak istedim bir sevgili gibi olgun biri desteği istedim
Soran+1 yılBabamın arkadaşı sürekli benimle ilgili olmasını sevgili gibi abim ise baba oldu abi oldu sadece zaten o evli çocuğu var ben o kızı gibi görür onun desteği yeter destek dışında bir benimle vakit geçirsin istedim babamın arkadaşı bana abi deme dedi ismiyle hitap et dedi ben seni gezdiririm herseyi beraber yaparız dedi kafanı dagitirim dedi bende terslemedim ben çok acı çektim hala da öyle
- +1 yıl
Bana yazarmisin oz. zelden
+1 yılEşine söylemekte sorun görmüyorsan yanlış değil. Eş hayatımızda her yere yara bandı olamaz elbette dertleşebildiğin birileri olmalı. Ama bunu saklayıp dertleşiyorsan saklamanı gerektiren bi şey vardır.
01 Yorumla- +1 yıl
Esiyle insan dertlesemiyorsa o es niye vardir? Mali parasi makami tipi ya da gostermelikmi? Yok esiyle dertleseniliyor esine anlatmiyorsa bunun adi dertlesmek degil dupe duz ihanet ve aldatmadir.
- Aile & Toplum konusunda 539 cevap paylaştı.
+1 yılNe olursa olsun her iki cins içinde geçerli, evli olan biri karşı cins ile fazla samimi olmamalı diyaloğa girmemeli derim. Gün gelir duygular coşar etkileşim olur ondan sonra ayıkla pirincin taşını.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 476 cevap paylaştı.
+1 yılvarsa bir derdin elin adamıyla deyil de kocanla paylaş bunu yapamıyorsan sıkıntı var önce bu durumu halledin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim de bekarken tanıştığım abla dediğim birisi var. O da evli o herşeyini anlatırdı bana da. Bende evlenince hala konuşurum onunla. Her şeyimizi biliriz. Seni anlıyorum insan güveniyor samimi görüyor.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir nebze o senin piskoloğun olmuş. Muhtemelen oda evli ve herşeyizi biliyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum
- +1 yıl
Bende evliyim benimde butür arkadaşım var. Önemli olan sınırları bilmek. Kaç yıldır sürüyor
+1 yıleşiniz kıskanır hanım efendi... eğer kıskanmıyor ise sorun yok ama gizli yapıyorsanz sıkıntılı
02 Yorumla
Soran+1 yılEşin bilmemesi daha iyi zaten geçmişte olan mevzular paylaştım anlatmaya gerek yok bilmeyede o an derdimi dinledi
- +1 yıl
o zaman sıkıntı yok... o da size dertlerini anlatır... çok özele girmezseniz iyi olur sadece
- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılEşinizin haberi varsa ve sorun etmiyorsa bir sıkıntı yok demektir
00 Yorumla
+1 yılBence yanlış değil tabi aranızdaki durumu pek bilmiyorum ama
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. 7 gün önce sevgilime nude attım demişsin bugün evliyim karar ver bence.
00 Yorumla
+1 yılBelli sınırlarda olabilir de bazı konular sakıncalı olabilir
01 Yorumla- +1 yıl
En güzeli anlatmamak konuşmamak. Hiç tanımadığın birine dilediğini anlat ama ona anlatma derim. Hem yaşadım hemde çok duydum
Çizgileriniz belli ve netse, karşı tarafın size bakışı da sizinle aynı gibiyse birde eşinizin de haberi varsa bir sıkıntı yok.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılFazla sır vermek risk teşkil edebilir zamanla şantaj malzemesine dönüşebilir yinede dertlerimiz hepsini açmayın derim
00 Yorumla Yanlış. Sen abin gibi görebilirsin ama karşı taraf? Neden kendini riske atasın? Kocan da böyle yapsa hoş olur muydu? Bunları kendine sormalısın. Kesinlikle yanlış
00 YorumlaNe kadar yakın olursan ol her şey erkekle konusulmz diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılİstismar vb fantezi değil birbirimizi ait bir şey değil sadece babamın arkadaşı aramda birşeyler geçti yaptığım yanlışları anlattım oda benim yanımda oldu sığınacak dal arıyorsun yanlis kişi ben her zamn yanında olmaya çalışacağım dedi
+1 yılBence evli bir kadinin esinden baska hic bir erkekle arkadas sirdas olmasi dogru degil.
02 Yorumla
Soran+1 yılSanki ilişki yaşıyoruz aramızda Konuşma ne olursa olsun o beni kardeşi kızı gibi görür bende onu abim gibi baba gibi görüyorum
- +1 yıl
Sana oyle geliyor.
+1 yılYanlış abin olsun kim olursa olsun yanlış evli olan kişi bu toplara girmemeli eşin var.
10 YorumlaSenin için yanlış olmaya bilir fakat eşin öğrenirse iyi şeyler olmaz bence
00 Yorumla
+1 yılÇok hoş gelmedi senin açından değil, onun senin gibi düşünme ihtimali çok az.
00 Yorumla
+1 yılBenim eşim derdini bana anlatmıyosa sıkıntılı bi durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil niye yanlış olsun ama fantazilerini anlatıyor musun doğru söyle
017 Yorumla
Soran+1 yılHayır geçmişte yaşadığım travma ve yaptığım yanlışları cinsellik yönünden mesela babamın arkadaşı oldum hata yaptım anlattım fantezi denilmez ona oda benim yanımda oldu o yüzden onu hayatımdan atmak istemem
Cevap sahibi+1 yılBabanın arkadasi ile mi birlikte oldun
Soran+1 yılÖyle bir hata yaptım maalesef
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç adamla aranda kaç yaş vardi
Soran+1 yılBen 21 o 57
Soran+1 yılO 47
Cevap sahibi+1 yılNasıl tahrik oldun ki adamdan içine falan aldın mı onu
Soran+1 yılGeçmiş konus mak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNeyse boş ver şu an Kac yasindasin
Soran+1 yıl21 yaşındayım Şu an
Cevap sahibi+1 yılNe zman oldu ki bu olayy
Soran+1 yılYeni oldu ben evli değilim ama evlensem bile abim gibi gördüm biri hayatımdan çıkarmak istemiyorum kendisi evli çocuğu var
Cevap sahibi+1 yılSenle tanışmak istiyorum müsaden olursa
Soran+1 yılÖylesine sordum ihanet sayılmaz bence evlensemse
Cevap sahibi+1 yılSeninle tanışmak istiyorum olur mu ekliyeyim mi
Soran+1 yılEkle sonra konuşuruz ben uyucam iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılYok takipleselim öyle uyu
- Aile & Toplum konusunda 884 cevap paylaştı.
+1 yıladamın iyi niyetli olduğuna eminseniz sıkıntı yok
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCanim detlesme deyikde sanki kucaktasin gibi😁
00 Yorumla Eşinin bundan haberi var mı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılproblem değil niye problem olsun
00 Yorumla
+1 yılO seni nasıl görüyor önemli olan o
00 YorumlaYanlış. Aynısı benim başımda çünkü
00 Yorumla
+1 yılkimseye aldırma
nasıl güzelse hayat oyle yaşa00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Abim diyorsan yanlış değil
00 Yorumla
+1 yıleşin kabul ediyorsa bize laf düşmez
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 753 cevap paylaştı.
+1 yılİleri gitmediği sürece sıkıntı yok bence
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Fırsat bulursa görürsün abiyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıleşin bir kadınla böyle dertleşse ne düşünürsün?
03 Yorumla
Soran+1 yılO benim yasitim değil ben 21 abim gibi gördüm 48 yasinda babam hem abim oldu Şu an evli değilim evli olsamda hayatımdan çıkaracak degilim o zor zamanda yanımda oldu
Soran+1 yılEşten öte dertlesme yönünden geçmişte olan bir şey ben travmalar yasadim yanımda oldu eşe anlatacak değilim eş sevgiliden dost olmaz bana göre
Cevap sahibi+1 yılEşimin yapmasını istemeyeceğim şeyleri ben de yapmazdım. Öyle düşünüyorum.
+1 yılçizgisini bozmuyorsa problem yok..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşin öğrense ne der bu duruma?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Onun için sen de öyle misin acaba?
00 YorumlaAbinin niyeti sonra değişebilir.
00 Yorumlaözel konular var mı
00 Yorumla
+1 yılYanlış tabi
00 Yorumla
+1 yılAbin gibiyse sorun yok
00 Yorumla
+1 yılO seni öyle goruyor mu onemli olan o
00 Yorumla
+1 yılyanlış seks olur sonra abinle
00 Yorumla
+1 yıldikkat et kendine
00 Yorumla
+1 yılYanlış
00 Yorumla
+1 yılBoyutu ilerlemezse yanlış değil
00 YorumlaBilemiyorum Altan
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir şey olmaz ya
00 YorumlaHayır olabilir tabi
00 YorumlaYanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBize e
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYanlış
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış değil
00 Yorumla
+1 yılYanlış bir şey yook
00 YorumlaYanlis bisey yok
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Evliyim, abim gibi gördüğüm biri ile dertleşiyorum. Sizce yanlış mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler