Dışlanan çocuk olmak?

(biraz uzun ama lütfen okuyun..) 5 yıldır aynı telefonu kullanıyorum. Babama telefonumu yenilemek istediğimi söylediğimde param mı var diyerek beni başından savdı. Bunun üzerinden 1 ay kadar geçtikten sonra telefonu çalındı ve anında kendine yeni bir 0. el samsung note 20 aldı. Sordum hani paramız yoktu diye birşeyler geveleyip beni başından savmaya çalıştı bende sinirlendim doğum günüme 1 ay kaldı bari doğum günüme hediye olarak bir telefon alın dedim. Tamam tamam diyip yine başından savdı. Bu 1 ay içerisinde abim babamın arabasını sokak lambasına çarptı ve babam hiçbir şey demeden arabayı yaptırdı ve yanlışım yoksa arabanın masrafı da bi 4000-4500 tutmuştu. Bugünde doğum günümdü. 1 aydır sık sık doğum günüme ne kadar zaman kaldığını sürekli hatırlattım özellikle. Tabi tahmin edebileceğiniz gibi babam eli boş eve geldi. Çocuk gibi tüm sevincim ve umudumla hediyem nerde dediğimde babam da tüm suratsız ruhsuz haliyle ne hediyesi dediğinde dünyam başıma yıkıldı resmen. Bugün benim doğum günüm ya dedim. Ne doğum günüsü ya çekil önümden deyip salona geçti ve televizyon izlemeye başladı. Doğum günümü zehir etti resmen tüm doğum günümü odamda ağlayarak geçirdim.
Dışlanan çocuk olmak?