Ya arkadaşlar biriyle tanıştığınızda onu çözmeye uğraşıyor musunuz sizce bu anlattığım kişi masum mu?

Biriyle tanışınca hemen anlarım nasıl biri olduğunu bişeyleriyle hava atmaya çalışan aslında eziktir o yanını saklamaya çalışır ya da bişeylerni hiç anlatmayan ketumdur. İyi bişeyler söylemeyen kıskançtır falan ben hep anlatım insanların içini ama bi arkadaşım var asla anlyamadım çözemedim ne anlatsam aynısını kendi hayatından anltıyor. hep kendinden bahsediyor öyle bir anlatıyor ki gereksiz şeyleri bile sohbet diye eve gidince gözümden canlanıyor bi de hep iyi şeyler anlatıyor kocasıyla hiç kavga etmemiş mesela🤔 yani ilginç geldi bunlar tbiki bunlar birikince anladım. gerçek hayatla bi bağlantısı yok anlattıklarının böyle kendi hayatını çok iyiymiş gibi yansıtma çabasında olduğunu anladım. ama kendisi çok iyi biri ilgilenir arar sorar acaba o da iyi görünme çabası mı ben mi abartıyorum bilmiyorum ama böyle hep kendini öven ailesini eşini öven bir tavırda bence bu çok profsyonel bir ezik 😅😅😅 niye anlatır ki bi insan hep iyi şeyleri ya ne biliyim karşıdakini böyle ezince mutlu mu oluyorlar ben nasıl izin vermeyecem buna yardım edin ben de neysem oyum şeffafımdır yani ben anlatırım biz tartıştık eşimle şöyle böyle diye ama bundan sonra anltmcam sizde de var mı böyle insanlar masummu sizce
Ya arkadaşlar biriyle tanıştığınızda onu çözmeye uğraşıyor musunuz sizce bu anlattığım kişi masum mu?