Kaynanam bizi ayırmak için herşeyi yapıyor kocama beni şikayet ediyor bana laf söylüyorkaynima ve görümceme kendi doldurup üstümüze salıyor kicam affediyor onları ben affedemiuorum , ben mesafe koyuyorum sonra kayinbabami fisekliyor benim ailem onlara küstü gelin bizi düşman etti diye , ama adam saf ne derse inanıyor bana laf söylüyor oda görüntülü konuşurken kaynanamın yanında sürekli arıyor bende onları şikayet edemiyorum ne demem lazım ki suçun onların olduğunu fark etsin normalde hiç aramaz evinize gekmez kaynanam arattiruyor ben ne dersem hem kocama lafım sikayet edilmesin , hem adam anlasin suçun bunda olduğunu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
bu kaynanalar tam bir cadı yaa inan dayanaamdım sövdüm kaynanana
Ortada bir ilişki varsa herkes yerini yurdunu nerde durması gerektiğini lafına sözüne üslubuna dikkat edecek anne babalar.
Diğer türlü kimsenin huzuru kalmaz.
Başkasının lafıyla seni üzen babanın...
Kaynananın kalbine gir önce.
Kayinvalidenin senden beklentisi neydi?
Yapacak birsey yok sabirli ol
Adamla konuş
Konuşamıyorum ki bize gelmez oğlunu arayıp niye kustunuz tartistiniz demez onların lafına bakıp hareket eder bizi arayıp, kalpleri temiz sivri dilli alışın der kocam yokken beni arayıp , evin kapısını kapayinca başbaşa oluyorsunuz oğlum bişe demez içine atar 3 kişileri karıştırmayın diyor yani ben aileme demiş oluyorum
Kac yıllık evlı sın
7 aylık ve bu olaylar taa sevgiliyken beni istemiyordu kaynanam ve görümcem ayırmaya çalıstilarolmadi şimdi evliyken ayırmak istiyorlar
Tatlım cocuk yap
5 yıllık sevgiliyim
İlk başta istemediler eşimi ikna etti ikisi şimdi de torun tirun diyor eşim istemiyor , ve ne zaman oraya gitsek bize gelseler sürekli boşanmış birinerinu anlatıp yokcocuklara babannesi bakiyir geline vernemisler diyorlar
Bence yap
Eşim ikna olmuyor neler demişler tam bilmiyorum ama borcunuz var eşin çalışsın kilo versin hamileyken çok alır vermez Bussuru şey bunlar duyduklarım
Anlamaz tstlım yaparsın istesen
Sadece benim istediğimde olmaz ki
Kım korunuyor
Eşim
Ama çocuk için bu kavgaortami iyi değil diye düşünüyorum ailesi çok karışıyor 2 ay önce bisanacakrim ailem baristirdu
Seviyorsan ayrılma derim kondom mu geri mi çekiliyor
Geri çekilme
Kolay işin ozaman
Bilemiyorum ki
Tkop et istersen konusuruz
Tamam
Tamam
Bekliyorum
Kocan ne dio bu duruma
Ortada kaldı bı yanda ailesi bı yanada sevdiği kişi
Onu kendine cek ve seni korusun kendine çek adami
Beni koruyordu onlara karşı önceden o yoken laf sokuyorlar di şimdi esimede laf sokuyorlar bunlar tartisiyor ben karismiyorum gelip abi barışalım küsme diyince benimki dayanamiyor
Istersen biseyler soyliym dene
Tamam
Ne karışıyor ya
Sende köy