arkadaşlar selam. Kaç haftadır geç yatıp erken uyanıyorum. Üstüne gece görmediğim kabus kalmıyo. Karabasanların hepsi bana çalışıyo ya valla bıktım uyanmaktan. Sürekli yaptığım hataları görüyorum. Bana sürekli güvenen babamın bana güvenmediğini, aramızın bozulduğunu ve onu çok üzdüğümü görüyorum hep, Beni kahrettin kızım diyor. Son zamanlarda hoş karşılanmayacak eylemlerim oldu babam duysa cidden bana ömrü hayatı boyunca hayatta güvenmez ve çok üzülür. Niyetim hiçbir zaman kötü değildi sadece duygularımla hareket etmemin sonucu. Vicdan azabım beni bırakmıyo alem benim gibi birini haketmezdi. Onlar hep ben iyi olayım istedi, hep destek oldu en önemlisi sürekli sana hep güveniyoruz dediler. Çok pisliğe battım. Nasıl kurtulabilirim bu duygudan? sürekli uyumak istiyorum hep yorgunum uyuyunca da sürekli bölünüyo daha beter oluyo gördüklerim. Ne yapabilirim?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Psikolojik olarak çöküntüye girmişsin anlatman gerek içini dökmen
biliyorum farkındayım. Bunun sebebi eski sevgilimle yaşadıklarım aslında onu hala sevmem onu da geçtim bu konu üzerine sürekli yalan söylemem. Ben hiç öyle biri değilim aslında herşeyle dalga geçerim böyle şeyleri saçma bulurum birini sevmeyi yasaklarım kendime. Şimdi diyorum ne oldu bana şimdi hissettiklerimi anlatsam noluyo lan bu kıza kafayı mı yemiş derler. Rahat olamıyorum kendimi hep hiç birini sevmicem diye şartladım ve bunu çevreme de empoze ettim.
çok suçlu hissediyorum çevreme karşı güvenlerini kıracak şeyler yaptığım için
Sakin olup anlatmak ister misin herseyi
özelden mi yazayım
Yaz
Bence abdest al ayet-el kürsi okuyup uyu yemek yedikten sonra da ellerini ağzını temizlemeden yatma
deistim ben
Neler geçti basından?
bi anne babanın istemeyeceği şeyler
tek tek yazmak istemiyorum çok pşişmanım
Anlatmak istersen dinlerim
bi çocuğun evine gittim tektik ( para karşılığı bi durum yok yanlış anlaşılmasın). Annem çıkarken beni görmüş. Baban görse yıkılır farkındasın değil mi dedi o lafı beni bitirdi zaten. Böyle böyle devamı geldi yalanlarım çoğaldı. Babam hiçbi zaman kızım erkekle görüşmeyecek diye düşünmedi ama bahsettiğim çocuğu sevmiyordu ve görüşmeme pek sıcak bakmıyordu. Bu durum bana çok yalan söyletti ve vicdan azabı çekiyorum benim gibi bi evladı hak etmiyolardı
Peki hala hayatında mı
ayrıyız şu an başkasından hoşlanıyo. Bırakamıyorum gerçekten çok seviyorum beni kullanmadı öyle bi izlenim bırakmak istemem. Ayrıldık sadece. Hala görüşüyoruz arkadaş olarak her gün dershanede görüyorum zaten aklımda sürekli üstüne görünce iyice kendimden geçiyorum. Arıyo mesaj atıyo babam duyunca bence konuşma bununla diyo sebepsiz sevmiyo. ama ben devam ettikçe yalana bulaşıyorum onsuz da yapamıyorum. Annem zaten o ev olayından sonra nefret etmeye başladı
O insandan sana fayda gelmeyecek
farkındayım ama olmuyo işte
Kalk bir abdest al kendine gel
deistim
O zaman kedi ye
İyi dedin
@Montana0101 çok iyi derim
ne diyon gözünü sevdiğim ya
Sevme gözümü
Babasının kızı smmzzmmzmmz
Iyimisss
ben senin inanışına bir şey demiyorsanm sende diyemezsin istersen de tabi bu senin sığlığını gösterir:)
He git babana anlat inanışını. Patara patara alta yatmalı 😂😂 smzmMzmzm
🤫 Başka yerde kavga edin başım ağrıyor
Xbxbxbx
@Montana0101 çok saygısız ve seviyesizsin biliyosun değil mi? evet yattım bu benim kendi tercihimdi ve bazen davranışlarımızdan pişmanlık gelir öyle bi durum , aklı selim insanların görüşlerini istedim üstüne alınman garip.
Babandan görüş iste aklı selim biri o. Sana anlatsın geniş çaplı nasıl yapacağını senden çok var caniko
@Montana0101 gel gidelim hayatım
@Montana0101 benim terbiyemi bozdurma şu sitede.
deizm ve kedilerin bi alakası yok. kedileri de çok severim sen kafanı yorma. Şu yaşadığınız mağaradan bi çıkın kendinize gelin insanlaşın. ama işte senin o mağaradan çıkabilmen için daha çok yol kat etmen lazım.
Ha birde annen bir sey dememis dogal karsilamis. Belki sende babanin kizi degilsindir o yuzden soyle bir sey olmaz 😂😂
Pfff
@Montana0101 babamı da tanıdın sanırım gözümden kaçmadı fbvjhfbhj
@Montana0101 senin tarafından ciddiye alınmak gibi bi gayem yok. Buraya cevap yazma zorunda değilsin zaten zorla mı a*m*k
Uzatmıyorum cok sıkıcı oldun. Hayatında mutluluklar diliyorum
@Montana0101 sana akıl fikir diliyorum
Pff sıktı ama bu muhabbet
Tamam da ablacım altta yorum yapmış git ona cevap ver ne burdan yazıyorsun
yeni gördüm onu
Müthiş
Karabasan mı basıyor geceleri 🙂