Araban var Piyasayı da biliyorsun 3k dan da fazla çekiklenecek, macun işlemi var, gece bir de boyacıya girecek, o araba ustasına göre de 1 gün den fazla Sanayi de yatacak. O parça sıkıntılı yer kaput olsa çıkma alıp takılıyor yan panel öyle değil
Çamurluk sökülmesi lazım iç den de o tarafa hafif den vur o rada ki saç kalınlığı nasıl bir bak kendin için düzelme yap ustaya sonra götürür sün öyle idare et
Teşekkür ederim. Soldan gelen araba sağa girdi bende son anda gördüm azıcık hızlıydım ani fren yaptım bir de sağa kırdım arabayı yoksa daha büyük bir hasar olacaktı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Geçmiş olsun Honda Civic Yan panel 3 bini göz den çıkar o da en az Çamurluk ta hasar var sa fiyat artar.
Göçük var derin çizik yok 3 k yapar mı cidden 😔
Araban var Piyasayı da biliyorsun 3k dan da fazla çekiklenecek, macun işlemi var, gece bir de boyacıya girecek, o araba ustasına göre de 1 gün den fazla Sanayi de yatacak. O parça sıkıntılı yer kaput olsa çıkma alıp takılıyor yan panel öyle değil
Macunluk iş göremedim ben? Ha macun giderse de çok az gidicek cinsten duruyor
Çamurluk sökülmesi lazım iç den de o tarafa hafif den vur o rada ki saç kalınlığı nasıl bir bak kendin için düzelme yap ustaya sonra götürür sün öyle idare et
Sökülecek evet el girmiyor. Elimi soktum iteledim gidiyodu ama alan çok dar. Sökülüp düzeltilmesi lazım.
tamam o zaman kendin yap yaptıracağın usta varsa işçilik parası verirsin 250 tl civarında olur
Hayırlısı bakalım mecbur yaptırcam öyle kalmıcak
Vakumla düzelir o 15 ila 20 dk işi var. Allah tan yan panel düşündüğüm gibi hasar almamış geçmiş olsun kardeşim iyi akşamlar
İyi akşamlar
cok para gider eskiden olsa 150 lira şimdi 600 700 gözüyle bak görünen bu belki 2 k yı bulur
Tanıdık var ona yaptırcam
tanıdıkda olsa farketmez dediğim gibi 500 banko da 800 gözüyle bak
1 k kafadan.
aynen
Kasko varsa minik onarımla 1000-1200 lira arası.
Kasko yok ya
Ben de yolcu tarafını geçen ekimde yaptırdım ama bu kadar sert darbe değildi. Çöküntü vardı sadece. 700 lira açtı mini onarım ve dosya açtırmadan.
Bizimki tanıdık ya en kötü 1 k sanırım
Allah yardımcınız olsun. İnşAllah güzel bir şekilde hal olur
Cana gelmesin ya hallederim sadece fiyatları ne diye merak ettim
Nasıl oldu bu geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Soldan gelen araba sağa girdi bende son anda gördüm azıcık hızlıydım ani fren yaptım bir de sağa kırdım arabayı yoksa daha büyük bir hasar olacaktı.
Neyse sana bir şey olmamış 👍🏻 pederin haberi yok mu hala?
Haberi var..
Bana bişi olmasın aynen hallolur o ya
750 tek camurluksa
Çamurluk sadece. Göçük var derin çizik yok
Pasta cila ile giden cinsten yani
2500 3000 felan
maks 3 k
3 mü ohaa
Ben kapıyı göçerttim 5 k gitmişti bu onun tırnağı değil
İçine gömüldü bir de pasta cila olacak derin bir çizik yok
pastayla düzeliyorsa daha ne ben boyatmak olarak gördüm foto net değil
Kanka şöyle çektirme olacak içine göçtü derin çizik yok pasta cila olunca gider yanş
mng hondanın kaportasından sac kavurma sacı daha sağlam
Hondaların ince ya aynen anında bükülüyo
kilot gibi araba
Evet maalesef.