Gözlerim kapalıyken tanımadığım insanlar görüyorum?

merhaba arkadaşlar umarım bu konua hakkında bilgisi olan veya aynı durumu yaşamış birilerini bulabilirim çünkü hiçbir yerde yaşadığım şeyin sebebini bulamıyorum.
Bundan 1 yıl öncesinde gözlerim kapalıyken yattığım odayı görebiliyordum. Etrafta olan nesneleri, lambanın parlaklığını vs. gözüm açıkken gördüğüm gibi kapalıyken de görüyordum. Bunun rüya gibi bir şey olduğunu düşünüyordum o zamanlar.
Aradan zaman geçtikçe farklı farklı yerleri görmeye başladım gözüm kapalıyken. Bir sahilde, bir sarayın içindeyim ve etrafı görüyorum gözüm açıkmış gibi. İnternette duru görü falan yazıyordu ama bu tür şeylere inanan birisi değilim.
Şimdi ise bu iş artık çığırından çıktı benim için. Gözümü kapattığım zaman hiö tanımadığım insanları görüyorum. Korkutucu bir şekilde bana bakanı da oluyor, veya bir olayın şahidi gibi de olabiliyorum.
Mesela geçen gün bir şirkette 3-4 kişinin arasındaydım. Gri kravatlı, takım elbiseli, beyaz tenli 30 lu yaşlarda birisi karşımda oturuyordu.
Başka bir gün de şunu gördüm; Gecekondu vari bir evdeyim. Karşıda bir yatak üstünde de 50-60 yaş civarı bir amca var ve tüplü televizyondan bir şeyler izliyor. Bir anda gözlerini dikip bana korkutucu biçimde gülümsedi.
Başka bir gün de küt ve kahküllü saçları olan 25 li yaşlarda bir kadın tam burnumun dibindeydi ve gözlerini yukarı dikip bana korkutucu şekilde baktı ve sonrasında sanki acıdan inleyen bir kız sesi duydum. Kalbim deli gibi çarpmaya başladı.
Bunlar sadece birkaç örnek. Bunları her gece hatta bazen gündüzleri de yaşıyorum. Psikolojik bir şey olduğunu düşünüyorum fakat google de hiç bilgi bulamadım.
Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen cevap versin delirmek üzereyim uyku haram oldu sabaha karşı anca uyuyabiliyorum bu durum uyumama müsaade etmiyor.
Gözlerim kapalıyken tanımadığım insanlar görüyorum?