Aile & Toplum Aileniz arkadaş seçiminize müdahale edebilir mi? BeybiiMer Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor 📍 Benim annem önceden çok karışırdı şimdi de arkadaş yap put gibi durma diyor. 😬 Aileniz arkadaş seçiminize müdahale edebilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u _Süveyda Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Karışmazlar çünkü ben çürük insan barındırmam hayatımda 0 0 Yorumla
SupremexGOD Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Her zaman fikirlerini söyleyebilirler ama tercih hep bana kalmıştır. Bu yüzden hayatım kaydı zaten keşke anamı babamı dinleseymişimmmm 0 0 Yorumla
skidji Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Nasihat verirler, Son kararı ben veririm. Kararım dogruysa ne güzel, yanlışsa sürekli başıma kakarlar. 0 1 Yorumla skidji +1 yıl Senin evlenmeni istiyordur. Seni düşünüyor zaten anneler çocuklarını düşünür. Yorumla
MᴇʟᴀɴᴋᴏʟɪᴋDᴜʏɢᴜʟᴀʀ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Eder ne zaman dinlemesem bo. ku yiyorum sjsjsj anneler hislerinde yanılmaz.. 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Yok zaten benim aklım başımda kiminle gezeceğimi iyi bilirim. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sorun etmediler bugüne kadar ailecek görüşürüz arkadaşım ile 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. şu zamana kadar hiç bir şekilde seçimlerime müdahale etmediler 0 0 Yorumla
Seroo655 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Edebilir. Ki ediyorsa demekki sana değer veriyor ve ciddi düşünceleri var sende ona karşı ciddiysen bunu sıkıntı yapma 0 0 Yorumla
sırlardünyasıeb Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl O arkadaşın beni olumsuz etkilediğini düşünürse müdahale etmeye çalışır 0 0 Yorumla
senol67671 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. Karismaz 0 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Edemez. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Edemez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Karışmazlar çünkü ben çürük insan barındırmam hayatımda
Her zaman fikirlerini söyleyebilirler ama tercih hep bana kalmıştır. Bu yüzden hayatım kaydı zaten keşke anamı babamı dinleseymişimmmm
Nasihat verirler, Son kararı ben veririm. Kararım dogruysa ne güzel, yanlışsa sürekli başıma kakarlar.
Senin evlenmeni istiyordur. Seni düşünüyor zaten anneler çocuklarını düşünür.
Eder ne zaman dinlemesem bo. ku yiyorum sjsjsj anneler hislerinde yanılmaz..
Yok zaten benim aklım başımda kiminle gezeceğimi iyi bilirim.
Sorun etmediler bugüne kadar ailecek görüşürüz arkadaşım ile
şu zamana kadar hiç bir şekilde seçimlerime müdahale etmediler
Edebilir. Ki ediyorsa demekki sana değer veriyor ve ciddi düşünceleri var sende ona karşı ciddiysen bunu sıkıntı yapma
O arkadaşın beni olumsuz etkilediğini düşünürse müdahale etmeye çalışır
hayır kimse karışamaz
Eder hatta annem bu kız zayıf bunu * demişti
Annem ediyor :D
Hayır karışmazlar
Ederdi
Karışmazlar.
Hayır..
Sozde evt ama normalde tanimiyolar bille
Hayır
Karismaz
Etmiyorlar