Soruma Hoş Geldiniz,
Hiç sevmediğim insan hareketidir. İlişkiye aileyi dahil etmek, ailenin ilişki hakkında söz hakkı olması. Böyle kişiler anne kuzusu kişilik ve karakterde olan kişilerdir ve tehlikelidir.. 😅

Siz ne düşünüyorsunuz?
Soruma Hoş Geldiniz,
Hiç sevmediğim insan hareketidir. İlişkiye aileyi dahil etmek, ailenin ilişki hakkında söz hakkı olması. Böyle kişiler anne kuzusu kişilik ve karakterde olan kişilerdir ve tehlikelidir.. 😅

Siz ne düşünüyorsunuz?
Hayır vermem tabi ki de benim seçimim benim kararlarım ben aşık oluyorum bu yüzden de buna kimsenin karışmasına ben izin vermezdim. ama bazı insanlara buna izin veriyor maalesef. ama bu her zaman kötü bir şey değildir tabi ki de Bazı durumlarda, ailelerin ilişkilere karışması ilişkinin kalitesini olumlu yönde etkileyebilir. Aileler, destekleyici bir rol oynayabilir, ilişkinin güçlenmesine yardımcı olabilir ve sorunların çözümünde yardımcı olabilir. Ancak, bu tür karışma aynı zamanda olumsuz sonuçlara da yol açabilir. İlişkinin özgürlüğünü ve bağımsızlığını kısıtlayarak, partnerlerin bireysel ihtiyaçlarına ve tercihlerine engel olabilir.
Çok güzel yazmışsın Barış ama aklı fikri olmayan kendi başına karar veremeyen desteğe ihtiyacı olan da bir zahmet ilişki yapmasın yani çok saçma buluyorum ben 😅
Kötü giden ilişkimi ben biz sevgilim ile çözemiyorum da ailem mı çözecek iyi edecek ben canımsın miyim ki ya da ben ne diyim öyle işte 😅
Ben hiç görmedim olumlu yönde olan 😅
Katılmıyorum, ilişkiyi iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir kimileri yer yüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir aksini ispat edemezsin 😅
Bende müdahaleye izin yok 😅
Gönlünce olsun 😅
Teşekkür ederim eyv sağolasın :D senin de her şey gönlünce olsun
Rica ve teşekkür, amin inşaAllah 😅
anneme her şeyimi anlatırım ve genelde her insan hakkında da doğru tespitleri olmuştur. o yüzden sözleri dinlenmeli ama tabii ki sadece annelerimizin dediğine göre de hareket etmemeliyiz sonuçta bizim hayatımız ve bir bireyiz hepimiz. ama yine de aklımın bir köşesinde bulundururum annemin söylediklerini ve karşımdaki insanın en ufak tavrından da anlarım ne olduğunu nasıl biri olduğunu vs. erken müdahale ile de yapılması gerekeni yaparım. haricinde eğer uzun bir ilişkideyseniz her yaşadığınızı anlatmak zorunda değilsiniz iyi veya kötü hepsi sizin özelinizdir zaten neyi anlatıp neyi anlatmamanız gerektiğini de bilirsiniz. ben daha çok yeni tanışılan ilişkiler hatta arkadaşlıklar için söyledim. 😊
Bende anlatırım genel olarak aileme ve yine genelde güzel olan şeyleri anlatırım mutlu olduğum mümkün olduğunca hüzünlerimi mutsuzluğumu anlatmam
Üzülmesinler
Ama tespite gelince çok şükür elim ayağım tutuyor gözlerim de görüyor başkasının görüşüne ihtiyaç duymam 😅Bana ters geliyor başkalarının lafı sözü ailede olsa 😅
İnce eleyip sık dokumalı tedbiri elden bırakmamalı amenna
Ama kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafiledir
İnsanlar oscarlık oyuncu
Bazen bir soruya cevap kafada ki tüm sorulara cevap olur
Emeğine sağlık çok güzel yazmışsın, bende soruyu öylesine sordum maksat sohbet muhabbet fikir almak için 😅Fenomen başvurusu yapmıştım da soru sormam lazım bolca 😅
Görselin çok iyi 😅 ben aile arkadaş vb kim varsa hayatımdaki kimseye ilişkimle ilgili yorum yapma hakkını vermem. Bir sorunum varsa da aileye asla danışmam çünkü tarafsız olmayabilirler. Sevdiğim adamla çözerim problemlerimi. Çözemiyorsak ve ayrılacaksakta ailem en son duyar.
Teşekkürler senin güzelliğin 😅
Hımm çok güzel müthiş 😅
Verme verme 😅Bende vermem 😅
Kesinlikle aile tarafsız olmaz çocuklarını tutar hep 😅
Çözelim 😅Her şey çözülebilir istedikten sonra aksi var ise aşkta sevgide sıkıntı var demektir o başka 😅
Olmuyorsa olmuyor yapacak bir şey yok hıh 😅
Gönlünce olsun 😅
Teşekkür ederim seninde gönlünce olsun. İlişkinde de sorunlar hiç olmasınnn
Ricalarımı iletiyorum 😅Amin inşaAllah cümlemizin ve teşekkürler 😅
🙏🙏
Cevap
11Cevap
Ailemin onay vermediği bir ilişkiye girmedim. Kimse kusura bakmasın erkek bulunur ama ana baba kardeş bulunmaz muadilleri yok. Benim önceliğim ailem. Şimdi ilk sıra evlatlarımın tabii❤️❤️
Haklısın Ana baba bulunmaz ama erkek de kız da bulunur benimde önceliğim ailem ve sevdiğim de ailemden sayılır ayrı gayrı yok bende 😅
Rabbim sağlık sıhhat versin sen ve ailene😅
Amin, cümlemize 🙂
Amin inşaAllah 😊🫡
Belli bir sınıra kadar evet ama onun dışında hayır
Belli bir sınır tolere edilebilir 😅
Gönlünce olsun 😅
Aynen nefret ederim 2 erkek arkadaşım böyleydi ve ilişkiyi kendi elleriyle bok ettiler ben de terk ettim canım slak aletlerini sokmamaleı gerekirdi. Uyardım ama dinlemediler ben de bıraktım. 3 kişi ilişki yaşanmaz.
Ne güzel edelim 😅Sepetleyelim yolcu edelim 😅 Düşman başına yani 😅 Ömrü tüketiyor
Uyarma ana kuzusu anne kuzusu kişilerden uzak dur hayır gelmez 😅
Adam gibi adam ailesine laf söz ettirmez sevdiğini korur yanında olur 😅
Gönlünce olsun 😅
Aynen öyle zaten yok bana biri kötü laf etmedi de hani yani en azından benim yüzüme demediler bi şey ama kaba saba davrandıkları olmuştu orada pek beni sahiplenmediler ondan ben de direk şutladım.
Çok iyi yapmışsın şutla gitsin 😅vur gitsin 😅 Yapıştır gitsin 😅
İyi akşamlar dilerim 🫡 Hoşçakalın
Küçükken müdahale etseler haklı bulurum ama büyüdüğümde müdahale edilmesini istemem. Tabi haklı değillerse istemem ama hoş bulamadıkları yönlerini söyleyebilirler nihayetinde benim iyiliğim için. Haklı değillerse istemem ama.
Diyorsun katılıyorum senin açından diyecektim ama vazgeçtim ben küçükken de izin vermezdim hani olmamış olsa da 😂
Bende istemiyorum istemem 😅
Haklı değillerse ne senin gözün yok mu sen kendin görürsün yani 😅 Başkasının gözüne ne hacet 😅
Tabi ki bir şey söylemeleri normal danışmak akıl almak da normal fakat müdahale etmelerine izin vermek çok saçma! 😅
Kafam karıştı net ol 😅
Evet mi hayır mı 😅
Hayır tabikide izin vermem onu açıklamaya çalışıyorum ya
Fikir beyan edebilirler haklılarsa onları dinlerim ama haksızlarsa dinlemem karışmalarına da müsade etmem.
Heh şimdi oldu etme yani etmemek lazım huzursuzluk olur mutsuzluk olur katiyen gelemem böyle bir şeye aman aman😅
Gönlünce olsun 😅
Senin de gönlünce olsun 😅😇
Amin amin inşaAllah çok dua ettik dualaştık kesin olur artıkın 😅
Amin inşallah 😇
10 yıllık bir evlilik geçmişim var eski eşimin ailesinden pek bizim aileye karışmaya fırsat olmadı 😂 sağolsunlar sürekli evimin içine müdahale ettikleri için eşimle mi evlendim ailesiyle mi evlendim bende anlamadım
Ben bu sorduğun soruyu bizzat yaşayarak tecrübe ettim zaten ve yuvam yıkıldı zaten
Üzüldüm, Rabb'im yar ve yardımcınız olsun, hep derim demişimdir ana kuzusu anne kuzusu kişilerden uzak durun diye seven sevdiğini ezdirmez ezdirmemeli korur kollar ben bekarım ama anama şimdiden derim karışamaz edemezsin diye 😊
Evlilik her ne kadar normal ise boşanmakta o kadar normaldir zararın neresinden dönersek kâr olur 😊
Gönlünce olsun 😊
Aynen öyle çok haklısın bir ilişkiye 3. Şahıslar girerse bu anne , baba dayı eş dost kim olduğu hiç farketmez o ilişki yıkılmaya mahkum olur evlilik müessesesi iki kişilik bir yolculuktur oyuzden de bir erkeğin duruşu olmalı. Yuvasını eşini koruyabilmeli
Kim olursa olsun canları cehenneme 😅 Bizden ırak uzak olmaları lazım. Kesinlikle katılıyorum mahkûmdur. Ama kadının da olmalı benim zaten var 😅
İnce eleyip sık dokumalı ana kuzusu kişileri görünce kapı dışarı etmeli engeli basmalı çocuktan farkı yok onların aman aman 😅
İki keklik bir kaya da anasını çağırmış filan 😅
m.youtube.com/watch
Aynen öyle 😂😂 yar benim yar benim aman aman uzunda geceler sar benimde aman aman 😂😂
Deliriyorum bu adama hep güldürüyor beni 😂Standapçı gibi 😂
Ne o öyle derim yere düştüğünde veya topu patladığında ağzını çamaşır leğeni gibi annnaaaağğğ diye ayırıp salya sümük ağlayarak annesine koşan veletler gibi ikide bir ailenin sözüyle hareket ediyorsun çocukmusun sen
Abi müthiş benzetme çok güzel oldu 😅 Katılıyorum kesinlikle 😅Çok güzel düşünüyorsun 😅
Gönlünce olsun 😅
👍😂
😅😂🫡
Kesinlikle mümkün değil. Müdahele ettirenlerde zaten neyse diyeceğimi biliyorum hangi sövgüyü hak ediyorlarda neyse. Ezik yaratıklar. Aileden Harçlık gider korkusuyla sevgililerinden ayrılan 18 yaşını geçmiş eşşekk kadar kadınlar var.
Bu kadar da sert olmaya gerek yok. Saygı duymak lazım bende sevmiyorum ama uzak dursunlar ırak olsunlar yeter 😅
Berbat bir durum 😅Benimde mümkün değil ve olamaz 😅
Gönlünce olsun 😅
Hacım o zaman seviyorum edebiyatı yapmayacaklar, kimsenin aylarını yıllarını heba etmeyecekler.
Haklısın sıkıntı ama şöyle bizim dikkat etmemiz ince eleyip sık dokumamız lazım herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür onlar da öyle seviyor fark edince uzaklaşmak lazım 😅
Ben mesela tanıştığım kızlara ilerde ailen seni bana vermezse ne yaparsın tepkin ne olur kaçar misin bana diye sorarım 😅
Kabul ederse devam etmezse tamam 😅
Onu bende soruyorumda, o an balon bir sevgi atmosferi esiyor olacak ki "engel olamazlar kabul etmek zorundalar" vs "en fazla bırakır gelirim kabul etmek zorunda kalırlar" vs diyorlar ama iş icraate gelince fısssss. Olan senin aylar yıllarki emeğine oluyor.
Bak şimdi haklısın o zaman durum başka var öyle ilk başka sonra başka olanlar oscarlık oyuncular gözüne girmek için yalan atanlar düşman başına!
maalesef çok var lafta sözde seven aşık olan her şeyi yaparım diyen icraat sıfır
Canları cehenneme 😅
Kesinlikle haklısın o yüzden hayırlı işin acelesi makbuldür uzattıkça bozulur bozmak isteyenler olur tadı kaçar af edersin boku çıkar çıkıyor 😅
Maksimum bir seneye bitirmeli o işi 😅
Aynen öylen
EyvAllah iyi akşamlar kanka 🫡
ilişki dediğin 2 kişi arasında yaşanır kim olduğu önemli değil herhangi bir 3. Kişi asla dahil edilmemelidir.
Çok güzel düşünüyorsun bence de her türlü katılıyorum 😅
Gönlünce olsun 😅
Bı yerden sonra müdahale edilmesi yanlış. Kaç yaşına gelmiş olgun insanlarız seçimlerimizi kendimiz yapabiliriz.
Mesela o yer neresi 😅 geri kalanına tamamı ile katılıyorum her türlü 😅
Ailem ilişkime saygı duyar ve karışmaz zaten. Yanlış bir şey yapmayacağıma emindirler her zaman. Güvenirler kararlarıma.
Hımm ne güzelmiş 😅Benimkiler saygı duymaz karışmaya da çalışırlar ama ben zerre izin vermem kapatırım ağızlarını 😅
İyiymiş seninki aksi bir durum olsa mesela hani olmaz ya olsa o zaman ne yapardın mesela karışmak müdahale etmek istediler ya da erkek arkadaşını istemediler o zaman ne yapardın? 😅
Bir şekilde ikna ederdim. Çok seviyorsam asla vazgeçemem ama ailemi de karşıma alamam. Orta yolu bulmak ailemi ikna etmekten geçiyor sadece😅
Diyorsun 😅 Ama bana ikna olmazsa yapacağın tercih lazım orası çok önemli 😅
Diyelim ki ikna olmuyorlar ilişkin bitecek mi yani 😅
Öyle ya da böyle olmuyor orasını da düşünmek lazım bazen olmayınca olmuyor ya hani o zaman 😅
Sevdiğinin yanında olur muydun?
Ailem daha önemli o yüzden bitiririm sanırım. Daha aşık olmadığım için o anki duygularım nasıl yönlendirir bilemiyorum
Hımm üzüldüm, ama orası da var şimdi sende haklısın fakat ben küçükken de düşüncelerim aynıydı 😅
Hadi hayırlısı bakalım, gönlünce olsun 😊İyi akşamlar dilerim hıh 😅
İyi akşamlar hıh😅
Hehehe yakıştı sana 😅 Hoşçakal
Ailem de olsa izin vermem. Kendi kararımı verebilirim. İlişkiye dışarıdan müdahaleyi istemem. Bu hassasiyeti sevdiceğimden de beklerim.
Bende bende kankim 😅
Yakışır muhteşemsin 😅
Aynen öyle her şey karşılıklı zaten bende onun ailesine şey ederim yani hayırdır herkes haddini bilecek ben sevdiğimi ailesine karşı bile korurum 😅
Sus iç güveysi seni 😂😂
Sen bir şey diyemezsin kesin 😂😂😂
Kanka o başka yahu 😅
İç güveysi olmaya razıyım ama yine de ezdirmem kendimi de sevdiğimi de 😅kafama sıkar giderim desem de inanma bavulumu alır giderim 😂ayrı eve çıkarım 😂 aşkımı korurum her türlü 😂😅Derim diye düşünüyorum yani 😅aşkım susturabilir beni bir tek 😅
Aşkın seni susturursa ezilir bir şey diyemez başına çıkarlar ezilirsin işte 😂😂
Aşkım için susarım kanka nasıl desem çok pis sinir olsam tam kavgaya girecek olsam aşkım dur dese dururum 😅Aşkım için son gaz tam fren her türlü 😅Önce aşkım o kadar 😅 Delikanlı adamız vesselam sjsjs
Adaaaağğmmmm 😂
Senin güzelliğin sende öylesin kanka 😅 Gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 😅Çok pis hoş kal 😅 Neşemiz bol olsun 😅
İyi akşamlar. Amin inşallah 😊
EyvAllah kankim 🫡🫡
Ben ailemi dinlerim. Ne derlerse doğru diyorlar ama gorucu usulü ile de evleneceğim anlamina gelmez bu.
Hımm anladım keyfin bilir Bahar 😅Orası da var işine geleni dinle işine gelmeyeni dinleme oh ne âlâ 😅
Gönlünce olsun 😅
EyvAllah 🫡
Kesinlikle müdahale ettirmem ancak tıkanmış sorunlar eğer danışıcabileceğim bir konuysa danışırım, fikir alırım.
Danışmak fikir almak iyidir istişare munazara müzakere bende fikir alırım 😅ama sadece alırım ve hiç umrumda olmaz ben ilk ne dediysem o 😅
Gönlünce olsun 😅
Hayır, kendi kararlarımı alabilecek yaştayım ve ailemde buna saygı duyacak karakterdeler.
Çok güzel düşünüyorsunuz 😅Müthiş kesinlikle katılıyorum 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Öyle bir şeyin söz konusu olması bile ihtimal dahilinde değil.
Ne güzel abi bence de her türlü 😂
3. kişiler ne olursa olsun ciddi bir ilişkiye dahil edilmemeli
Çok güzel düşünüyorsunuz kesinlikle katılıyorum 😅
Olması gerektiği alanlarda bir yanlisim varsa tabii ailemin ön görüsüne hep saygı duymuşumdur
Bende saygı duyarım saygı duymak başka bir şey 😅 Saygılı insanlarız yani 😅 Küçüklerine merhamet etmeyen büyüklerine saygı göstermeyen bizden değildir hadisi şerif 😂
😂bilgi için teşekkürler
Ne demek öğretmenim 😅Sizin kadar olmasa da biz de biliyoruz bir şeyler 😅 Ricalar ve teşekkürler 😅
O zaman gönlünce olsun 😅
Teşekkür ederimm senin de her şey gönlünce olsunn 😀
Ricalar ricalar yahu 😅Amin inşaAllah çokça 😅
Fotoğrafa bakarken.. ne yazacağımı unutan ben.. çok hoşlar 😅
Teşekkürler senin güzelliğin 😅
İlişkinize üçüncü kişi müdahalesi olabilir mi 😅
Olamaz tabiki.. büyüklerin yaptığı en büyük kötülük bu.. kendi kararlarini alabilir gençler.
Olmamalı da yani 😅Çok güzel düşünüyorsun katılıyorum 😅
İyi akşamlar dilerim 🫡
Müdahale etmezler. Bu yaşıma kadar etmediler zaten.
En güzeli, benimkiler de aynı şekilde
Gönlünüzce olsun 😅
müdahale etmesine izin vermemelisin. Öyle bi toplumda yetiştik ki sanki normalmiş gibi insanlar her olaya müdahale edebilme hakları olduklarını sanıyor. İzin vermeyin tavsiyenizi alın ve nasıl istiyorsanız ilişkinizi öyle yaşayın
Ben vermem izin hayatta olmaz katiyen yani 😅
Çok güzel düşünüyorsun mükemmel yazmışsın emeğine sağlık katılıyorum 😅
Gönlünce olsun 😅
Ailemin onaylamadığı bir ilişkiye başlamam. Ailemin onayı ile başladığım ilişkiye de onları karıştırmam.
İlişki iki kişi arasında yaşanır.
Hımm ilginç 😅
Anlam veremiyorum 😅
Aile onayına neden ihtiyaç duyar bir insan 🤔
Bence de iki kişi arasında olur 😅
Değer verdiğim için olabilir. Hiç ailemi karşıma almayı düşünmedim.
Bende aileme değer veriyorum çok önemliler benim için eee 😅bende niye öyle değil 😅Aileni karşına al diyen yok zaten biz mi ailemizi karşımıza almış oluruz yoksa onlar bize saygı duymarak onlar mı almış olur?
Onay vermedikleri bir ilişki yaşamak istemem ama bunun dışında karışmalarına müsaade etmem
Hımm, mantıklı bulmuyorum böyle bir düşünceyi niye onaya ihtiyacın var anlamıyorum neden?
Zaten onay verdikleri ilişkiye de karışmasınlar bir zahmet 😅
Eee senin başına gelenden ne farkı var şimdi?
Yanlış düşünüyorsun bence en azından zannımca ofsayt bir hareket tamam mı 😅
Gönlünce olsun 😅
Onay vermemeleri için haklı bir sebep varsa düşünülebilir aksi durumda onaylarlar zaten. Ne olursa olsun ailemle hayatımdaki kişinin arasında kalmak istemem. Ailenin istemediği bir ilişki de mutlu olabileceğimi de düşünmüyorum açıkçası. Başıma geldi ve bitti ilişki bu sebeple işte. Beni istemeyen ailede ne yapayım. O kişiler ilişkiye de zarar verirler
Mesela senin için haklı ne olabilir? Nasıl bir sebep olabilir?
Diyelim ki sevdiğin var ve ailen istemiyor karşı çıkıyor bu aile ile arada kalmak değildir. Ailenin yaptığı aranıza çomak sokmaktır ailenin yaptığı yanlıştır
Diyelim ki başıma böyle bir şey geldi tek kalemde aşkımı seçer yanında olurum 😅
Ailem önemini yitirir bana benim kararlarıma saygı duymak zorundalar kabullenmek zorundalar çocuk değilim 😅
Katılmıyorum hiç öyle bir şey yok aile ile alakası yoktu mutsuzluğunun ana kuzusu olduğu için oldu anne kuzusu olduğu için
Evliliği ilişkiyi iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir kimileri yer yüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir aksini ispat edemezsin 😅
Ama bitmesi iyi olmuş sevin ileri de daha kötü olurdu 😊
Ben aşkımı istedikten sonra ailemle ne işi var ki 😅 Ben ilişkimi korurum her türlü
Geri dönüş için teşekkürler 😊
Cok karıştırılar... bir kadin olarak kurtulamiyorsunuz maalesef
Ben karıştırmam ana kuzusu anne kuzusu kişilerden uzak durun seven sevdiğini ezdirmez ezdirmemeli korur kollar o kadar
Gönlünce olsun 😅 Yapabilirsin kendine inan
Vermem, katiyen
Ne güzel bende 😅
Gönlünce olsun 😅
Belli bir yere kadar evett.. sonrası hayır
Ben bir yere kadar bile şey etmem 😅
Daima hayır 😅
Vrmem
Ne güzel 😅
Hayr
Ne güzel 😅
Müdahale etdiler, amma vazgeçmedim ve başardım
Ne güzel peki ya sonra şu an her şey yolunda mı 😅
Gönlünce olsun 😅
Eveet,5yıldır birlikteyiz, kısa zamanda söz düşünüyoruz
Sevindim, Rabb'im huzur ve mutluluk yağmurları yağdırsın üzerinize bolca doluca fırtına misali tufan gibi 😊
Hep iyi olun 😊iyi akşamlar
Teşekkürlerr😇
EyvAllah 🫡
Asla.
Yakışır 😅
Gönlünce olsun 😅
Verilmez
Kesinlikle 😅
Hayır
EyvAllah 😅
Hayır.
Yakışır 😅
Hayır
Ne güzel 😅
Bu fotoraftaki gibiyse müdahale eder
Ne alakası var şimdi? Sizinki mı karşı tarafın ki mi? 😅
Onukini bilmem de benimkini
Vay anasını 😅İlginç bir erkeğe yakıştıramadım 😅 Gönlünce olsun iyi akşamlar dilerim 🫡
Kizim bakma mavi olduna
😁😂😂
Tövbe tövbe yahu 😅Yapma böyle şeyler ne gerek var
insanları trollemek için varım😌
Hiç hoş değil
Müdahale etmezler
Yakışır kanki 😅
Benimki de o kadar 😅
Gönlünce olsun 😅
Teşekkürler 😂
Ricalarımı iletiyorum 😅
Vermedim