Arkadaşlar Biz Direnmesek Kızının Cenazesine Gitmesine İzin Vermeyeceklerdi? Bunlar Nasıl Adalet Savunucusu? Nasıl Vicdanları Var?

Arkadaşlar ben cezaevinde hemşireyim. Bu görevimde 3. yılım ve ilk kez böyle üzücü bir olay yaşadım. Kendisini de çok severim Nermin abla var eşini yaralamaktan cezaevinde. Dün kızının erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü haberi geldi. Kadıncağız ne olsun? mahvoldu. Yüksek dozda sakinleştirici yapmamıza rağmen sinir krizi geçirmeye devam etti. Bugün de cenazeye gitmesi için hazırladılar. Bir koluna ben girdim öbür koluna doktor arkadaşımız girdi. Müdüre hanımın yanına gittik ve can güvenliği nedeniyle cenazeye gitmesine izin vermediler. Gardiyanlar, ben, doktor arkadaşım tepki gösterdik. 'Kurallar böyle ben bir şey yapamam, beni de anlayın' dedi. Ben gözümü kararttim zaten bu olaydan dolayı üzüntülüydüm "Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorsunuz kadın evladını kaybetmiş evlat acısı yaşıyor ne güvenliği ne kuralı, bir avuç toprak atamayacak mı? diye bas bas bağırdım oradakiler de bana destek verince en sonunda gitmesine izin verdiler. Biz direnmesek göndermeyeceklerdi. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın 2 gündür mahvoldum. Hala ağlıyorum o kadını düşündükçe daha da içim yanıyor. Of off.
Arkadaşlar Biz Direnmesek Kızının Cenazesine Gitmesine İzin Vermeyeceklerdi? Bunlar Nasıl Adalet Savunucusu? Nasıl Vicdanları Var?