Aile & Toplum Buyuk kardeşinizle aranız nasıl? korkmaz88 Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim ki olagan ustu laf sokmasi olsun herseyiyle hakli cikabiliyor Buyuk kardeşinizle aranız nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Abimle aram hiç iyi değil hazetmiyorum kendisinden, ablam ise eh işte hazetmiyorum yine de, onlar da benden hazetmiyor yüzümüze gülüyoruz o kadar. Yiğenlerimi çok seviyorum ama❣️ 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ablam benim canım, erkek kardeşim de öyle ama ablamla daha başka.. 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl En büyük benim ama genelde onlar bana büyüklük yapıyor hep 😃 0 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl En büyük benim anlaşırım genelde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Abimle aram hiç iyi değil hazetmiyorum kendisinden, ablam ise eh işte hazetmiyorum yine de, onlar da benden hazetmiyor yüzümüze gülüyoruz o kadar. Yiğenlerimi çok seviyorum ama❣️
Ablam benim canım, erkek kardeşim de öyle ama ablamla daha başka..
En büyük benim ama genelde onlar bana büyüklük yapıyor hep 😃
Yıllardır hiç birini görmedim
Büyük kardeşim yok 😅
En büyük benim anlaşırım genelde
Çok şükür iyidir.
Çok iyi
Çok iyi şükür ☺️