Böyle bir insan sizce de çok itici değil mi?

Bir yakınım var ondan bahsetmek istiyorum. Kendisi aşırı özgüvenli ya da egoist mi demeliyim. Onu seviyorum ama boyle olmasi sinir bozucu. Kendini hep çok güzel görüyor. Esmer sarı saçlı siyah kaşlı 1.59 boyunda biri. Çirkin diyemem ama güzel hiç diyemem. Birini beğeniyor mesela instagramdan bakıyorum çocuklar 190 boylarinda kasli baya iyi cocuklar. Hiç düşünmüyor ki bunlar bana bakar mi? Bir kez bunu düşündüğünü görmedim. O kadar emin ki beğenceklerinden. Ve o kadar kisiyle tanisiyor mesela hepsi buna aşık gibi davranıyor. Aşırı şaşırıyorum cidden. Gerçekten çok güzel biri olsaydi bile yine de ona aşık olmak zorunda değiller ama bu saniyor ki onunla tanistiktan sonra herkesin buna bir bagliligi olcak. Misal bir cocukla yeni tanismisti kiz kendi yasadigi yere dondu. Cocukta instagramda siir paylasmis sahille alakali falan. Bunlarda sahile gitmisler beraber bulustuklarinda. Bana atmis siiri diyor ki benim icin paylasti. Ya senin icin niye paylassin bizim oralarda zaten herkes sahile gider en iyi aktivite bu kimbilir kac tane kizla gitmistir dedim. Kizdi bana iyi misin falan diyor 😂. Cocukta umrunda degil ama her konustugu illa onda akli kaldi ya ondan yediremedi 😂. Her paylasimi kendine hayranligini gosteriyor. O kadar egoist ki bunu da kabul etmiyor. Telde konu acilinca cok guzelim masallah diyor. Bu kafayi cidden anlamiyorum. Ben cidden cok guzel kizim 1.75 boyunda beyaz tenli sari sacli. Ama asla boyle davranmiyorum. Ve konustuklarim oldugunda kimse benim icin olup bitiyor demiyorum. Benim icin soylenenler ya da surekli bana yazmasi degil benim icin nelerden vazgectigi neler yaptigi onemli. Laflara bakmam ben uygulama onemli. Ama bu kendini oyle prenses gibi saniyor ki. Herkes ona asık. Kendini buyuk goruyor. Gecen bergenin hayatini izleyecegime o benim hayatimi izlesin ne farki var diye yazi paylasmis. Sakasi bile yapilamaz. Onun yasadigi basit seylerle bergen bir mi? Psikolojisinin bozuk oldugunu dusunuyorum sizce? Disardan boyle biri nasil gozukur size?
Böyle bir insan sizce de çok itici değil mi?