Bir tık düşünmedim değil, iyi baba olacağıma inanıyorum. Babalık duygusu nasıl bir şey merak ediyorum gerçekten. Acaba babamın halinden anlar mıyım baba olunca? 🤔
Bi ara istiyordum da açık konusayim uzaktan guzelleer ama bana gore degiller ben daha kendime bakamiyorum bir de bir baskasinin sorumlulugunu alammam cocuga yazik olur zaten hali hazirda evlenecegim bi aaday da olmadigina gore yok boş iyi boyle
kesinlikle ben de o yuzden cogu sey anlamsiz geliyor ama iste insan istese de istemese de donemimiz bu ve bir sekildde hayat devam ediyor degismeden yipranmadan yipratmadan kirlenmeden yasayabilmek lazim
Evet ama insanlarii kolay kolay ddegistiremeyiz maalesef. Öyle olan bize oluyor. Hayat onlara devam ediyor. Biz oldugumuz yerde sayıyoruz. Sonra nedenn kimseye guvenemiyorsun nedenn kimseyi sevemiyorsun neden önyargılısın neden bu kadar soğuksun vs vs biz kötü oluyoruz. Ve kalbimiz kırıldığıyla kalıyor
Şahsen insanların ne düşündüğü veya ne söylediği açıkçası umurumda değil bu hayatı ben yaşıyorum ve ben seçimler yapıyorsam bu sadece beni ilgilendirir açıkçası güvenim yok hiç bir insana bu birine güvenmeyeceğim anlamına tabiki de gelmiyor sadece güvenmenin aslında ne olduğunu bilen birini bulmak tır asıl mesele
Haklisin olmasi gereken umursamayip hayatina devam etmek ama iste inaanin her zaman dogru bildigiyle uyguladiigi bir olmuyor olamiyor. Umarım guvenmenin ne demek oldugunu bilen biriiyle birlikte olursun :))
Var her ne kadar pek kendime itiraf edemesem de kolay kolay kimseyi bir seyimi anlatmam cevredekiler sevdikleriim olsun da guvenmesem de bir sekilde devam ederim
Bunu gel de bana anlat iste deniyorum degismeye calisiyorum ama anca adim adım oluyor bu. Umarim bir gun gercekten baana faydasi olacak degisimler yasarim
Odam aydınlık ama duvarlarım kalın ve o duvarları yıkmak zor ama degistim en azindan bi pencere acmayi baasarabildim daha cok yolum var biliyorum ama agir ve emin adimlarla ilerlemek istiyorum